Поредния интроверт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Поредния интроверт
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1155 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 19 години и както се разбира още от заглавието съм един от интровертите - нямам приятели и гадже. Различен съм от масата ми връстници - не не разбирам и не са ми смешни тяхните си лафове, не играя компютърни игри като Лигата, Тотал вар поредицата и др., защото някой от тях като Лигата не са ми интерестни, а др, като Тотал вар се купувата и плащат. Семейството ми не е много добре финансово и не ми е било удобно да им искам пари и за такива игри, може би ако почна скоро почасова работа ще успея да отделя средства да купувам постепенно някой от тях. Също така са ми глупави съвременните американски филми, които масово се гледат. Аз гледам филми и предававания на историческа тематика, за производство на разни неща, туристически или други, но не с тематиката на повечето холивудски. Явно това ме прави скучен са връстниците ми, заради което аз не мога да си намеря приятели, седя си вкъщи, преди само ходех до училище, а сега до университета, разхождам си се сам, главно да пазарувам или по други нужди и така. Надявах се поне в университета, където социалната среда е по - голяма да успея да създам някакви контакти, но като гледам сегашното ми положение няма да се промени (май само един колега е горе - долу като мен и аз се надявам поне с него да се сприятеля). По фейсбук и интернет също не мога да успея да направя запознанства. А нашите(на които не искам да им споделя за моето положения, за да не ги притесня) и някой, от които се запознават с мен ме питат дали вече си имам или съм имам гадже... какво гадже, като аз и приятели нямам! Принципно, съм си харесал една колежка от университета, която до е в моята група. Тя е също по - притеснителна, но все пак си има някакви приятелки и контакти за разлика от мен. Не е баш моя характер, но се чудя дали да направя опит да се сближа с нея, като съм готов на някой компромиси, рабира се или не? А нали се сещате, че такъв интроверт като мен не знае и по какъв начин да свали момиче, което му харесва. Тя все пак се движи с другите момичета, а понякога и момчета от групата, в разговорите на които аз не мога да взимам активно участие. Много моля редакторите да одобрят историята ми, стана дълга, но просто съм отчаян и ми трябва да чуя някакви мнения и съвети какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 51d4c3c2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   фейк.... Ти си към 30 - 35 години, от поколението което така и не се научи, че W в английският език се превежда като У , а не като В....

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 44c50778eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имай предвид, че нещата, които изброи не те правят по-различен, не са нещо необичайно. Нормално е за един млад човек да учи, да се образова, да се развива в културно-естетически модели, да се обатява на знания. А университетът не е нищо друго освен място за научно развитие. За нещастие в български университет отново ще попаднеш на недобре мотивирана среда и на хора без желание. Това е особено демотивираща обстановка за реално развитие. В обществото хората с подобни проблеми не са малко, но не са и много. Съветът ми е да не се концентрираш върху грешките на другите хора, а малко по-малко да се предвижваш и търсиш тези среди или хора, които са направили така, че да се замислиш за някои неща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker