Куче Мопс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Куче Мопс
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1165 пъти
Здравейте!! От малка обожавам кучета и съм си мечтала за мопсче. Наще също обичат кучета, но бяха категорични, че няма в апартамент да вземем куче. Минаха години, през които им мрънках страшно много, е вече са почти съгласни. Искам да ги изненадам за Коледа, под елхата с едно бебе мопсче.... Проблема е, че не мога да извадя 400-500 лв сама. Сега ще кажета, като нямам пари как ще го гледам, и че изиска грижи и пари. Знам, но искам страшно много, а веднъж влезне ли мопсче в апартамента, знам че нашите ще ми помагат по всякакъв начин. Въпросът ми е, има ли хора които ПОДАРЯВАТ такава порода кученца, от години разглеждам обяви, форуми, но никъде не съм открила :( Страшно много искам, някой който има информация да пише.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: ea18a58391
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В olx съм виждала много обяви за кученца в категория "подарявам". Пробвай там, надявам се да има и мопсчета.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b5d92b15af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче, аз American Blue Nose Terrier (Питбул) внесох в апартамента ни като подарък без знанието на нашите пък ти аз един мопс се притесняваш. Отначало не бяха съгласни нашите, защото кучето става голямо, но ето уви сега е на 1 годинка и нашите толкова го обичат.. особено майка ми, която толкова я е страх от животни и вряка сякаш идва апокалипсис пък ся с майка са си първи дружки понякога.

Под нас има едни съседи с мопс, които също са в нашия блок, но си го гледат. Всъщност знай, че миниатюрните кученца не искат много грижи. Извеждане сутрин за 5 до 8 мин максимум отвън и вечер може би до 10 мин. и ще спи като къпано. Това не е голямо куче да трябва да го извеждаш по 4-5 пъти на ден по един час минимум.

Имай предвид, че мопса иска грижи. Прочети за него в Интернет повечко, защото съм чел ужасяващи неща за тази порода, които за мен са смущаващи. Дали е вярно разбира се не знам. Не съм имал мопс просто споменавам, какво съм чел.

Успех и давай смело! Кучето ще ви направи щастливи повярвай ми. :)

П. С. варди това куче от големи кучета. Мопса може да малък и скромничък по характер на пръв поглед, но вътре в него се крие самия, , дявол" и при среща с голямо куче може да има дразги и накрая и до битка.

Всички факти, които споменах тук за миниатюрните кучета са базирани на гледки, които аз виждам почти ежедневно разхождайки моето куче.

Искрено се надявам да си сигурна в това, което правиш и да си щастлива с това бъдещо кученце. :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7a28605e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ммм , мога да ти кажа , че съм почти сигурна , не убедена съм че от непознат няма как да намериш да подаряват , просто тази порода е скъпа както ти каза 500лв и никой няма да подари , освен ако нямаш познати и от тях . Иначе в олх има по 200,300 но да знаеш от олх рискуваш , защото ако не е от същия град може да има проблеми здравословни , които не се виждат на снимките и да дойде болно . Надявам се да съм помогнала . Аз също много обичам тази порода , но ако държиш на куче , а не точно на тази порода навън по улиците има много , които се нуждаят от дом , а и не само има и много приюти ! Според мен освен във външния вид ( не казвам , че тези от улицата не са сладки дори напротив ! ) друга разлика няма , дори това от улицата ще те обича още повече защото ти си му спасила живота , а мопса които ще вземеш дори ти да не го вземеш докато някой го вземе той е на топло и нахранен , а кученцето от улицата ще спи до някой казан гладно !
Извинявам се ако има грешки , просто пиша от телефон.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker