Кофти минало, как да започна на чисто? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Кофти минало, как да започна на чисто?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1069 пъти
Когато попадна в нов колектив или се опознавам с някого, съм принудена да се чудя какво да кажа за себе си понякога, тъй като миналото ми, оттам и настоящето, не е много за разказване. Първо, много години страдах от депресия и през тези години не съм правила абсолютно нищо интересно, освен че завърших училище и университет, не съм имала нито хоби, нито приятели. Мога да разказвам само лоши неща от тези години, а не искам. Сега имам хоби, но не съм добра в него, никак не ми се отдава, правя го за лично удоволствие, но с това по принцип се хващат хора, които наистина имат талант. Т. е. не е нищо интересно, освен за мен. Също така имам и някои странности. Например винаги преди празници нямам "настроение", не се радвам, дори чакам момента да свършат, колкото и странно да звучи. Не го искам, просто това е така, защото ги свързвам с неприятни събития в семейството. Друга странност - не обичам да пътувам. Това е заради една конкретна случка, когато бях на 14 години, на морето. Скарах се толкова жестоко с нашите, че си помислих, че ще се откажат от мен. Тогава разбраха за едно мое решение. Цялата история изобщо, ама изобщо не е за разправяне, но тогава стрес ли получих не знам, просто повече от всичко на света ми се прииска да съм в родния си град, казах си че няма да "мръдна" толкова далеч никога, е естествено от тогава ми се е налагало много пъти да пътувам далеч, но не обичам и го правя само, ако се налага. Имам и други особености, за които си има причини, но "не са за пред хора". В резултат изглеждам срамежлива, като човек, който не обича да говори за себе си, като странна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 79e17ed629
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миналото е част от нас, която не можем да променим и не мисля, че някой трябва да се срамува от това. Имам етапи от живота си, които не са за разказване и за тях знаят само наистина близките за мен хора. Повечето информация обаче може да се представя във вид на факти. Примерно : "Не обичам да пътувам след едно лошо преживяване. Просто не ми е приятно и не ми се разказва. ". Никак не е задължително да изпадаш в лични подробности за живота, който си имала. За да не теглиш този товар, просто се опитай да приемаш всякакви възможности и излез малко от зоната на комфорта. Няма нищо лошо да предприемеш едно пътуване към желана дестинация с компания от хора, която ти е наистина приятна. В случай, че подобриш едно изживяване, лесно ще надмогнеш лошото минало. Преди години намразих билярда заради един бивш, изобщо не исках да припарвам до билярдна маса. Мина време и си казах, че това е глупаво. Повечето ми приятели ходиха да играят, при което аз винаги се прибирах и в крайна сметка цялото ми настроение се скапваше. Започнах да ги придружавам, всъщност беше доста забавно, скоро след това дори понечих да играя с тях. Не, че съм станала по-добра, но лошата ми игра е причина за усмивки и веселие, а не за караници и упреци. Всеки си има страностите, но човек трябва да умее да надмогва миналото и да се старае да взима максимума от живота. А и няма от какво да се срамуваш, всички ние имаме спомени, които не са ни приятни и не обичаме да разказваме, но рядко някой ще ти наложи да изпадаш в подробности.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f9f2932579
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В такъв случай признай пред другите, че миналото ти не е от най- хубавите и вероятно не искаш да говориш за него, но за в близко бъдеще искаш да направиш нещо положително. Щом си в колектив, значи имаш шанс да се отвориш към света и да си създадеш нови, по- хубави изживявания.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker