Последствия от една на пръв поглед безобидна диета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Последствия от една на пръв поглед безобидна диета
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 3476 пъти
Здравейте! Искам да споделя нещо с вас, защото ме мъчи от няколко месеца, а не мога да се отпусна да го споделя с приятелите или родителите си.

Въпросът ми е насочен главно към жените - от известно време си изградих комплекс, че не съм достатъчно висок ( 181 см съм, 22г. ), може би защото повечето ми приятели са по-височки, и реших да отслабна, за да си подобря фигурата и да изглеждам по-висок с няколко см. Добре, подобрих си фигурата, отслабнах и сега имам тяло на Аполон с изпито лице без грам бузи, обаче забелязвам, че хората започнаха да ме избягват, а преди не можех да се отърва от внимание, не ми пукаше да се иронизирам до припадък.

Наистина ли жените толкова силно усещате комплексираните мъже? Аз самият виждам, че от тези диети погледът ми е толкова изнемощял, че изгубих всякакво желание да правя каквото и да е, направо имам страх от хората. Нямам сили и смелост да погледна някой в очите дори... Направо си станах егати скучния човек, само ми се спи и не мога да кажа 2 думи, а да не говорим да кажа нещо смешно...

Сега наистина дрехите ми стоят по-добре, изглеждам по-строен, но какво от това? Та аз дори нямам желание да изляза от вкъщи...

Просто си споделям. Ако някой иска да ми даде съвет - ще съм му много благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 3a5e0f263a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри с диетите. Колко кг. си всъщност? Аз например не обичам слаби мъже. Не са ми някак си мъжествени. Дори и да са малко по-над нормата е по-добре, отколкото слаби. Диетите правят организма слаб и външният вид някак увяхнал. Освен това каза, че си 181 см. Това си е много добре. Дори и да си малко повече килограми, ще изглеждаш по-едър, а не дебел. Послушай ме, не се мъчи!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 76c2494078
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ти добре ли си? 181 е малко? мълчи си... аз поне толкова искам да стана, важно е ти да се харесваш, както ти се чувстваш добре, така бъди, бъди себе си;ако преди се чувстваше по-добре качи малко килограми ;)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 86260ec9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   върни си си килограмите! 182 см си е супер височина! по-добре жизнен, отколкото със супер тяло!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 481566c6fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Преди около 3 години преживях много неприятни неща и отслабнах доста - с около 20 кг. за 2-3 месеца. Наистина не е полезно нито това, което ти правиш, нито това, което аз направих. Въпросът е сега да ядеш много плодове и зеленчуци, пий витамин С и енергията ти отново ще се възобнови, а ти ще се чувстваш по-добре от всякога!
Поздрави! :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 10b68c0e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Зависи каква е била диетата - ако си изключил определена хранителна група се получават такива състояния. Например е много опасно да се изключат напълно въглехидратите - това води до химични промени в организма, които от своя страна водят до намаляване на определин хормони, а както знаеш хормоните са тези, които отключват депресивни състояния и куп други заболявания.
От описанот от теб състояние мисля че точно това си направил. Започни да се храниш здравословно и разнообразно, като включваш много плодове, зеленчуци и пълнозърнести изделия. Важно е също да не падаш под определен брой калории на ден - ще си ги изчислиш с помощта на някой калкулатор на калории от нет-а. Когато не достигат калории организмът преминава в" авариен" режим за пестене на енергия, затова все ти се спи и нямаш сили да правиш нищо.
Хайде успех и за в бъдеще не си прави такива експерименти със здравето си.

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d436b21635
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не пишеш яде ли ти се или не. Ако не - тогава положението е по-сложно. Примерно да се хванал някаква форма на анорексия, въпреки, че е по-характерно за жените. Ако имаш нормален апетит - яж повече месо, а и сладки неща /умерено, но не да се мъчиш/. И кой ти внуши, че жените харесват мъже с изпити бузи? И защо трябва да си по-висок от 181? Това са глупости, твои внушения. Зависи от жените. Примерно аз съм жена и харесвам мъже до 180 и в никакъв случай кльощави. Според мен по-набитите мъже изглеждат по-яки, по-секси са и пр. Така, че почни да похапваш, защото липсата на въглехидрати примерно води до умора, до липса на енергия и пр. Доказано е, че сладките неща отключват т. нар. хормонна щастсието. Купи си и някакви витамини /комбинирани/ от аптеката. Опитай да спортуваш. Лекият спорт определено тонизира, да не говорим, че оформя мускулите.
И като заключение като жена мога да ти кажа, че излъчването, поведението, настроението и чувството за хумор определят дали един мъж е секси, дали е чаровен и желан, а не да изглежда като Аполон и то по собствена преценка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a66f3f45bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съвет от една жена... Спирай я тази диета, и си живей живота истинските жени не гледат колко са високи, слаби или красиви мъжета, а и да ги гледаме, само дето ги гледаме :) по важно е излъчването :) на мъжа, трябва да ти вдъхва доверие, да е спокоен и да може да накара една жена да се усмихне със цялото си сърце, това е мъж а не някакъв позьор, който ще ти надуе главата с някакви диети и как тренирал и едва ли не да очаква през 5 мин. да му се възхищаваш на мускулите или скулите, но все пак е хубаво човек да се поддържа имам впредвид да се храни ЗДРАВОСЛОВНО и да СПОРТУВА не за хубост а за здраве е това вече си е чист Афродизиак :), успех :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 8f262042ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Благодаря ви за съветите!
Наистина бях изключил въглехидратите от менюто си. Хапвах там малко оризче или картофки на обяд и толкова. Да ви кажа честно хич не ми е и до секс, оная ми работа направо овяхна. И преди ми се е случвало като съм изключвал драстично въглехидратите, все пак те са основен източник на енергия. Занапред поне ще ми е за урок... По-добре малко повечко килограми и с нещо използваемо между краката, отколкото наполовина мъж :)

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: c01c5a733a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно така, добре си решил. Диетите, когато са драстични това правят с хората. И когато се чувстваш гладен, си без насъроение. Хапвай си без притеснения, разбира се умерено, но всичко. Ти си момче, ако искаш да поддържаш фигурата си, направи го с фитнес, упражнения, разходки. Така ще имаш и чудесна мускалатура. Диетите, когато са драстични и без движение кой знае какво, първо топят мазнините, следват мускулите. Не забравяй-сърцето е мускул, може да се увреди от строги и неразумни диети. Хапвай и повече движение-така ще си весел, с настроение и тонус. Излъчването ти ще се върне и ще бъдеш както преди, даже по-добре. Поздрав!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7300f72db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да ти имам проблема...

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 45debddd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно съм съгласна с № 8. А ти № 11 по голям проблем ли имаш. Знай за всеки неговият проблем е най-голям и ако аз сега съм с одраскано коляно ще ме боли повече за мен от колкото за теб дори да знам че ти в момента си със счупен крак. Дано ме разбираш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker