Искам да се боядисам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да се боядисам.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1368 пъти
Здравейте! Искам да си боядисам косата по-тъмна. Моята коса е тъмно руса, бих казала кестенява. Искам да я направя тъмно кафява, близка до черна, но не съм сигурна дали ще мога да си върна после цвета или трябва пак да я боядисвам. Пробвала съм с боядисващ шампоан, но не ми харесва, изобщо не се променя цветът, само малко потъмнява. Дайте ми някакви съвети, благодаря. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5a81944b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако се боядисаш черна, няма да можеш да се оттървеш. 1-2 тона по-тъмно можеш да се направиш, разбира се, но никога повече точно естествения цвят няма да си върнеш, защото всички бои (и безамонячните) екстрахират твоя пигмент и го заместват отчасти с този на боята. И още - тъмно кестеняво се поддържа трудно, защото падайки става оранджев цвят - трябва да се правиш цялата поне веднъж на 2 месеца. Затова по принцип е по-лесно да се поддържат по-светли тонове, особено русо - там си правим само корена и веднъж на 6 месеца да кажем цялата коса. При кестеняво и червено често се прави цялата коса.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ef28add1a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм чувала,че боята може да се махне с различни маски за коса.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 72ebf72f60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз съм на 30 с естественият си тъмно кестеняв цвят и още ни съм я третирала моята коса. Фризьорката ми беше изумена, че на тази възраст ми е естествена и жива. Няма да си върнеш старият и вид, но щом ти се експериментира си е твоя работа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e08a6e2062
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Косата лесно се боядисва, но почнеш ли веднъж после трябва да го правиш всеки месец (или поне да боядисваш корените), защото корените поникват и ако си променила драстично цвета, става... абе, виждала си изрусена циганка с 3 см черни корени, нали? Грозна работа! За това добре си помисли готова ли си да се подлагаш на тази процедура ВСЕКИ месец! Освен това от опит ти казвам, че трайната боя за коса се маха много трудно. Не, че няма начин, всяка фризьорка може да премахне тъмна боя, ама да ти кажа процедурата хич не е щадяща за косата и един ден тя ще си отмъсти заради цялата тази химия. За това по-добре не си прави твърде много експерименти с косата, че после става суха, цъфти и изглежда ужасно. Пък и тъй и тъй като наближиш 40 ще ти се появят бели коси и тогава ще трябва да почнеш да се боядисваш, а от опит ти казвам, първият път е забавно, ама като трябва да го правиш редовно започва да си тежи. Години наред съм била червенокоса и да ти кажа доста време и средства отнема да поддържаш боядисана коса.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4e109a6e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Недей да я боядисваш. И аз имам естествено тъмно руса коса и я направих тъмно кестенява... сега се опитвам да си възвърна цвета, но ще стане много труднои се иска доста време. Отделно трябва да ходиш през месец и половина да те боядисват, защото израстват корените много бързо, а това е химия, която само вреди на косата ти. И да се харесаш така, след година ще ти омръзне и ще си искаш твоя цвят коса, който вероятно няма да можеш да докараш с боя. Спести си всички тези разправии, няма смисъл от тях. Казва ти го човек, който сега пати от подобно решение.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 206e9a9f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми купи си боя без амоняк или къна. Това е най-добрия вариант ако не искаш са си изгубиш цвета и да не си повредиш косата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker