Комплексарка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Комплексарка съм
преди: 13 години, 4 дни, прочетена 4406 пъти
Здравейте, комплексарка съм :( това е нещо, с което се опитвам да се боря, но не мога да се преборя :( знам, че психиката е мн важна, но не знам комплексирам се от супер много неща :( малко съм пълничка, не съм дебела, но е факт, че се комплексирам от това. Спортувам вече, смъкнала съм 7 кг, уж би трябвало да се чувствам по-добре от това, но не :(( Приятелят ми постоянно ми мели на главата за тези килограми и още повече ме подтиска :( обижда ме по идиотски начини относно килограми и общата ми култура и се чувствам ужасно :( казвала съм му да престане, че не ми е приятно, но той продължава :( вече не издържам. Всичко започва да ме дразни, започвам да се затварям повече в себе си, ставам все по-неуверена, не съм силна да се преборя с това, а да си комплексар наистина е ужасно... нямам грам самочувствие и много ме боли, че въпреки нещата, които правя за себе си пак нямам подкрепа от приятеля си и всичко се акцентува само върху отрицателните ми страни :( не издържам повече :( някакви съвети или не знам просто пиша, защото си мисля, че така ще се почувствам по-добре дори и за кратко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 дни
hash: 54a72f7639
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма човек, който да няма комплекси аз съм на това мнение, може би като остареят хората вече спира да им пука то и за тва не се къпят много много хах

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: f320656f1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   наистина добре си се захванала със спорта. Продължавай щом се бориш значи си на прав път 100 процента ще успееш. Не си давай много зор за други работи за момента всичко ще се нареди. Повярвай ми имал съм подобен проблем.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 3de79f5426
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Наистина е добра идеята, че си започнала със спорта, но изобщо не ми харесва това, че приятелят ти те обижда така. Хубаво, казва ти истината, но пък постоянно да ти го натяква.. не може да си чак толкова зле... това вече не е добре..
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 дни
hash: 97b53e85db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   2 е прав, Яса също.
Сестра ми е с такъв - казва ?, че имала целолит, а тя си е ОК, много готинка е!
Явно приятелят ти сам е комплексар. Продължавай със спорта и го разкарай

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: f7da5d010a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   като не те харесва каквато си го зарежи задължително , на теб ти трябват хора , които те карат да се чувстваш добре и да ти повдигат самочувствието, за да станеш по самоуверена. Най- важното е да се научиш да се обичаш такава каквато си, пък и повечето мъже харесват жени със самочувствие. Комплексите могат да ти попречат за цял живот , вземи се в ръце и стига си мислила глупости , щом разни селски пръчки могат да имат самочувствие, макар това , което са, защо ти да нямаш? Всичко се постига с воля , хората се променят, но ако го желаят истински!!

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 0d4f2b035a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Напълно подкрепям 5! След време ще се ядосваш на себе си и на това, че си допуснала да живееш в такъв кошмар. Огледай се! Кой точно от хората наоколо заслужава да е по-щастлив, по-обичан, по-усмихнат от теб? Да не би някой да се е родил със златни крилца или надпис 'специален' на челото? Опитай се да си изградиш нормално човешко самочувствие, което всеки заслужава да има. То не зависи от успехите, външния вид, отношението на другите. То е въпрос на лично достойнство и радост от факта, че си жива. Игнорирай всички, които те критикуват и ти намират кусури. Особено гаджето си! Те са истинските комплексари :)). Спортувай, за да се чувстваш здрава и жизнена, радвай се на лятото, на младостта си и... горе главата :)!
Ел :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3e7e50b67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

7.   Зарежи приятеля си и си намери хора, които са на твоята честота. Мисля, че всъщност комплексар е гаджето ти и той избива собствените си комплекси върху теб, явно се чуства по-велик като те обижда и те подтиска, а може би се опитва да те направи още по-плаха и неуверена за да има пълен контрол върху теб. Така, че зарежи го и ще видиш как още на първия ден след това ще се почувстваш по-добре.
Продължавай със спорта, работи върху тялото си, но не забравяй и ума си - запиши курс по чужд език, чети художествена литература, намери си някакво хоби /но не някоя компютърна игра - от тях се затъпява/ и ще видиш как постепанно ще се върне самочувствието ти.
И бъди малко по-устата - не да бъдеш кавгаджийка, но когато някой те обижда или те подиграва - не му оставай длъжна, а му отговори в същия тон. То вярно, че на глупак се отговаря с мълчание, но в БГ, когато някой си мълчи, почват да го правят на тапа и му се качват на главата.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 5636cf974f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От личен опит знам, че всичко е в собствените ни глави! Ако се възприемаш, като красива, умна и не позволяваш на хорското мнение да ти влияе, ще видиш, че и хората ще те приемат така! Не показвай на никой, че килограмите ти те притесняват! Върви със самочувствие и помни, че ти винаги можеш да отслабнеш ако искаш, но много хора по-хубави няма да станат!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 01426ed5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ето аз ще ти предложа една книга, която ми помогна да се отърва от повечето отрицателна енергия. :) Книгата не е дебела и се чете за 2/3 дена може и за 1 :Д "силите на подсъзнанието" така се казва книжката може да си я поръчаш по интернет айде успех. Радвам се че има хора като тебе! :)

Анонимната*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: a90f6c5cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря ви мили хора! Наистина човек като сподели и му олеква някакси и се чувства по-добре :) Живи и здрави! :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ef68f7f6cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   не мисли за никой , освен за себе си не обръщай на никой внимание намери си друг и казвай на приятелката си ,че такава искаш да си и такава ще си останеш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker