Бихте ли отишли сами на почивка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Бихте ли отишли сами на почивка?
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 2614 пъти
Ходили ли сте на почивка сами? Ако да - колко често го правите и къде обичате да ходите? Притеснявате ли се от това, че сте сами?
Може да препоръчате и места, които са подходящи да посети човек сам. Интересни ще са ми мненията и на мъже, и на жени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 1a696970a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Само така ходя, първо, защото съм свикнала, но и като се замисля ми харесва, и второ, защото няма с кого :D

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5f425ee9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Не съм ходила сама на почивка, но съм ходила сама на еднодневна екскурзия. По принцип не ми пречи да съм сама, плюсът е, че не се съобразяваш с никой и можеш да организираш времето си така, както на теб ти се иска, за да посетиш всички желани дестинации. Може да е малко самотно, но зависи изцяло от теб. Ако съм сама, гледам да се занимавам с нещо, да се разхождам и интересите ми се проявяват с пълна сила. Не ми пречи да излизам сама, да пия кафе сама, да се разхождам сама, понякога го правя, макар и да не страдам от липса на хора за компания. Никога не съм се притеснявала, че съм сама, защото съм далеч от мисълта, че някой ме наблюдава и ме взима за самотна гарга. Както аз не обръщам специално внимание на другите хора, така си мисля, че и те не ми обръщат внимание. Не пътувам сама често, а ако го правя е за един ден. Обаче, не се притеснявам и да е по-често, просто нямам време и като споделя на някого, че искам да отида на определено място, той решава, че също иска да отиде и се организираме заедно.
Обичам малки красиви градчета, определено бих посетила такова, ако реша да отида на почивка без придружител. Поради някаква причина много уважавам къщите за гости, не държа да бъда в хотел. Не харесвам навалици, не съм по шумните заведения. На мен ми харесва да разглеждам забележителности, да седна в някое "тайно" райско кътче и така. От морските дестинации, много харесвам Крайморие, до Бургас е. Тихо, спокойно, красиво, цените са нормални. Като друг тип дестинация, Калофер ми е личен фаворит, посещавам го веднъж на 2 месеца, това място наистина ме зарежда с положителна енергия. Има какво да се види, на мен и къщите ми се струват прекрасни, но това е професионалното ми отклонение. Близо до Калофер има един ресторант, в който на почит е рибата, отстрани дори има рибарник. Забравих името, но храната е чудесна и цените са добри. Харесвам и градчета около Родопите, близо до по-високите части, страшно живописно е, а въздухът е много чист. Там ходя повече заради природата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 24d2f960e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм била сама, за съжаление ще съм с две деца и ми е трудно да отида където и да било. Нямам много приятели, но не знам как би било да съм сама. Може да пробвам за един ден някога.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: cfb8fb478d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Миналото лято ходих сам до Гърция на море. Хаха. Не бях ходил в Гърция, хрумна ми изведнъж и нямаше желаещи познати. Качих се на колата и газ към Гърцията. Липсваше ми компания за вечеряне обаче, но донякъде запълвах празнината с онлайн общуване и снимки :) После ходих и до българското море сам, щото ми беше залипсвало. После ходих и с компания пак и така :) Няма драма да отидеш сам някъде.

Един приятел ходи на организирани екскурзии сам, за да завързва познанства.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c8a5deeca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   По принцип си падам малко интроверт, но все още не съм ходил сам на почивка. По принцип сам се ходи само в кенефа....има всякакъв народ.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: b573ad630a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз на концерт и на театър не ходя сам , камо ли на почивка.
Сам човек - само за тоалетната.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: fd50e10185
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Смятам, че ходенето сам на почивка е вариант само за мъже, и то ако си достатъчно общителен, че да можеш да завържеш контакти и достатъчно нечувствителен, че да не те хване самотата.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 0201df16d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Извън България обичам да ходя сама и гледам 1-2 пъти годишно да го правя. Любимата ми дестинация е централна Европа - разхождам се колкото и където искам, не се съобразявам с никого и ми е много добре. Не виждам нищо странно в това. Намирам го за приятно и дори полезно.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 459825e612
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Е много ясно, че ходя. От много години го правя и не ми пречи. Отдавам се на хобито си - да снимам, да обикалям. Някои искат да отидат и да се пльоснат на плажа и така да прекарат цялата почивка. Аз и това обичам, но много повече ми харесва да разнообразявам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 551bea795e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изместих се в друг град сам. Не е почивка но нямам приятели в дългосрочен план, ако това се брои хаха! Ходил съм иначе на кино сам на няколко пъти и беше яко. Това във родният ми град обаче. Всъщност тогава когато ходих дори не питах никой дали му си ходи. Беше около 22. 30 и последния влак за филм дето се вика а ми беше скучно и ми се допи кока кола наливна от машна и си казах яяя такси и да бягам да си правя кефа..! Хаха! Пътувал съм и сам иначе до Испания, но само съм пътувал, като на крайната дестинация ме чакаше приятелка там тогава. Нама лошо да правиш неща сам ако няма със кого или не ти идва от вътре да си със компания. Понякога това е плюс защото правиш директно това което искаш без да питаш друг. Щастието идва от теб а не от други.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 14475b8787
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не съм ходила, но бих отишла. Последните години съм домакиня и свикнах със самотата. Идеята да ида някъде и никой да не иска нищо от мен ми се струва чудесна. Избрала съм си групова екскурзия. Така хем си сред хора, хем сам.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 367041bdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моите приятелки редовно ходят сами и то по разни супер странни места - Египет, Грузия, Индия. Едната е семейна, другата - с дългогодишна връзка, но на екскурзия ходят по правило сами. Казват, че само така могат да си починат истински, пък и се запознавали с много интересни хора.
Предполагам, ако отидеш с някоя група няма да е самотно. Аз лично не съм го правила.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 7f50377c27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Това лято приятеля ми започна работа и няма с кого да отида на екскурзия някъде, кой няма пари, кой с деца, а много ми се ходи. Ако има някое момиче в моето положение от София, ще се радвам да се запознаем и разменим контакти, ако модераторите позволят, разбира се :) На 24 съм , ако има някакво значение.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8c09df8616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   То сега с тези тестове и сам и с група е много трудно!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2751182bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не, никога, правила съм го веднъж. Много е самотно, дни наред няма с кой да си проговориш. Ужасно е. Като се сетя и настръхвам, а беше отдавна.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: e3ab10a2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Да, тази година 2 пъти до момента, но следващият месец пак.
Първият път защото беше изнервен от цялата ситуация (световна) и не му се ходело никъде. Разходих се с кораб до полуостров, там една нощ и два дни и се върнах обратно пак с кораб. За до 72 часа няма нужда от тестове тука поне. И вторият път до съседен остров, пак сама защото се наложи да работи въпреки че, имахме двата билета вече за същият уикенд. Прекарвам си страхотно, запознавам се и с много хора по корабите, пък и като сляза и се разхождам. Посещавам места които ми харесват и си се връщам супер заредена с позитивни емоции.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker