Не съм свикнал да губя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не съм свикнал да губя...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3212 пъти
В повечето multiplayer игри си сам срещу всички. Казват, че конкуренцията е хубаво нещо, защото стимулира развитието на играчите. Игри от този тип са най-тежки, защото има хора с талант и те имат по-голям шанс за победа. А мястото на върха е само едно.

Преди играех повече multiplayer, но тогава разбрах, че не съм уникален и че има доста по-добри играчи от мен. Често губех и затова се отказах. Сега играя само single player и вече не се интересувам от multiplayer. Играя само игри, в които съм сигурен, че ще спечеля. Обичам такива игри, в които съм бог.

Не мога да губя. Загубите ме карат да се депресирам, нерядко и да се ядосвам. Свикнал съм в училище да получавам само 6-ци и не съм се научил от малък да приемам загубите. За мен провалът не е опция. Човек се учи от грешките си, но някои игри се играят само по веднъж и ако ги загубиш, нямаш право на реванш.

Абсолютно винаги в игрите давам всичко от себе си. Играя с максималните си възможности. Когато се раздавам толкова много, очаквам положителни резултати. Защо иначе бих се захванал, ако не очаквам наградата накрая? Когато, въпреки че съм положил огромни усилия, за да постигна целта си, не успея, тогава светът за мен свършва.

Мразя да поемам рискове и затова не играя във важни игри. Затова и не печеля големи награди. Зная, че който не рискува, не печели, но ме е страх от евентуалната загуба. Трудно взимам правилните решения, защото нямам много опит. А и доста се замислям, когато съм поставен пред избор.

Понякога сам не се справям и имам нужда от приятел. В някои игри наистина имам възможност да избирам между single player и co-op multiplayer. Но се чудя отборната игра не прави ли победата по-незначителна? Славата се разпределя между теб и съотборниците ти. Публиката запомня само името на отбора победител, нали? Мисля, че никой не помни имената на играчите.

Вие от кой тип играчи сте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 14fead3e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай само да се "влееш" в пазара на труда да видиш какво те чака. Ще ходиш по цял ден на работа, постоянно ще си изморен и ще се занимаваш с тъпа, скучна, еднообразна работа до края на живота си. Винаги ще бъдеш прецакан! Само почакай!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 61f4d02a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   по-скоро от мултиплеър
обичам да съм първа във всичко
аз съм най добрата ученичка в класа, рисувам, пея, сръчна съм и тн...
ама обичам да рискувам
всеки риск е нещо уникално!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 19fc2e03f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Упс, май съм задръстена-изобщо незнам какви са тези игри, а ми звучи интересно
ж 22г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9d19d23aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мулти....
Не обичам да съм провала, но за мен по-голяма загуба от лесна игра няма. Така се научих и на математика, с лесните задачки съм супер и самоувереност имах и всичко, да но откакто се натягам за по-трудни и по-гадни толкова по-яко е ако я реша.
Знам че е отвратително и се изнервяш и се "депресираш", ама обичам да ми е трудно, така си знам, че накрая си е заслужавало. Ти като играеш на лесно и на сигурно, да не би да си мислиш, че си бог? Напротив, даже трябва да опиташ още 2-3 пъти на мулти, като биеш веднъж спира да ти пука и даваш до края.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 256ba6fbfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ко-оп :) Винаги е по-забавно да споделиш с някого и да се пуцате заедно противници или пък куест/пъзел за двама =-)

c2h50h

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 96ef354770
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторът до 1: Завършил съм висше образование и работя. Не съм съгласен, че работата задължително трябва да е "скучна, тъпа и еднообразна". Аз работя по специалността си и обичам работата си. Поддържам контакти с най-интересните същества на планетата - хората и, повярвай ми, с тях никога не е скучно. Понякога ме карат да се чувствам тъжен, понякога - щастлив, но винаги има емоции. :)

Играта е животът, любовта, работата, нашите стремежи, всички онези цели, които си поставяме и предизвикателствата, които се стремим да преодолеем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 96ef354770
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Темата се казваше multiplayer vs single player, но модераторът явно не е схванал смисъла, щом е променил заглавието на това. Или трябваше да е на кирилица? Мултиплеър срещу сингъл плеър? В отбор или сам?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c4a38c728d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В отбор. Играя еРепублика и това е социална игра - печели само държавата, ти самият най-много да си развиеш профилът. Имаме отряди и се бием само съгласувано.
Видял си проблемите си. Ако не се промениш животът ще те смачка. Много по-трудно е да си добър губещ, всеки може да печели. Като получиш първата двойка, ще го разбереш. Това дано скоро ти се случи, ще ти е много добре на развитието

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker