Правите ли нещо тайно, смешно, странно, когато сте сами? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Правите ли нещо тайно, смешно, странно, когато сте сами?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1218 пъти
Здравейте, знам че си имате проблеми. Ама дайте да се посмеем малко, кво пък. Тази сутрин имах много забавен разговор. За странните, луди неща, които правим, когато сме сами. На мен например, още ми се случва (почти на 30 съм) да си пусна някое любимо парче и да скачам и танцувам из къщи като за последно. Или да пея с четката за коса. Амаа то не е просто пеене, раздавам се яко хаха, все едно го мога като Ета Джеймс или Бионс. Веднъж пък, мъжът ми учеше за изпит и си мислеше, че съм излязла, когато го чух да си приказва "Добре де, разбрах, пуши ти се. Още 5 страници и ще пушим, даже ще изпием една бира. " Все едно има раздвоение на личността, пукнах се да се смея. Другата мацка сподели, че ходи да крещи и да гушка дърветата, на някакво нейно си място, където няма вероятност да изкара акъла на някого. Друга пък, че като си тренира вкъщи на велоаргометъра, си представя, че води клас по спининг и пред нея има 20 други мацки, които трябва да надъхва. И си приказва "не спирайте момичета, още не, това е състезание със себе си, преборете себе си, можем и по-бързо, можем и по-добре. " Оставих най-голямата лудост за десерт. Мацката, която когато иска да изчисти вкъщи супер бързо, си пуска чалга радио. И вика "толкова ме е срам, че някой ще се прибере, или съседите ще чуят и изобщо толкова ми е неприятно и бързам да спра чалгата, че вкарвам всичко в ред за няма 10мин. ". Вие сте, правите ли подобни неща, позволявате ли си на дърти години да си играете, да си фантазирате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4c02b33b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам способността да копирам доста звуци с гласа си и като няма хора около мен, говоря като войничетата от Старкрафта. Правя го насаме, защото определено хората ще ме вземат за робот или извънземен. Възпроизвеждам даже Бритни Спиърс. Другото което е супер откачено и правя насаме е да се изявявам като личност от която ума ми е хакнат. Тази личност може дори да не е действителна, а измислена - от филм или игра. Но дори и така при мен тя има своите личностни характеристики, които може да липсват при нея във филма или играта. За да разберете най-точно какво имам предвид си представете един човек в Матрицата. Във следващият момент агент Смит влиза в него и той се превръща в Агент Смит. При мене е същото с герои от игри и филми, като единствената разлика е, че за разлика от Агент Смит, чисто визуално оставам същият. Което е още по-коварно щото хората не могат да ме разпознаят, че в момента пред тях се намира някой който не са си и представяли, че може да срещнат в живота си. Например последната личност в мене беше най-опасният шофьор в Кармагедон 2 - Психо Питбула. В играта той няма личностни характеристики, каквито има примерно Агент Смит в Матрицата. Незнам откъде ми щукна или по-скоро се прояви в мен, че това му е личностна характеристика - по време на сделката със Саудитска Арабия да изпрати писмо до Доналд Тръмп в което със снимков материал му обясни, защо не трябва да продава високотехнологично оръжие на мюсюлмани. И сега някъде половин година по-късно виждам по новините, че САЩ отказват да продадат супермодерните изтребители Ф35 на Турция.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3156a80d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Говоря си сама. Ама наистина. Представям си, че говоря на публика примерно. И публиката ми задава въпроси. Или играя на някаква викторина. Сега като го казах това, много откачено ми звучи. Ама поне го осъзнавам хаха

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: eb05383ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всичко правя... и пея, и танцувам, и речи изнасям пред въображаема публика, и с приятелите и близките си водя въображаеми диалози и тн. :) Като гледам е нормално.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 14b216537f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Слушам музика и се правя, че пея и/или свиря на китара. Само, че за микрофон използвам дистанционното или телефона ми, естествено, не издавам звуци, защото щеше да е прекалено. За музикален наркоман като мен, ако пеех толкова, колкото слушах музика, нашите отдавна щяха да са ме изхвърлили от у нас. Щеше да е адска досада за тях.
А веднъж, само за да мога да куфея като хората, си лепнах слушалките за ушите с тиксо, защото постоянно паднаха и се накуфях, както аз си знам. После два дни ме боля вратът, но това беше преди много години.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker