Докога така! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Докога така!
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 2751 пъти
Нямам големи надежди за промяна, но просто реших да пиша, за да ми олекне малко, тъй като няма към кого да се обърна. Момче на 21 год съм, но се чувствам много самотен. На визия съм симпатяга, момичетата ме заглеждат, занимавам се с фитнес-имам набито тяло (извините ме ако съм прозвучал арогантен. ), но пак съм сам.

Нямам си и един приятел, причината е може би в мене, но като си помисля никога не съм участвал в интриги, опитвал съм да помагам, да бъда забавен, но не се получава, накрая винаги ме предават. Знам, че приятелите в днешно време не съществуват, но и любовта немога да срещна. Имал съм приятелки, но не съм ги обичал, незнам какво е чувството да си с някой на когото държиш. За мене не е важна бройката, просто искам ЛЮБОВ, не искам секс и т. н. още съм си девствен. Толкова много ли искам? ... .. А и не пия, дали това е една от причините да не съм интересен, тъй като на всяка лекция колегите ми говорят:" Мале как се натресох... . ", когато отида на диско и си поръчам натурален сок ме гледат, все едно не съм от тази планета. Досега съм се влюбвал няколко пъти, но момичета ме отхвърлиха, тъй като съм турчин, те бяха-българки. Това има ли значение? Защото аз уважам всички религии и народи. Офффф... аре спирам, че... . Извинете ме... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 49837e20ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се сдухвай. Религията няма значение. Търси твоята среда, развивай се, нещата ще се подредят от самосебе си.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ec96a4e8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, бе човек, млад си още, животът е пред теб, ще срещнеш момиче, което да те оценя и разбира! За къде си се разбързал?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: d847c6f083
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здрасти, не всеки е съгласен да е с мюсюлманин, всеки гледа различно на това че си с друга религия, но на челото ти не пише аз не съм българин. Просто и повечето родители не гледат с добро око на това примерно дъщеря/сина им да са заедно с турчин/туркиня. Все пак 500 години сме били под робство и някои хора имат разбиране, че те трябва да си с човек с друга вяра, които преди много години е тупкал народа ти, за някой е обидно, за някои нищо не значи. чувала съм много пъти някоя, като е с турчин отсреща да кажат:Свършиха ли се българите че се захванала с резак (Извинявай за израза). Все пак на сърцето не можеш да кажеш недей да си с еди кой си защото е турчин. Вярата не всеки път определя човека. Чела съм много истории в които се пише че след сватбата, той те завлича в Турция, Пакистан, Индия ако щеш и те заробва за винаги, но има и доста жени които са съгласни да отидат с мъжа си където и да е. Не всички са принуждавани. Но все още има варвари които не зачитат жената. До колкото знам мюсюлманските родители и те не са съгласни много да приемат, друг човек различен от тяхната вяра. Но не съм сигурна, така съм чела на много места. Не знам какво да те посъветвам, какво да правиш какво да търсиш. Мисля само че основния мотив поради които момичетата бягат е това че си турчин. Е приятен ден :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4639f5afc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хем си се влюбил, хем не знаеш какво е чувството!? Май нещо се обърка..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2efe24d89e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе хора кво ви става? Защо се хващате за религията на човека? ? ? Това, че е турчин какво значение има? Меко казано" кофти" е да съдят за теб по религия, външен вид или каквото и друго да било. За мен няма цигани, турци българи и т. н. А САМО ХОРА!

ДО АВТОРА:
Това, че не пиеш, не пушиш или не правиш нещо като" приятелите" си едва ли е причината. По добре не бъди като тях, а бъди себе си. Вярно, че различните в едно общество са отхвърляни, но така е и така ще бъде...

P. S И мен не ме харесват особено колегите, че не се напивам с тях, но пия. Не пуша и куп други неща, които не правя като тях, но това не ми пука, )

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 14ccb7367f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   номер 4 - момчето каза, че е бил влюбен и отхвърлен като посочи конкретни причини, което е равнозначно на това да не си бил с някой, на когото държиш. Като не вникваш в написаното, що си прайш труда да коментираш?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 9cfda6b779
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: номер 3 съглесен съм с тебе права си, но аз съм различен повярвай ми, не съм от типичните турци, които гледат жената да е затворена, да няма връзка със света и т. н. Искам момиче, не за да продължа рода си, а за да бъда щастлив. Много се нервя на такива хора, които например се женят само и само, някой да им роди деца, да им шета, глади... ... Но това го има и сред християните. Разбирам, че и родителите са пречка. Но наистина това толкова голямо значение ли има, все пак живеем в 21 век. Като гледам Сащ, преди години негрите(извинявам се за израза) бяха подложени на мъчения, а сега си имат президент, бракуват се, спортистите им са боготворени и т. н. Немога да го разбера това. Номер 5 аз съм си естествен и нямам никакво намерение да опитам алкохол и какво и да е било.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 31d4d42eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз не мога да си обясня.. Ти си турчин, а пишеш без нито една правописна грешка на български, което е похвално, за разлика от нас" българите"! ;))
Виж какво, бъди такъв какъвто си, не си мисли, че като си турчин няма да си намериш приятелка, вярно е, че повечето хора гледат скептично на такива връзки, но имай търпение за всеки влак си има пътници.
По това което си написал мисля, че си добро момче, стискам ти палци! ! ! ;))
Ceki

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 726861e026
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Давай по - смело! Не се страхувай, че можеш да бъдеш отхвърлен! Запознавай се с различни момичета, която те хареса, ще се получи :) А това, че си турчин не значи нищо!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker