Загубих желанието си за живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Загубих желанието си за живот
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1156 пъти
Привет! Слагам историята си в тази категория, тъй като са много неща накуп и не съм сигурна къде точно принадлежи. Млада жена съм, втора година в университет, уча в англоговоряща страна. До края на миналото лято бях изпълнена с мечти, еуфория, но изведнъж всичко стихна. Университетът, в който уча е хубав, но си има и някои недостатъци. Трябва да ходя само 4 пъти седмично по 2-3, максимум 4 часа на ден, което означава, че ми остава доста свободно време. Имам отлични резултати, старая се много и въпреки това бих искала да си намеря частна работа. Кандидатствах на много места, магазини, заведения, да изпратя кандидатурата си ми отнема поне 1 час, защото трябва да попълня много въпросници и да предоставя доста информация за себе си и накрая отговорът е един "Благодарим за кандидатурата ви, но поради големият брой кандидати съжаляваме да ви съобщим, че не сте избрана да продължите нататък". Получих интервю за гледане на стари хора и камериерка, което ме разочарова, тъй като гледам на себе си като на хубаво и амбициозно момиче, което може да постигне повече. Продължавам, не се предавам, но вече по-обезсърчено и без същата енергия и вяра.
Освен това, ми липсва семейството ми, родителите ми са много заети, чуваме се за кратко и рядко се виждаме. Наскоро на дядо му откриха злокачествено образование и го оперираха. Засега всичко е наред, но много се уплаших, защото вече ракът ми отне една от бабите ми. Осъзнах, че времето минава много бързо и близките ми стареят (а родителите ми и бабите ми и дядовците ми са единственото, което имам, нямам братя и сестри, братовчеди). Болка ми е, че съм далеч от тях и страхът, че мога да ги загубя не ме напуска.
Вероятно това е свързано и с факта, че съм във връзка с човек, който не обичам, не ме прави щастлива и с когото не се разбираме и не съм събрала сили да я прекратя. Единственото, което ми донесе моят приятел е венерическо заболяване и проблеми. До скоро имах толкова мечти, ентусиазъм, планове за живота и всичко това изведнъж се изпари. Вярата ми в самата мен и позитивната ми настройка ги няма, сякаш се нося по течението. Продължавам да опитвам, върша си всичко както преди, но не съм щастлива и сънищата ми са неспокойни. Да вметна, имам приятели, социална съм, но не съм излизала да купонясвам отдавна. Тук е доста студено и дъждовно и сякаш това също ми се отразява. Сега се чувствам объркана, не знам с кого искам да съм, къде и с какво да се занимавам. Винаги съм била заинтригувана от много неща, кипяща от енергия, позитивна. Предполагам, че нещо трябва да променя, трябва да започна от някъде, но откъде? Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5857c8c59e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, дай някакви координати дда се свържем и аз съм в подобно положение, ще се радвам да си поговорим -Силвия

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6343449a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От къде да започнеш ли - ами като за начало прекрати връзката си с този, защото е токсична за теб, и най - вероятно от нея идва половината негативизъм, който те е обвзел.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 482cf3edc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ходиш с някакъв човек, който не обичаш и не те привлича, защо? Ти сама си се тренирала да нямаш воля (да, човек може да се тренира да няма воля, както може да се тренира да има воля - всичко е въпрос на навици и "програмиране").

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 68360440e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цялото това може да се вмести в "много съм готина и имам големи мечти", да се чете "аз съм много стойностен човек в който всеки мъж е длъжен да се влюби. защото го заслужавам".
че и жена, ако четем номер 1. не, че се е влюбила, в сексуалнсия смисъл на думата, ами стадото от такива овце, една друга се търсят за да си помпат ниското самочувствие, което, дами, моля ви да прочетете много внимателно, е съвсем оправдано, ако трябва да си признаете в редките откровени моменти към самите себе си.

една дума - посредственост. Посредствени хора, посредствени връзки, посрествени приказки. Посредствени проблеми. Посредствен край.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: eb342d9dee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Как може да ходиш с човек, когото не обичаш. Та ти утре ще му изневериш. Проблемите ти са смешни като цяло.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker