Колко е важна визията на един мъж за жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Колко е важна визията на един мъж за жените?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2264 пъти
Здравейте, днес си мислих по този въпрос и реших да пусна темата. До каква степен е важен външния вид (лице, тяло, излъчване) на един мъж за вас? Според мен основните фактори са: пари, отношение и визия. Знам, че трябва да има някакъв баланс но по моите наблюдения по важност бих ги подредил така- пари, отношение, визия. Та какво е вашето мнение, как избирате мъжете, на кое място бихте поставили визията? Прави ли ви впечатление ако мъжа има добре оформено тяло с изразени рамене, корем, гърди и т. н. на фона на друг със стандартна физика. Височината фактор ли е? Не говоря ако е 1. 50, а в рамките на 1, 70 и 1, 90 примерно. Ще е супер да прочета няколко мнения така, че споделяйте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 483829a231
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, естетсвено, че е важна визията! Приличаме си с вас, мъжете, повече отколкото си мислите. Първо "влиза" през очите, после "ушите"-отношение, характер, общи интереси т.н. важни неща и във второто си влиза съответно и професия или цела за такава, хобита, мечти върху които работи, а не просто празнодумко.
Но първо влиза през очите!
За мен визията е важна, много важна. Има неща дадени генетично и не могат да бъдат променени, но определено могат да бъдат подобрени. А и поддръжката на собственото тяло и цялостна визия говори много за човека-дисциплина, самоуважение, свързва се дори на под/съзнателно (при мен си е съвсем съзнателно) ниво с душевността на човека.
Ами голяма разлика си е: спортуващ, винаги чист, с поддържани коса и брада/бръснене, приятно ухаещ с подходящ стил на обличане
-неспортуващ (поувиснал или тресящ се като желе) потен, нечистофайник, миришещ на застоялпо и/или алкохол, с нестоящи му добре дрехи (виждам дебелаци с панталони/дънки тип "цигара" примерно")
Накратко: уважаващ и обичащ себе си мъж е "моето"!
И да, няма какво да се лъжем, висок и широк винаги ще привлича повече внимание и женски желания...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 34f32317e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко това се коригира...въобще не бива да се гледа така на нещата, но все пак хората са много глупави същества, не знам дали знаеш.

Физиката се променя. Смениш прическа, пластична операция, смениш визията, сложиш грим ако щеш и готово.

Парите са нещо преходно в повечето случай. Активи, пасиви...винаги си в този затворен цикъл. Днес можеш да караш Опел Вектра, а утре последен модел Мерцедес, но и обратното.

Отношението е спрямо човека. Както се държи той с теб, така и ти с него.

Хавни си някоя с повече умствен багаж. Остави ги тези стериотипи, разгърни си малко мисленето и съзнанието и не само ти, всички други. Как може да твърдите, че обичате някой или харесвате...не, заради него, а само заради това, че имал яка прическа, тяло, кола и т.н. и като смени прическата, загуби форма или продаде колата си? Какво? Спирате да го харесвате и обичате. Хаха.
Любовта ви се крепи на разни ала-бала неща. Не е центрирано върху самият човек всъщност. Пагобно е, но на който, докъдето му стига акъла :)

Успех с визията на мъжете и жените.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a997e6f44f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мъжа трябва да е най-вече умен, образован, с характер, възпитан, с добри обноски и хигиена. Тъй че на първо място е отношение, на второ визия. Няма как ако си умен и решителен да нямаш пари, но то е като производно на първите две.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bc44098e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 3: А ако имаш пари, гаранция ли е, че си умен и решителен? Защото жените масово използват критерия наобратно, без да осъзнават, че корелацията не означава причинно-следствена връзка. Виждат някой дето демонстрира наличието на пари (даже не е нужно да ги има реално, достатъчно е да носи нещо намалено от Армани и да кара 4-та ръка БМВ) и вече са подмокрени.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 84ff43fa2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Жена съм и винаги ми е било чудно на какви дами попадате, че да радикализирате по този начин: пари, пари, пари на първо място.
Ми не... Нито аз, нито някоя от моите приятелки гледаме първо парите. Естествено не говоря за разни прошляци, дето нямат 5 лева в джоба, но винаги сме излизали с момчета от нормалната (даже и малко под), средна класа за България. Повечето и коли нямат.
Според мен най-важното е да остроумен и с чувство за хумор. Да не е комплексар, който се опитва да те смачка или някакъв прост ганьовец. Външният вид е плътно след това. Двата фактора се допълват: ако е красив и тъп, не става. Ако е умен, но непривлекателен, пак не става.
Относно височината, понеже аз също съм висока, предпочитам мъже над 1,80 см. За по-нисичките момичета може и по-малко.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 765fed2e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Пари и сама мога да си изкарам, не съм някаква меркантилна глупачка. Колкото до външност, приличен вид и отлична хигиена. Като цяло физиката не е най-важната. Била съм с волейболист почти 2 метра, била съм и с мъж 1.70, а аз съм 1.80 висока. Харесвала съм и по-закръглени, и атлетични, и слаби. Най-важното за мен е: благороден характер, но задължително решителен, добро възпитание и поведение, мъдрост (не е нужно да е академично интелигентен). Простак с пари и/или външност никога не ме е грабвал. Ако искаш да впечатляваш меркантилните кифли обаче, това е друг въпрос. Пише ти жена, преуспяла като инженер, а не някаква Николетка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 896b093772
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Гледам визията на 1во място.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dad5e10632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Точно тези трите, които си изброил - пари, отношение , визия - изграждат образа на мъжа като Мъж. Бих казала, че и трите са еднакво важни. Под визия нямам предвид мъжа да е голям красавец, с перфектно тяло, релеф и т.н - достатъчно е просто да е поддържан и суетен на ниво. Аз не търся мъж като от списание, а такъв, който само с усмивка да те накара да се чувстваш добре. Харесвам мъже, чиято лична хигиена е на ниво , подбират какво да обличат, грижат се за прическата и кожата си.
Парите също са важни, защото финансовото положение на мъжа го определят и като характер - човек, който не е сметнал за нужно да продължи образованието си и да стане вишист с ясното самосъзнание че трябва след време да издържа семейство не е никакъв мъж ... Не е необходимо да е чичко-паричко, а просто да влага прилична сума в общия семеен доход.
И не на последно място-отношението! Мъжа се познава в отношението към своята жена. Един мъж трябва да е романтичен и грижовен, отдаден на връзката си. Той трябва да е възпитан и интелигентен с богат речник. За съжаление , мъжете които притежават и трите неща са съвсем малко...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7084c51143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 4: първо не ти говоря за демонстрация на пари, които жените "виждат" както ти се изразяваш, а за умен и решителен мъж, с добро образование, обноски, възпитание и не на последно място хигиенни навици. Такива мъже са обикновено и финансово обезпечени. Тъй че отново, отговора ми на въпроса, зададен в публикацията е отношение, визия пари. Но те са и взаимно- свързани :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cfc82a7567
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Като Ви чета коментарчетата всяка говори за парата и само казва какво трябва да представлява в тяхната тиква един мъж с всички тия предразсъдъци да не се чудите на 40 50 що нямате ни семейство ни деца, всеки може да ти бъде като банкомат, но е до време докато му писне се занимава...

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1d3237c83b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Обобщаващо видео (на английски): https://www.youtube.com/watch?v=EFnJMPQow7A

Жените може да казват, че ценят самоувереността и поведението, но множество изследвания и cat-fishing (това някой грозничък да сложи снимка на мъжки модел в сайт за запознанства и да сложи някакво изключително тъпо описание и въпреки това за 1 ден да получи повече телефони на жени, отколкото собствения му истински профил за 1 година), показват, че жените ценят визията на най-силно от всички фактори в един мъж. Най-вече се гледа лицето, после височината и физическата структура.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 483829a231
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 10, спокойно за нас, ние ще си изберем точно каквото и когато поискаме :). Притеснявай се за себе си, ти очевидно имаш проблем с това, че ние избираме и все си пропускан. Просто се оглеждай където би имал шансове, тоест доста под нивото ти...пък ако и такива няма, е, примиряваш се и си търсиш поне приятни хобита.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6c981be33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами важна ми е пък! Но зависи какво се разбира под това. Аз обикна ли един мъж, той за мене е Брад Пит и Джордж Клуни взети заедно и никой не може да му стъпи на малкия пръст. Е, другите може да не виждат в него принца, но за мен е най-прекрасният на света. Ако въпросът е за първото привличане, много често печелят мъжете с приятно излъчване и чувство за хумор, отколкото ледените красавци, които разчитат на мускулите и портфейла си. Със сигурност първоначално бих обърнала внимание на най-остроумния и забавен мъж в компанията. Като подчертавам, че остроумията не бива да са вулгарни, а забавните находки - пиянски изцепки.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 162347d0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Привличане трябва, а при мен съм забелязала, че се проявява единствено към високи представи, тоест над 1.85см. После образование и интелигентност. Познавам умни хора, които не са учили и работят като шофьори например и живеят без стремежи - определено няма как да планувам бъдеще с такъв човек без амбиции, който заради ниската си заплата ще очаква да живее с родители или в мизерия, пък дори и да е природно умен и забавен. Разговорите мъже са ми допадали винаги, дори чувството им на хумор да е било под нивото на Къци. Отношението е правилно, ако и човека не е задник, а те се разпознават бързо - тогава положението е по живо, по здраво.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7b68d393b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Виж сега брат, ние сме мъже и не е задължително всички да изглеждат като някой разнежен манекен, с обръснати крака и оскубани вежди! Естествено, че за леките жени е най-важно да имаш парички, хубава кола и собствено жилище. Според мен един мъж трябва да е работлив, грижовен към себе си и околните, поддържан и винаги да отстоява позициите си. Знаеш ли, в днешно време ми писна да гледам мърльовци и лигльовци на ляво и на дясно... Много от тях са "Много шум за нищо". Ако искаш да се харесаш на дамите, просто бъди себе си, и все някога някоя ще те хареса заради това, което си. М22

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9711db38c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Пари, та пари....
Някои жени поставяме ОТНОШЕНИЕТО на първо място, след това визията, а парите, ако изобщо са фактор, са на последно място.
Продължавайте да се самозаблуждавате, че жените сме меркантилни и не ви връзваме, защото нямате пари... а истината е, че най-честата причина е, защото сте сдухани и комплексирани.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: be4d76e8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Накратко: ако хубостникът няма пари, визията е 100% от цялото впечатление, ако има пари, тогава е само 5%. Коя жена може да откаже на неприлично богат мъж само, защото бил леко пухкавичък? Ах, мечо!!! Не е като онези бедни плондири, които искат жена вместо да заживеят във фитнеса и да харчат малкото си пари, за да се приведат в достоен за жените вид.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4a5be2ad33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Визия /всеки си има критерии за привличане, плюс мъжът трябва да е чист, поддръжан, спретнат/, отношение /това показва бъдещето на връзката/ и пари /мъжът има визия за живота си и близките/.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4a5be2ad33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Това за височината не е определящо. Първо, никой не виновен, че не е точно 1,85. Това са генетични фактори. Не бих отрязала мъж, ако не е идеално висок, защото е глупаво. Не се живее с ръста, а с чувства и отношение.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7163ff5fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Личният опит: Не съм с пари, кола и висше, но съм спортист, висок, черноок и тъмна коса. Зарязвали са ме по една причина, че не съм имал хобито и амбициите, съвпадащи с техните. Но пък са си лягали с мен и са изневерявали на мъже с всичко - пари, кола, апартамент.
Визията и облеклото, това впечатлява. Изправен походка, широки рамене и спортна и мъжкарска стойка. Вкусовете са различни, но общо взето това се харесва.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ae11889925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Мдаа, а глупаво ли е, че мъжете не харесват 100 килограмови представителки? Срещала съм и човек, който не би излезнал с брюнетка, дори всичко друго да ѝ е идеално. Всеки си има определени критерии за външен вид, които не би нарушил. Но е факт, че за масата жени височината не е определяща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker