Диазепам преди полет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Диазепам преди полет
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1237 пъти
Здравейте!
Наложи ми се отида два пъти на лекар в близките 2-3 месеца, защото имах оплаквания. Правиха ми всякави изледвания, (кръв, урина) ЕКГ и ми няма нищо, но самите усещания си остават - палпитации (сърцебиене, прескачане), главоболие, замаяност, мускулни спазми, топли вълни и изтръпване. Това е само една част. Нормално да се наплаша, като все си мислех че ми има нещо. По принцип съм с ниско кръвно и веднъж си го измерих и излезе, че ми е високо. Като се почна една паника, един рев, а дори не знам дали го премерих като хората. Та за това отидох още веднъж и ми казаха, че дори ми е паднало, не могат да ми дадат обяснение защо се чувствам така. Казаха, че най-вероятно от натрупания стрес, тревожността ми се е увеличила до такава степен, че не мога да фунцкионирам правилно. А кръвното може да се покачи от засилена тревожност. Да вметна, че съм на 22 години. Казах им, че не съм ходила все още на психолог, нямам официално поставена диагноза ”Тревожност” или ”Паническо разстройство/атаки”. Обясних им, че ми предстои 10 часов полет обратно към България ( в момента съм в Щатите) и че не искам да се паникьосам или да изпадна в някакво кризисно състояние. Изписаха ми Диазепам, само 10 хапченца по 5 мг. и ми каза при нужда да взимам по едно на всеки 8 часа. Знам, че Диазепама не е лек, та искам да питам дали не мога просто да пия едно преди полета, вместо да гълтам 1 седмица преди това. Не искам да се пристрастя, а искам просто едно хапче, за да заспя по време на полета и да не го мисля. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: f9766c7cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам кой ти го е изписал честно казано. Аз страдам от тежка депресия и тревожност и съм на 20. Изписаха ми го, защото имам паник атаки. На мен ми го изписа психиатър след година посещения при него. Аз пия Ксанакс и затова така и не започнах Диазепам, а имам към 10 опаковки от него. Майка ми реши да го пие, защото не можеше да спи. Каза ми, че като го пие и бързо се унася и заспива и не й пречи като баща ми хърка до нея, защото не го чува, но каза, че страничното действие е, че цял ден е сънлива като се събуди пак й се спи. Пи го 2-3 пъти и спря и сега си е добре. Няма нищо лошо да го пробваш, но не очаквай да го изпиеш и да спиш като мъртъв, зависи дали ти е удобно, дали е шумно. Не губиш нищо да пробваш, но само в такива случай, ако го пиеш постоянно ще станеш зависим.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a17531dc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хора, какво направихме с живота си? В какво се превърна този живот? Гледам и моите колеги в работата гълтат цяла аптека от хапчета като невидели. В какъв ад превърнахме живота на тази планета... Не помня да е било така преди 10-тина години.
До автора - не си сама, но това е обезпокоително, защото го виждам сред колегите си.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2ddf33f6dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма да се притесняваш. Паническо разстройство като по книга. Просто изчакваш да ти мине и това е. В самолета удари 1-2 питиета и ще се оправиш. А може и преди това. Не се лъже с тоя диезепам. Чудя се тия кухи американци защо въобще са ти изписали диезепам, а не ксанакс, който е много по-изчистен, но и той е химия. Няма да се плашиш, от паническа атака до сега няма умрял в света.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker