Тълкуване на сън - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Тълкуване на сън
преди: 4 години, 11 месеца, прочетена 713 пъти
Ако някои е наясно с тези неща моля да помогне. Наскоро се запознах и то не кой знае колко с методът "поръчване на сън". Та преди седмица може би започнах да се опитвам вечер преди да си легна да си мисля за това което искам да сънувам. И два пъти вече ми се случи. Добре, но проблемът е, че когато се събудя помня някои неща от съня и с течение на времето го забравям и оставам само с две три изречения от съня ми.
Но нека ви кажа, че проблемът ми е любовен един вид. Имам проблем с едно момче, така да се каже. Преди месец първо сънувах/без да си поръчвам сън/как двамата сме колеги, а ние реално не сме. Искам да уточня, че сънят се усещаше супер реален и го помнех с детайли дни наред. Та, колеги сме. Пред нас стои една жена, която обясняваше някакви неща. Излизахме няколко пъти заедно от сградата и се връщахме. В един момент както си шушукахме двамата нещо, той ме погледна в очите, хвана ме и ме целуна супер страстно. Когато се събудих още усещах емоцията. След целувката ние излязохме от сградата и се озовахме до някакви казани и беше пълно с боклуци. Бяхме заобиколени от някакви хора, които не познавам. Изведнъж не помня защо, започнахме да бягаме. Оказа се, че полицията ни гони. Не знам защо. Опитвахме се да се скрием. Това общо взето беше един от най-запомнящите ми сънища напоследък.
Преди една седмица. Първият ми поръчан сън. И тук не мога да ви кажа какво сънувах. Просто се сещам, че отново сънувам същият човек и с него отново бягаме от нещо. Но нямам идея от какво и защо. Просто се сещам, че беше супер напрегнат сън.
Преди три дена. Вторият ми поръчан сън. Сънувам как аз и той сме в старата ми квартира и лежим на дивана. И аз сякаш гледах от горе как лежим. В един момент виждам аз как се опитвам да заспя, но когато съм до него просто не мога. Най-интересното е, че бяхме легнали по много странен начин. Така, че телата ни са на обратно. Тоест, че главите ни се докосват, но телата ни са на другата страна. Както и да е. В един момент той просто се обърна и ме прегърна докато сме легнали. И така аз се почувствах супер спокойна, както никога досега.
Надявам се да сте ме разбрали и да можете да ми помогнете да разтълкуваме тези сънища. Най-вече ме интересува защо все ни сънувам заедно как бягаме от нещо. И тези странни емоции, които изпитвам в сънищата ми и чувствам толкова реални.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 11 месеца
hash: 1d03b2ba73
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В зависимост от това какво сънуваш, емоциите биват по-силни или по-слаби. След като сънуваш сънища как си с този човек, явно мислиш за него и това се проектира в сънищата ти, реално тя поръчката би станала така или иначе. Бягате от нещо, значи има и някакъв страх, нещо което те притяснавя, проблемът вероятно... Моят съвет е да не се заниваваш прекалено със сънищата. Те не могат да са сигурен носител на някаква информация, нито съответно могат със сигурност да бъдат предвестник.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker