Подарък за жена, която харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подарък за жена, която харесвам
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1793 пъти
Здравейте,
В офиса организираме игра за "Таен Дядо Коледа" и ми се падна една колежка, към която имам симпатии и изпитвам привличане. Жена на 32 години. Не я познавам даже много добре, но има много сладка усмивка, заразителен смях и излъчване. Та, сложили сме лимит 20 лв., така че трябва да е нещо малко. Но не искам да е отбиване на номера, а нещо, което наистина да я докосне.
Искам дебело да подчертая, че в момента НЕ МОГА ДА ИМАМ НИЩО С НЕЯ. Тя си има сериозен приятел, а аз не се занимавам с обвързани жени, дори да покажат интерес. Отделно избягвам свалките на работното място. Просто искам да я зарадвам и да си начеша егото. Дайте идеи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: f474e5c311
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   20 лв. са малко пари за повечето неща, но има за 20 лв. можеш да купиш много скъпа и изискана бутилка вино, която да показва вкус. Също за 20 лв. можеш да вземеш скъпа свещ или нещо подобно, за което човек не би дал иначе толкова пари. Най-важното е да докажеш вкус и стил с подаръка. Замисли се кои предмети струват 20 лв. в най-високото си качество. Също кутия много хубави бомбони струват толкова... бутилка шампанско, но може и нещо за дома...
Не подарявай козметика - не знаеш дали няма алергии и какви предпочитания има.
Не подарявай много интимни неща, защото все пак сте непознати.
Почти всички жени се радваме на нещо за дома или за кухнята - някаква интересна купа или нещо такова, но пак е въпрос на вкус.
При вино за 20 лв. не можеш да сбъркаш обаче. Аз бих подарила или вино, или шампанско - колкото и да е банално.... или хубави чаши/свещник/свещ - може и специална скъпа играчка за елха да кажем...нещо специално...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dad166f4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами първо трябва да знаеш поне малко какво тя харесва.
Аз на твое място бих додал малко все пак няма да давам отчет на колегите ми колко струва.
Аз бих и подарил нещо по темата на коледа например някоя хубава свещ или от онези клатещите се където, като го раздрусаш и то хвърчи сняг вътре, все пак всеки път като го види или разклати ще се сеща за теб и всякакви такива свързани с коледа.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b6879fc7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Отиваш в Пандора и й купуваш някакво бижу.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a9e7eb65b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Взимаш някакво ръчно изработено бижу и го слагаш в някаква малка торбичка или кутийка за подарък. Семпло е и докосващо за жена на 30-те. Аз съм на 31 години жена и това би ме трогнало. Имаш един коз, че поне знаеш за кого ще е предназначен подаръка. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a69b2f30ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не слушaй смешките нa н 1- купa зa кухня? Свещ? Дa готви или дa погребвa? Офф...
Зa 20 лв можеш дa и вземеш мaлкa, сребърнa висулкa, нещо зaкaчливо и слaдко, кaто нея.
Портмоне с отделения зa дребнa козметикa.
Крaсив шaл с брошкa зa него.
Ръкaвици "държaщи" изкуствено цвете, може би "злaтнa" розa или кристaлнa снежнa топкa с пейзaж.
Не знaм дaли имa в Бг тези мaлки aквaриумчетa с изкуствени мaлки, крaсиви рибки, цветя и рaзни прикaзни съществa.
Купи, вилици, лъжици, тигaни остaви нa приятелят и, те сa домaшни стоки, пък зa свещи... зa погребение или ромaнтикa също не е зa/от теб подaрък. Или aко Н 1 имa голямa нуждa, ще съберем и ще и купим домaшни потреби.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bd664e9c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   В някои брандове като H&M, Q&A има много хубави аксесоари - не са сребро или злато, но повечето са качествени - не потъмняват с времето и са доста добро допълнение на облеклото. Ако сляташ, че харесва аксесоари- е хубав подарък.
Също зима е- топъл шал, който ако носи ще и напомня постоянно за теб или от голямите зимни пантовки с животни- еленчета или просто някои които са пухкави.
Книга, ако знаеш, че чете някакъв вид литература.
С 20 лева за момиче имаш много избор. Ако идеите, на които попадаш тук не ти харесват- питай някоя от най-близките и приятелки- вероятно биха ти съдействали в избора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3c66c0b055
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не подарявай храна или козметика.
Бих ти препоръчала да й подариш плюшена играчка или някакъв крафт комплект (ако обича да майстори някакви неща) - гипсови фигурки за оцветяване, гобленчета. Има и доста неща, които могат да й помогнат да твори у дома - пирографи, бои, малки платна.
Ако е творческа натура отивай бързо в някой арт магазин и директно обясни на продавачите какво търсиш, те ще те упътят.
За 20 лв и дори по-малко можеш да й подариш компакт диск на любима група, някакъв билет за концерт, за театър.
Ако е нежна дама без творчески интереси и не е любител на музиката или театъра, то тогава просто й подари някаква дрънкулка - грабваш една приятелка и обикаляте за хубаво бижу.
Възможности много, просто трябва да си наблюдателен и да видиш все пак какви вкусове и предпочитания има жената.
Ако го направиш ще оставиш наистина добро впечатление в нея :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: bcfd10456a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Билет за представление, за ''Възвишение'' или за друго събитие?
Книга, бутилка Бейлис и нещо сладичко, някакъв сувенир, например гребен за коса който е инкрустиран с минерали, или пък капан за сънища, преспапие?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 29e3b5f8c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Избери подарък, който не е толкова личен, но може лесно да влезе в употреба. Номер 1 ме навежда на мисълта, че наистина може да се окаже добър ход да купиш нещо, което в обикновен случай е по-евтино, но заради качеството му и вида му да е 20лв, а не 7лв примерно. Като някоя играчка за елха, наистина не бих дала 20лв за една топка, но пък често са по-красиви от другите. Понеже става въпрос за коледен подарък, всички неща от рода на шал, шапка, ръкавици, чаша за кафе, дебели чорапи и прочие не са лош вариант. Миналата година един приятел ме изненада с торбичка с мандарини, шоколад и чаша за чай, надали е похарчил повече от 10лв, но наистина ме изненада много приятно, защото си спомних как като бях дете гостите ми подаряваха такива торбички с лакомства. Приятелка пък ми беше подарила скъпа кутия с чай и зимни чорапи. Бих препоръчала книга, но не всеки има време да чете, пък и е трудно да уцелиш книга за човек, с който не се познавате много. Може да вземеш преспапие, обикновено вървят по 10 лева. Какво ще кажеш за цвете, примерно коледна звезда, у нас ги убиваме за месец, но пак е идея. Има и разни ваучери за процедури, не съм запозната, но предполагам, че ще има и на цена в границите на бюджета. Има още и ароматни свещи, декоративни възглавници, статуетки за бижута, кутийки за съхранение на дреболии, украса за дома, купа за плодове, хубава химикалка...
Не се изхвърляй с подарък, гледай да е нещо простичко, на което ти самият би се зарадвал.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 24cc39057c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Играчката за елха е много готина идея. Като жена мога да кажа, че не всяка се кефи на неща за дома или кухнята, аз например не се занимавам нито с готвене, нито с домакинство (освен основните задължения като чистене) и такива вещи при мен са в категорията "безполезни". На коледна играчка, особено хубава и handmade (не от китайските боклуци) бих се изкефила супер много. Както и всеки човек, който по принцип обича Коледа (разбери дали тя е от тях).
С моите приятели за Коледа винаги си подаряваме нещо тематично (Коелдно или зимно) - чорапи, пуловери, пухкави одеяла, украси за елхата, термоси и други такива. Знам, че някои хора ще кажат, че това са безполезни боклуци, но за мен лично създават коледно настроение и си ги ползвам с кеф през цялата зима. :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: dc96f12531
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "При вино за 20 лева не можеш, да объркаш работата... "

Ама ти сериозно ли?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d3ffa80d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За 20 лв може да вземеш много неща, а даже и да превишава малко цената никой няма да ти иска касова бележка. Аз се радвам най- много на парфюми, книги и часовници. Но за 20лв са ментета така, че ти препоръчвам една хубава книга или някакъв нежен сребърен пръстен, преса за коса. Каквото и да е трябва да бъде красиво. Не ти препоръчвам домашни и кухненски употреби в никъкъв случай, на такива подараци се радва истински само баба ми, но пак зависи хобито на жената. Да и купиш нов тиган, които за 20 лв е менте, за да готви на приятеля си е глупаво.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker