Цигани на квартира над нас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Цигани на квартира над нас
преди: 6 години, 4 дни, прочетена 1760 пъти
Здравейте! вече съм напълно отчаяна и искам някакъв съвет какво да правим. Над нас живеят дебили-цигани са, вдигат шум, правят мръсно, и още куп поразии. Етажът преди беше на човекът, който живееше на нас, но той се пропи, забегна някъде, дори не го знаем дали е жив. И този човек е дал пълномощно на един друг, който настанява тия въпросните, роднини са му някакви. Наскоро ми казаха, че дори купил етажа от собственика. Та тия въпросните са ужасни мизерници- мъж, жена и двете им дъщери. Невъзпитани, прости. Не плащат стълбищното осветление, което е 4 лв на месец, говорят на висок тон, карат се, не чистят, разни опасни типове постоянно идват при тях, защото Мангала играе на казино и има сума ти дългове. С тях не може да се говори, опитвали сме, 4 години вече търпим тия мизерници. Нахални са, нагли са, не знаем какво да правим със съседката от третия етаж. Едната малката им дъщеря даже за толкова време не се научи да заключва нормално вратата от външната страна като излиза-не знам какво прави, но след като превърти ключа, ключалката остава изкривена, на една страна и ако идваш отвън не можеш сам да си отключиш, трябва някой отвътре да слезе и да ти отключи. Какво да правим, не ги търпя повече, дори и на хазяйна си не плащат нищо. Мизерници са отвсякъде, не чистят нито стълби, нито нищо. Изхвърлят си боклука от прахосмукачката в празен гараж на къщата. А и Мангала се занимава с някаква незаконна дейнст. Писна ми от тях, искам да ги изритаме и да си живеем спокойно. Днес дори, като си бях на терасата и си пушех цигара мангалката изтупа върху мен покривката с трохите. Моля ви, към кои институции трябва да се обърнем, за да ги махнат. Те не стават да живеят с хора. Или пък това, което беше направо отвратително-аз ям в стаята си и те отгоре се храчат през терасата, дори на затворен прозорец се чува! Хора, не знам какво да правя!!! Моля ви, посъветвайте ме! А и писмата, които идват за сметките не са на името на този с пълномощното, а идват на името на първият собственик. Какво означава всичко това? Ще се радвам, ако ми помогнете и ми кажете към кого да се обърна. Това е ужасно-да нямаш спокойствие в собствения си дом, просто съм бяснаааа! Знам, че ще ми напишете да не им обръщам внимание, но те са ми в къщата над главата мии!? ! Отчаяна съъъм!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 дни
hash: 6d7ff11096
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напълно те разбирам. До болка ми е ясно какво е да имаш проклет съсед. По принцип нормалният начин за справяне е да се обърнеш към съответните институции, но понеже те обикновено са с вързани ръце, накрая просто ще започнеш да си отмъщаваш, колкото да не е без нищо.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 43a9a2927f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Леле много ги мразя тия. Под нас 4 години живя един мангал на квартира с приятелката си, че беше много по-зле. Блъскаше по цяла нощ защото сме го будили през деня, а той безработен и само спи през деня а вечер прави мръсно. И нещата ескалираха ходил да се кара на майка ми през деня че чисти, мен започна да ме заплашва и преследва и след 1000 разговора нищо. Съвсем иснагля и слязох една вечер да му счупя главата, разблъсках се на вратата и баща ми слиза през това време зад мен с бухалката. Едвам не се насра мангала. Добре че беше приятелката му да го спаси. На следващият ден се изнесоха.
Над нас пак мангал се нанесе само че тоя беше много по боен и не можахме да го оплашим та накрая след 3 години липса на сън си наехме домуоправител, от фирма(външно лице тоест). Възрастен човек много възпитан и борбен. Споделихме му за проблема, и той се погрижи. Не знам какво му каза, но оттогава 2 месеца не се е тропало.

 
  ...
преди: 6 години, 3 дни
hash: 04ef75ccf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ако не бяха мангали, щеше да по-лесно да се оправите с тях. Щом са мангали, доста трудно ще се справите с тях ако и държавата ги използва срещу заплащане да гласуват (дано да не са такива) никога няма да се отървете от тях. Пробвайте всички живущи в хода да направите подписка и да се пробвате да ги махнете, но трябва всички съседи да са съгласни!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 дни
hash: d44b1c9b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Можете да ги изгоните с гласуване на събрание.

 
  ...
преди: 6 години, 2 дни
hash: 3630cfb74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Slayer на макс. Разбираш се съседите и на 2-3 часа лекуват всичко. А ако всички съседи му ги пуснете едновременно малее... Забравяш за времето, което е забранено по друго яреме няма проблеми. reign in blood колко съседи е излекувало.

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: ed509a069e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката : Мили хора, благодаря за коментарите ви, но ние живеем във триетажна къща, ние сме на първи етаж, те на втори и съседката, която е сама на трети. Няма как да организираме събрание и да ги изритаме. Хвърлят си боклуците през терасата отстрани на къщата!!! Мизерници такива, искам да ги изритаме!!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0e3edc1a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами направете една Жалба от ваше име и от и от вашата съседка която е сама. Подпишете се и я подайте в Полицейското управление.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0b063d22f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Като не е на главите ви, лесно се дават съвети!? Има поговорка, бий магаре, по магаре. Щом тези цигани са излезли от гетото, значи не са съвсем безнадеждни. Опитайте с добро, имах съученик циганин, ако ги спечелиш с добро, стават верни като куче. Лазиш ли им по нервите, отмъстителни са като невестулки! Ако не помогне тактиката с моркова, обръщате с тоягата. Мисля, че кмета трябва да реши проблема, пуснете жалба до него, той е длъжен да вземе отношение, длъжен е да осигури ред в кметството си! Ако трябва, той ще задейства полицията, а може и до съд да се стигне, тогава циганите ще кротнат. Няма смисъл да водите словесна война, щом не разбират от дума, само нерви ще хабите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker