Напълно непозната ми гадае живота! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Напълно непозната ми гадае живота!
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 1626 пъти
Здравейте! Пиша, защото ми е много интересно дали сте имали подобна случка и какво е обяснението. По-рано през деня бях на заведение с приятели, където съвсем случайно на ставане от масата си ударих коляното и ме болеше много цял ден.
На прибиране бях сам на спирка в 10 вечерта. Една жена на видимо средна възраст дойде и ме попита дали е минал рейс 10. Аз отвърнах, че преди малко мина може би последният за вечерта. Тя отвърна с убеждение, че след минути ще дойде друг. Видимо жената изглеждаше или много весела, или много луда. Аз съм добър човек и социален, затова когато седна до мен и ме
помоли за помощ, макар да говореше несвъзрано, и помогнах. Искаше да ѝ помогна да направи нещо на телефона си. Изведнъж, както стоеше и се смееше, внезапно ме попита "Ти кога си роден, май през януари? ". Отговорих с усмивка "Да, познахте. " След което каза "Интересуваш се от технология и (и назова интересите ми)" Аз я изгледах доста изненадан и потвърдих, че е съвсем така. Нямаше как напълно непозната жена да знае тези неща и с какво се занимавам. Тя ми сподели, че доста я боли кръста. След което ми каза "То и теб краката доста те болят. " Аз започнах да се плаша, сърцето ми биеше бързо. Отрекох. Реших да излъжа, защото си мислех, че само пробва да отгатне. Казах, че това не е вярно и че краката са ми добре. Тя отвърна "Не. Колената те болят. Чукнал ли си? " Аз не разбрах какво има предвид, защото говореше несвързано. Помолих я да повтори и тя ми отвърна "Чукнал си коляното с нещо! ". Аз се стреснах откъде може да знае, че точно в този ден ударих капачката си в ръба масата на ставане от заведението и ме болеше цял ден. Аз станах от спирката и бях готов да си тръгна, защото си мислех, че може да чуя нещо, което не искам. Изправих се и в далечината видях лека светлинка по улицата. Казах, че май идва моя рейс. Тя отвърна "Не, номер 10 е" като беше НЕВЪЗМОЖНО да види, първо защото беше много, много далеч, второ беше нощ и се виждаше само светлинка. Тя носеше и очила с диоптер. Отвърнах, че ще видим какво е. Тя стана с чантите си и уверено каза "Моя е. Пази си краката, защото са ти слабо място. " след което почна да говори несвързани неща и да се смее. След минутка пристигна рейс 10. Аз бях удивен, не можех да повярвам. Пожелах лека вечер, защото беше добра жена, както и тя на мен.
Въпросът ми е: Имали ли сте подобни абсолютно откачени истории? Аз не можех да повярвам как е възможно това. Сама разбра датата ми за раждане, което ми говори за нумерология? Или просто има дарба? По принцип не вярвах в такива неща, но когато ти се случат - всеки ще повярва. Какво е обяснението? Искам да вметна, че много хора ми споделиха същите случки с видимо "луди" хора, които знаят неща, които няма откъде да разберат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: 229c0d1603
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако имаш православни приятели, ама наистина православни ги попитай, те знаят със сигурност. Може и някой Отец. Попринцип след хилядите изследвания на науката, свързани с човешките способности, пара-психичнихе не са от тях. Съответно и ние, по научно настроените се наложи да признаем, че явно една от двете духовни сили е повлияла... :Д Така че, въпроса е каква е мотивацията и кой е мотивацията, ако е тъмна сила се наблюдава изричане на не просто несвързани неща като при твоя случай, но и думи които едва ли си чувал друг път :Д. Ако има бурен смях(като на неадекватен човек), след твое учудване, то неизбежно и познатите неща са свързани с факти от настоящето(номер на бус, рожденна дата и т.н), ако всичко е така, както го описах, си срещнал някой от онези с жертвоприношенията на кокошки и други подобни :Д. Мислех че 90те години на сектите са отминали, но уви :Д

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 4182478c7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Леле. Не мога да си го обясня, но все пак ти вярвам.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 33e7db3522
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С доста голям художествено-литературен подхвад, подхващаш нещата :D Което до някъде ме съмнява, че се упражняваш в писането на художествена литература, но както и да е. Възможно е до някъде да има истина в това. На мен ми са се случвали такива неща, но винаги гледам на такива хора, като шарлатани и те почти винаги са цигани...
Много пъти съм срещал цигананки, но в интерес на истината винаги съм ги срещал, когато съм в много, много съдбоносен момент, когато наистина имам нужда да чуя нещо такова, когато ми се случват много неща и съм в някаква еуфория и хоп, изведнъж се появяват някви и ми говорят разни неща свързани с това, което ми се случва. Много странно. Наистина.. Въпреки, че знам, че са шърлатани, защо ги срещам точно в такива моменти се чудя..
Вярвам в някакви простотии и аз, но чак пък толкова, както описваш ти..
наистина не ми се е случвало да срещна такъв човек... а ако не лъжеш за да гледаш сеир, мога да ти кажа, че ти се е случило нещо наистина невероятно, ако е истина трябва доста да се замислиш над тези неща.
Ако лъжеш за да гледаш сеир.. има и по-интересни неща за правене. :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 49c886c70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Филмирал си се. Всичко е до наблюдателност:
Крака - забелязала е дисбаланс или промяна на изражението при стъпване на ударения крак.
Рейс - знае разсписанието. Не знам в кой град си, но в моя даже има сайт на който показва кой автобус в колко часа трябва да е на определене спирка.
Рожден ден - всъшност не ден, а месец. Има как д се разбере ЕГН-то на всеки. Отделно може от социални мрежи, ако си писал по темата, или като си бил малък тя да е познавала твои близки и да знае кога си роден.
Интересите - по начина, по който си ѝ обяснявал за телефона и по начина на изразяване. А и в днешно време кой млад не се интересува от технологии? :) Отделно пак може да ти е видяла интересите някъде в нета, или от познати.

Не се шашкай, няма меиуми, а само добри манипулатори и поддаващи се на манипулации.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 5b608a56a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Възможно е да те шпионира и да следи личния ти начин на живот, те така правят дъртите изкофели кучки, които си падат по по-млади мъже. Може да те е разучила благодарение на приятелите ти, да ги е разпитвала за теб, за личния ти живот, за интересите ти, за датата ти на раждане, и оттам да знае за тези неща. За това, че си си ударил коляното в масата знае, сигурно защото е била там точно в този момент и е видяла, защото те шпионира, както казах. А, това, че е познала автобуса- ти малоумен ли си? ! Нали на електронните табелки всяка секунда се показват предстоящите автобуси? За всяко нещо си има логично обяснение, не се впрягай толкова много, някаква дърта кукуфелница не ти гадае живота.

Red Bull

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b926d9957d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Имах почти същата случка, само че аз се намирах до оградата на едно училище и се бях запътила към вкъщи. Там срещнах моя приятелка и се заговорихме. Дойде една напълно непозната жена, попита ни за часа, благодари ни и си тръгна. Върна се отново след около 5-10 минути, огледа ни от глава до пети, застана между нас и ни каза, че срещата ни е предопределена и ще ни гледа. Странно си беше. Не искаше пари. Изглеждаше си съвсем нормална, но когато започна да познава имах чувството, че не може да пресее информацията, прескачаше от тема в тема бързо. Позна много неща, отричането беше невъзможно, тя беше убедена в това, което говореше и то беше самата истина. Тя дори описа в детайли какви сме като хора, а ни виждаше за първи път и нямаше откъде да знае. Помислих си, че може да е отгатнала, но и това е невъзможно, защото каза доста лични неща, които други хора не знаеха. На мен ми каза и неща за бъдещето ми, в които първоначално не повярвах, но оттогава са минали години и всичко се оказа истина в последствие.
Какво да ти кажа, Авторе. Станалото, станало. Явно има хора със силна интуиция или чиста дарба за гадаене. След известно време разказах за случката на родителите ми, бяхме се заприказвали на темата, понеже в едно предаване говориха за това. Майка ми тогава ми сподели, че когато аз съм била малка, а тя минала задочно в университета, често ме водела в едно квартално кафене, а там имало жена, която гледала на карти, че и без тях. Тази жена често ѝ казвала коя тема от конспекта ще ѝ се падне и никога не грешила.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: fb52a86a02
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина има хора, които "виждат" и от думите им могат да ти настръхнат косите. Срещала съм такива, но не са били така странни.
Жената може да е полудяла от дарбата си - предполагам, че не е много лесно и това...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: b923d1675c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се занимавай с такива хора, грях е. Прочети в нета за същността на спиритизма. Говори със свещенник и се изповядай.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5c9b8e441
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До 7

Да беее.... Все виждат, ама избърши им един шамар и нщо не виждат ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: d5c9b8e441
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Но както и да е.. Има много нива и библията е книжка, писана от корумпирани хорица ;)

 
  ...

...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2732cbfaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора до номер 5 и 4: С шок чета обвиненията, че съм малоумен. Споменах, че беше вечер. Минаха последните рейсове. А таблото не работеше. Специално в града, в който живея таблата изобщо не знаят какво показват. Няма как да ми е видяла и крака, защото през цялото време бях седнал. Не съм куцал. Не е измислена история, не вярвах в такива неща, но когато се случи - всеки би повярвал. А относно телефона - нямаше нищо общо това, което ме накара, с това, което позна. Просто не назовавам с точност, защото целя да си остана анонимен. Red Bull, твърдиш, че за всяко нещо има логично обяснение и ми слагаш епитети, не мисля, че е редно. Не съм направил поста с цел сеир, а напротив. Наистина искам да разбера именно какво е обяснението за това, защото за мен бе нещо удивлително.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2732cbfaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 8 - не мисля, че е грях. И не разбирам как точно съм се занимавал. Вървиш си по улицата, сядаш на спирката и някаква жена идва и ти разказва неща за живота ти, които дори приятелите ти не знаят, а ти през това време трепериш и искаш да си тръгнеш. Нима това гласи, че се занимавам с нея? А жената макар да беше леко, , луда", мисля, че беше много добър и мил човек. Не мисля, че е зла. Аз даже вяврвам, че именно истинските такива не ти искат пари. Другите са чисти мушеннички.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5bef8ecaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Спокойно, има такива хора. Самата аз в един период от живота си имах такива случки, в смисъл знаех какво ще се случи... Беше един период на силен стрес за мен, изпаднах в нещо като дълбока депресия и тя може би отключи ясновидска дарба. В началото имах чувството, че полудявам, изпитвах много силен страх, сякаш губех контрол над ума си.
Иначе има и научно обяснение. Алфа състояние.
Ясновидство има, но принципно не е добре да се експлоатира и да се печелят пари от това.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 4f802ae426
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Това е нормално ясновидство, което всеки човек може да развие стига да иска и да си позволи. Стигал съм и по-дълбоки състояния - например директно да чета мисли. Не е вярно, че няма ясновидци - има, просто са рядкост, защото хората още масово работят с ранната част от неокортекса (която работи с вербална и аналитична причинно-следствена логика), а не с по-новия дял (който работи на "интуитивно" ниво, но всъщност просто използва факта, че всичко във Вселената е квантово преплетено едно с друго). При мен интересът към тези феномени тръгна през 2006-та, когато един ясновидец, при когото отидох по заръка на баба ми, ми каза неща от миналото ми (детайли, до които няма как да достигнеш по аналитичен път), както и ми предсказа неща, които следващите десетина години се изпълниха. Замислих се как може да има такива хора и след време започнах да се занимавам с т. нар. remote viewing (нещо като ясновидство с протокол) и имах много добри сесии. През цялото това време имах трудности да приема тези "феномени", защото съм инженер и винаги съм разчитал на научния подход. Само дето точно научният подход ми показа, че има такива "неща".

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 2db244297e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Демоните знаят всичко. Не са малко случаите на обладани от демони и други нисши астрали - хора, които знаят неща, които няма как да знаят, т. н. врачки, при които е добре да не ходите, ами те получават информация от ”невидимия свят” където има други същества, сега... дали ще ги наречем демони, астрални проекции, извънземни... просто са други от нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker