Отегчен и депресиран... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отегчен и депресиран...
преди: 7 години, 2 часа, прочетена 1274 пъти
Здравейте! пише ви едно 16 годишно момче от град София.. Та да чувствам се ужасно. Просто какво да ви кажа, депресиран съм и самотен.. не знам защо стана така защо трябваше да се прецаквам така защо взех това глупаво решение да отблъсна абсолютно всичките ми приятели които някога имах и да стана анти-социален "компютърджия" къде ли ми е бил акъла тогава.. в момента нямам никакви приятели, да не говорим за приятелка.. старите ми приятели който някога имах, с който бях толкова близък, и който ми скимна един ден просто ей така да зарежа и отблъсна, и просто да стоя по цял ден пред компютъра и да не общувам с абсолютно никого освен със семейството си.. както и да е, с тях дори не се познаваме вече(приятелите). Вероятно ако се видим някъде с някой от тях няма дори да ме познаят защото съм заприличал на нищо.. нямам повод да се поддържам, да! Освен че се къпя но това е като цяло. Толкова съм отчаян от живота постоянно си мисля за самоубийство, и тем подобни глупости.. имам чувството че това никога няма да се промени че вечно ще си остана сам без приятели, без приятелка сам самичък.. може би малко драматизирам, но си е баш така.. толкова съм затворен, срамежлив и стеснителен че ме е срам дори и до магазина да отида.. Не мога да кажа че съм грозен нито пък дебел явно основният ми проблем е че съм се затворил прекалено много и май няма оправяне дори смея да се нарека психар защото това моето мислене просто не е нормално.. Не знам как да се измъкна от тази "дупка" в която съм пропаднал изглежда че няма да мога сам явно трябва някой които да ми подаде ръка и да ме издърпа но там е работата че няма кой.. ами това беше като цяло моята сива историйка, за моя така сив живот и ежедневие! Надявам се никой никога да не се чувства така както аз се чувствам в момента. И да се чувства да знае че не е нито първи нито последен! Не търся състрадание или съвети като цяло, просто исках да споделя на някого как се чувствам.. ценете хората до себе си приятели приятелки няма значение просто никога не ги пренебрегвайте или отблъсквайте както аз постъпих преди време... това беше общо взето благодаря на всеки един отделил от времето си да прочете това. Чао! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 765ba96a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, всеки прави грешки. Важното е да ги съзнаваш и да да ги поправиш. Вместо да се жалваш и самосъжаляваш, излез навън, запиши се на спорт, на клуб по нещо -каквото ти харесва и започвай да общуваш с хората. Постепенно ще си намериш приятели. Просто започни да действаш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a19fde5658
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хвани си гадже и нещата ще се оправят.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bb1bca433f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Добре е, че си осъзнал грешката си. Компютърът те прави самотен, ако си постоянно пред него. Приятелите са тези, които ще стопят самотата ти и ще се забавлявате заедно. Винаги човек трябва да осъзнава навреме грешките си. Учи, спортувай и търси приятели. Това е животът. Компютърът е само убиване на време. А любовта е всичко. Нямаш ли я, нямаш нищо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8f5a9c528f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Стегни се. Отиди на спорт намери си приятели общувай с хората и се забавлявай

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e26411447d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Батко споко ве. Почни фитнес или упражнения у вас. Обличай се като тарикат. Не гледай порно щото то ти уврежда мозъка и те прави срамежлив и антисоциален. Купи си куче и по парковете ще се намерите. Дръж се с хората така както искаш те да се държат с тебе. Всеки ден се моли на Бог и му благодари за всичко хубаво което имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker