Как да разбера кой ми звъни по телефона - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да разбера кой ми звъни по телефона
преди: 5 години, 1 месец, прочетена 8026 пъти
Вече няколко пъти ми звъни непознат номер, все вечер към 12. Вдигам и ми мълчи все, само се чува съвсем лекичко дишане. Питах мои познати за този номер, но никой го няма. В интернет търсих начини как да разбера кой е, но не стават.
Кажете начин вие, ако знаете, да е ефикасен начин. Мислих си да отида да му платя сметката и после от касовата бележка да проверя в сайта на оператора, но пък ако тази сметка се окаже 100-200 лева...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 1 месец
hash: 70de4454f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Повечето оператори питат за първо име, именно поради подобна причина. Не знам как е, но преди около 6-7 години, важното бе, да имаш човек, работещ в тези магазини, защото имаха достъп до всички данни на клиентите си. Иначе, за 50-100 лева, все ще ти се навият. Отиди в някой малък офис, носи шапка и очила, не гледай в камерите, предложи, ако ти откажат, веднага избягай. Ако те задържат, за което нямат право, можеш да осъдиш фирмата за хубави парички.
Това е!

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ee580582bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И мене така ми звъняха но ги открих. Видях от кой оператор е. Отидох в офиса им, и там естествено си имах авер който работеше там, и станаха нещата

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8b345a6881
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Можеш да платиш и 2 лв по сметката му. Може да се вкарва всякаква сума. Ще плати после той ако сметката му е 30 лв съответно 28 лв. Ако имаш познати и предполагаш на кой оператор е просто питай познат в Теленор, Виваком кой е титуляра по сметката. Но ако нямаш познат, няма да ти кажат. Аз бих пробвала да се помоля на някой консултант в операторите. Аз като човек работил в един от офисите на Теленор мога да ти кажа, че въпреки процедурата, бих направила услуга ако някой ми каже историята, поне първото име бих казала. Иначе ако не ти е важно, блокирай го и си свиркай. Относно операторите, лошото е че дори да е 089 може да не е на Теленор, а на др оператор... Но може и да имаш късмет.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 8b345a6881
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Продължение на предишен коментар. Ако му вкараш 2 лв по сметката много е вероятно дори и да не разбере, че някой е плащал 2 лв по негова сметка. Винаги остават стотинки, левче в плюс при операторите. Аз си мисля за мъж който те харесва, но няма смелост и на твое място бих била мн любопитна кой е. ☺️

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: ccb6890267
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако си жена, най-вероятно някой мъж се прави на интересен.
Ако си мъж, най-вероятно някой мъж се прави на интересен.
Има трикове с Google, които съм почти 100% сигурен, че не работят в България. Ако толкова силно се интересуваш, можеш да пробваш с полицията, но ако не те интересува толкова, колкото дразни и си с по-нов модел телефон, можеш просто да блокираш даден индивидуален номер.

 
  ...


...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c39653cf14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Направи регистрация на каса на easypay и плати сметката оттам.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 28a27481f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма как да стане това с плащането на сметката му, изискват ЕГН и клиентски номер а и никой служител не би си рискувал работното място за такава "услуга". Просто се забавлявай с него или го блокирай.

Драган Вительо

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: d6ce344574
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здравей! Когато на мен ми звънят номера, които не са ми познати ги записвам в телефона си и гледам дали имат Вайбър. Ако нямат се опитвам да се логна със същия номер във фейсбук. Въвеждам номера или направо цъкам на забравена парола и вместо имейл пиша номера и ако има създаден профил във фейсбук ти излиза профилната снимка.... Вече ако няма... Кажи на някой твой приятел да се обади на този номер и разбере кой е.

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e334df3854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като ти звънне следващия път изрецитирай си монолога да престане понеже следващото му позвъняване ще е жалба в полицията. Отиваш при дежурния и му казваш, че искаш да подадеш жалба за психически тормоз. Моментът в който се подпишеш под жалбата, на този човек ще му се завие свят от грижи. Дори да не е на негово име картата, милиционерите ще го открият по джи пи еса. И се почва ; телефонен тормоз; психически тормоз, не зачитане правата на гражданите на републиката. Като се окаже , че и телефона го е усвоил по някаква схема, това дали му е чисто додието се започва с едни актове, пробации може и да го вкарат на топло ако е някой гангстер. Иначе имаше програма в нета "where is my pfone" някой хакер може да ти я инсталира и да ходиш да го преследваш. Но и да го откриеш, едва ли би успяла да го накараш да спре с тормоза.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: b7e8e795ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, ти на Земята ли живееш? Ако си мислиш, че на МилиционерИти им дреме за това, значи си много наивен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: e334df3854
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10
Аз съм номер 9. Знам какво говоря и то от първа ръка. Давам ти конкретен пример:
Бързам в една дъждовна сутрин да натоваря колата и със семейството ми да пътуваме. Излизам натоварен от входа и виждам бял телефон на който задния капак и батерията бяха махнати и захвърлени до самия телефон в локва. Оставих багажа в колата и на връщане към входа събрах телефона. Беше марка самсунг галакси s 2. В сайтовете се предлагаше същият около 60-80 лв. В телефона нямаше карти. Два дни си играх с него да го суша и т. н. Не проработи. В кварталния сервиз ми поискаха 10 лв. за да го оправят. И за 10 лв. имах телефон. След 6-7 месеца ми звъни непознат номер. Оказа се следовател от районното по адрес. -" Ти какъв телефон ползваш? ", -" Ами такъв". Отговарям точно и ясно, понеже не искам да имам търкания с държавни институции. И така на сутринта в районното като най-заклетия престъпник, писах подробно 3 или 4 пъти как, къде, кога и т. н. съм намерил този телефон. Изеха го с протокол. А мен ме извикаха след месец за да ми връчат акт. На 38 години с чисто досие, без глоби и дължими данаци и такси с малко дете и жена която не работи заради здравословни проблеми с детето, на 800 лв. заплата ми връчиха акт за 300лв. Има го в наказателния кодекс. " Лице което е намерило/откраднало/ чужда вещ и в срок от 7 дни не го е предало в РПУ подлежи на санкция от 20 до 300 лв. Аз това го научих по трудния начин. На всичкото отгоре се оказа, че е на комшийка която ме познава. И въпреки всичко не оттегли жалбата си за да не ми пишат акт. Следователите ми обясняваха колко отдавна са следили jps-а на телефона и къде съм бил ходил с него. По имей номера го намирали в мрежата. Та подадеш ли писменна жалба, не я чете един полицай. Стига и до следователи, дори и до началника. Кварталния ми го обясни като на познат приятел. Дори на него му стана кофти, че са ми отрязали така главата. Виж първо на къде отива държавата, а после приказвай за жалбите.

 
  ...
преди: 5 години, 29 дни
hash: c39653cf14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Можеш да подадеш сигнал в полицията. Ще е най-добре да имаш на телефона си приложение за записване на разговорите, ако нямаш вече такова. Има много безплатни приложения. Просто подай един сигнал, безплатно е, макар че може да се наложи да чакаш доста. За полицията е елементарно да направят проверка с наличен телефонен номер. Сигурно ще се свържат с въпросното лице, но дали ще ти кажат кой е не знам. Според мен, е важно да напишеш, че се притесняваш, че този човек може да те следи и да те възнамерява да те нападне физически. Полицаите имат интерес да се намесят, за да предотвратят потенциално тежко престъпление.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker