Ходя със страх на училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ходя със страх на училище
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1552 пъти
Всяка сутрин ходя със страх в училище, заради дълъг тормоз, продължаващ отдавна. Нормално ли е това? Когато се оплача, абсолютно винаги казват на тези, които ме тормозят да спрат да го правят, но продължават и след това. Не ми се ходи със страх на училище всяка сутрин, само заради един тъп тормоз. Какво да правя? Май няма смисъл от оплаквам защото само казват да спрат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8d04213bfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А родителите ти?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 986444bcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Когато бях ученичка преди 11 години, в гимназията, аз също търпях неистов психически тормоз, който в един момент ескалира във физически. Учех в елитарно училище, където повечето ми съученици имаха много икономически възможности, но дори и тези без такива ме тормозеха. Няма да навлизам в подробности, но мога да те разбера. Дълго време не исках да ходя на училище. Гадеше ми се при самата мисъл за това. Страх не си спомням да изпитвах, беше друго, което вече не мога да определя. Просто съм изтрила онези мигове. Ще бъда честна с теб - това няма да спре, колкото и да искаш. Децата в тази възраст са неимоверно жестоки със себеподобните си и не знаят какво причиняват на другите. Търсиш помощ, но дори да я има тя ще подейства за кратко или въобще я няма. Не искам да те отчайвам, вярвай не това е целта ми. Бъди реалист и вярвай, че това ще свърши единствено, когато завършиш. Не знам, съдя по себе си, от собствен опит говоря. Но ще остави травма в теб. Не споделяш какъв е тормоза и колко е дълбок, но моят беше причинен от това, че бях отлична ученичка, но със скромно поведение и произход, възможности и така. В следствие от това години по-късно ми се появи депресия, която лекувах при психолог, а сега и паническо разтройство, което лекувам сега. И всичко това, заради силно комплексирани деца, които си мислят, че са богове и че могат да вършат безнаказано всякакви злини. Наистина ще свърши, но потърпи. Ще завършиш, ще отидеш в университет, ще станеш човек, докато те ще пропаднат в канавката в своите постъпки и посадени възможности. Сега аз станах човек, а те не са нищо повече от измет, която мога да тъпча, а като ги видя, не ги поздравявам и се правя, че не ги виждам, защото съм много повече от тях. Превърнах се в успешна личност. Дипломирах се с педагогика по ирония на съдбата. Станах учител и не позволям на моите ученици да се държат по сходен в миналото ми начин с останалите. Насаждам само мир и доброта, уважение и любов към ближния и успявам.
Написах всичко това, за да вдъхна в теб сили, колкото е възможно, разбира се. Никой няма да ти помогне. Не търси в това изхода. Отговора е в теб! И пак казвам потърпи и вярвай, гимназията е за кратко, а живота е за по дълго време. Училищния период е кратък, докато живота... е, той е друго нещо, от което ти съм сигурна ще спечелиш облаги.
Твоя Мария, 29 г.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 43ea822428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Смени училището щом е така!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9672c7f9c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А на кого се оплакваш? В какво се изразява тормоза точно?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2c576cefa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Смени си училището

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8ce0c2f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Казваш, че си се оплаквал доста.
Сега пишеш едно оплакване до директора и го завеждате с родителите ти в деловодството с входящ номер. Това означава, че в рамките на, да кажем, един месец трябва да има официален отговор и съответно да са взели мерки. Ако продължи тормозът, същатата процедура се прави в Районния инспекторат/мисля, че се казва/След това следва Министерството. И най-накрая Господари на ефира. Може и в Полиция да се дублира, не пречи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e34bd8599a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора :Тормоза е психически. Благодаря за отговорите

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e34bd8599a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   6, вече е имало писмено оплакване

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c6eb82257b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Щом "компетентните" хора не могат да ти помогнат, вземи нещата в свои ръце. Ако тормозът е психически, зависи от психиката ти дали ще се поддадеш на него. Ако се поддаваш, се лекувай, защото това са си личностни проблеми. Един психически здрав и стабилен човек не се влияе от опит за психически тормоз. Ако тормозът е физически, отвърни физически. Дори упражняващият тормоз върху теб да те превъзхожда физически, винаги можеш да му счипиш телефона, да му скъсаш дреха. Тормозят те, защото позволяваш. Може да ти се струва пресилено, но всъщност съветите ми са до болка коректни. Нека всеки знае, че няма право да те тормози. Също да знаеш, че не е нужно да поемеш отговорност за последствията, тъй като извършеното действие си е самозащита. Отговорността я поемат неспособните "компетентни" органи.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1279ad55cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер9, и най - стабилния и здрав психичекси човек може да бъде сринат, така че не се взимай толкова насериозно.
Всеки човек си има някаква 'пробойна' в душата си/характера си...
Автора щом е ученик още, най - вероятно няма възможност да си позволи качествена психотерапия или друг подобен лукс.

към автора: Човек, решението е да смениш училището!
Колкото по - скоро го направиш, толкова по - добре. Избирай си ново училище, отиди намясто там да питаш каква е процедурата по преместването и така.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 17b2e5c232
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Наистина или смени училището или престани даа се връзваш, защото тях това ги 'кефи'... Всеки е бил тормозен малко или много... Добре дошъл в джунглата наречена живот... Започва от ранна децка възраст и завършва като прихлопиш очи...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bcec9fc45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Във всички училища има тормоз и няма оправия. И да се оплакваш нищо няма да спечелиш. Има един филм Класът (Естонски) там също всеки ден тормозят едно момче и накрая ги застреля всичките.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e34bd8599a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тормозът престана. От вторник до сега не са ме тормозили, може би заради преместване на една от тези които ме тормозиха. Сигурно й омръзна да подавам оплакване и да говорят с нея

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker