Не съм българин! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не съм българин!
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1984 пъти
Абе чета тука из сайта как обсъждате помаци, македонци - защо не искали да са българи.
Аз не съм нито помак, нито македонец, но също не се чувствам българин, нито имам желание да съм българин. Всички вие много добре знаете какво представлява България и какви са българите, еми защо ми е тогава да се правя на голям патриот??? Това значи да съм луд и побъркан, само бай Ганьо може да е патриот на тази държава. Политиците нека си бъдат българи, те имат парите, те имат властта, те са над закона, те имат всичко. От какъв зор да се правя на голям българин след като откакто съм роден в тази държава съм видял само мизерия, беднотия, дупки по пътищата, ниски заплати, корумпирани съдии и полицаи, всякакви задължения, данъци, ограничения, а политиците през това време правят каквото си искат, ами нека те си бъдат българи тогава, аз нямам нищо общо. За да имат хората българско самосъзнание, трябва да се работи за това, но в България е обратното - държавата по всякакъв начин те отвращава от всичко българско. Разгледайте обявите в jobs.bg и вижте, че за всяка хубава работа обявата е написана на английски език, в собствената ви държава никой не признава тъпия ви български, хахаха. Нормално е тогава на хора като мен да им писне. Къде са младите хора??? Защо избягаха, мислите ли че те ще бъдат българи след 10-20-30 години живот в чужбина??? Ще бъдат друг път. Честито на политиците, ликвидирахте си държавата и народа, ще останете в историята, но на мен не ми пука, защото не съм българин, това е обидно и не искам никой никога да не ме нарича с това гнусно вулгарно име.
Един съвет ще ви дам - учете си децата на английски, немски, френски, турски или дори руски защото тъпия български никой за нищо не го признава, а като гледам колко много циганчета се раждат, скоро дори родените тук няма да го говорят този умиращ език. Смотани тъпи българи, най-лошия късмет който имам в този живот - че се родих в Булгаристан!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7c3a06b339
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аууууууууууууу ти много си им сипал. Сега гледай какво става, като се активизират тези ми ти и "патриоти".

Моето мнение е, че така наречените патриоти са такива, защото нещо са се надъхали, ама са ми супер смешни отстрани. Трябвало да протестираме, па да се обединяваме, па да убедим македонците, че са българи. И какво ще стане, като ги убедим? И с кого да се обединявам, със злобни и егоистични ганьовци, които мислят само къде да си го вкарат ли? Ами не, мерси.

Тук всички теми са или какви курви били българките, или колко лоши били циганите, турците, или какви предатели са емигрантите, или кой го турил на майка си, кой на баба си, кой на балдъзата си и задължително отдолу му обясняват как всеки може да си слага и да го поема на когото си иска и си е свободен. Моите представи за читаво общество са много далеч от този образ.

Извинявам се, ако съм обдил някого. Просто констатирам.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: cdf7181193
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никой не те държи на сила бе приятел, събирай си парцалките и хващай по света. И на нас останалите в България ни е писнало и нямаме нужда от такива като теб, мрънкалници дето всичко им е криво.

REB

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: ccdbc38265
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Аз пък съм рускиня!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 8c160249fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки ден се обръщам към Бога..

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 52a9e1b30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   1-во: Явно много, ама наистина много уважаваш политиците, щом заради тях, в тяхна чест, се отказваш от българската си принадлежност.
2-ро: Патриотите обикновено не са бай-Ганьовци и бай-Ганьовците не са патриоти. Точно бай-Ганьовците живеят за собствения си задник и не им пука за народа, към който принадлежат. Те са тарикати и принадлежат там, където са най "на сметка". Да ти е хрумвало, че България е в това състояние точно заради "не-патриоти" и разсъждаващи като теб хора? Всеки сам за себе си - работодателите сами за себе си > ниски заплати. Държавните служители сами за себе си > данъците потъват в джобовете им, не си вършат работата > мизерия, дупки, корупция, неуредици. Учители, лекари - сами за себе си ('щото "системата" била еди-каква си) > лошо образование / здравеопазване.
Европейци, американци, турци, руснаци и други ни се смеят, че сме продажници и се възползват от това постоянно > прецакват/ограбват ни > зле сме > оплакваме се, плюем по самите себе си > (връщаме се в началото и правим кръг) Европейци, американци, турци, руснаци и други ни се смеят, че сме продажници и се възползват от това.
Не те съдя / нападам / скачам / агитирам... Просто се замисли.

 
  ...


...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1d87f9949d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   2,викаш в бг-то всичко е 6 точки и той си мрънка ей така от нищото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 9fd946edfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Прав си е човека, това е истината. Имаше времена когато хората бяха различни, честни и работливи. Имаше времена когато винаги се намираше човек да ти помогне, приюти. И тогава се наричахме българи и сега сме българи. Нека се замислим и вярваме, че един ден ще съумеем да излезем от това положение. Едва ли турци, руснаци и т. н ще ни помогнат и ако всеки се отказваше от род и родина тогава сме загубени.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 92c04d9999
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Идиотът, където и да го посадиш, все си е идиот - в България не е българин, в Щатите няма да е американец, в Испания няма да е испанец...
Все космосът ще му е крив.
Ами аре у лево и стани марсианец, като си такъв пич!
И гледай все треската в чуждите очи, вместо да видиш гредата в своите.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: b0e420d2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И. иот! Ама от кръвта си никой не е избягал....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 1e393f991f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Според мен няма проблем за това, че не се чувстваш българин. Странно е защо изобщо отваряш тема за това? Какво очакваш да ти кажат? Ако се чувстваш добре в кожата си изобщо не би трябвало да те интересува кой какво мисли. Или просто си провокатор и искаш да видиш как така наречените "патриоти" те обезкостяват с безумните си тиради?

 
  ...

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e5d84b0ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Събирай си багажа, замини на другия край на света и забрави изобщо, че си роден тук. Ама да ми твърдиш, че не си българин, а в същото време да пишеш тук е меко казано обидно. ОК, не си българин, но кой ти дава право да обиждаш?!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 4163554c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Съгласна съм с теб. Както викат "съсипаха я тая държава". Вече даже циганите бягат от тук. Туркиня съм, но съм родена и израстнала в България. Повечето ми приятели са българи и говоря турски само с родители и роднини. Та, малко се отклоних от темата. Наистина политиците имат голяма вина във всичкото това нещо, а и не само те. Преди изборите кметовете обещават, обещават, обещават... и на края к'во? Толкова много пари за винетки, а пътищата на всеки втори метър- дупка. Навсякъде бездомни животни, а "големите" постоянно мислят как да крадат пари от държавата, за да си купуват все по- нови и по- нови къщи/ апартаменти. 5 хил. лв глоба за Слави, който е направил нещо хубаво, толковя много хора са видели красотата на страната ни... И в замяна какво получи момчето, а? Всички са толкова алчни, че не може да бъде. Сигурна съм, че ще получа като отговор "ами иди си в Турция(или друга държава) щом не ти харесва тук" от тези, които много обичат хората с власт, но аз изразявам своето мнение, ако и на това нямам право, то не знам на какво. Всяка година нови закони, свързани с училището. Децата родени през 2003г, трябва да купуват нови учебници, докато завършат (не че им остават много години, де), набори 2005 също. Наистина познавам хора, които едвам намират пари за изхраната си.Бог знае какво друго ще измислат, за да "обират" хората, а после паричките в джоба. Пенсиите- 200 лв. Къде другаде са толкова ниски? Да речем човек всеки ден харчи по 5 лв., за да си купи храна, защото не мисля че старите са в състояние да си готват по 3 вида манджи всеки ден. И какво става- около 150лв. само за храна. А с останалите 50 лв. тока ли да си плати, водата ли? Спирам до тук, защото наистина се изнервих, мислейки за тези неща. Ако ние, младото поколение не направим промяна, никой нама да я направи вместо нас.

Ж25

 
  ... горе^
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 72e1eabb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Разбирам те напълно. Тази държава нищо не дава, освен бедност и мизерия. Работещи бедни сме. Като отидох в Англия ми се искаше да съм англичанка, съжалявах че съм родена в Булгаристан.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e5d84b0ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Хора, ако не знаете има една процедура "отказ от гражданство". Като толкова много не ви понася и чак толкова ви е срам, че сте българи, вървете, върнете си личните документи и да се свърши в цялата драма.

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 7b1444af02
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   И аз вече ненавиждам България.
За тази държава съм дала много повече от средностатистическия българин - печелила съм от нейно име десетки олимпиади и конкурси.
Заради мен България беше в челни класации и с висок престиж.
И какво от това?
Скоро може да нямам къде да живея, защото 300 лв. не са ми достатъчни, за да плащам сметки, наем и за насъщния.
Току виж сме се срещнали някъде по подлезите, докато прося за хляб.
Неблагодарна мащеха е България, не майка и родина.
Бягайте от тука, ако можете.
Скоро ще останат само пенсионери без възможности да заминат, глупаци,селски тарикати (като повечето ни политици) и цигани.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: e5d84b0ac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Номер 17, никой не е казал, че да емигрираш е нещо лошо, ок не ти харесва тук, замини и си търси щастието другаде. Проблемът не е в това, а в цялото това плюене по България. Авторът не се ли усеща, че в момента плюе по гробовете на собствените си роднини? Иначе, върви, живей където и както искаш, но защо трябва да обиждаш?!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 703e271bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   "че за всяка хубава работа обявата е написана на английски език, в собствената ви държава никой не признава тъпия ви български, хахаха"

Тард, слушай ма ся!
Така са описани обяви в страни, като Швеция и Дания, зщаото става въпрос за междонародни компании, където работят хора отвсякъде. Ако не можеш, да комуникираш с хора от цял свят, си морално остарял и нямаш работа, да получаваш хуабва заплата. Прекално малко българия има, за да може, да си позволиш да си свястна компания и да нямаш чуждестранни кадри. Е, сега, ако си в някоя автомивка, нема пробелими. Аре бегай да играеш ... ако имаш с какво!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 703e271bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   До 16

работи, ако имаш друго. Не можеш, да се откажеш от гражданстовот си, без гражданство от друга страна ... Така съм чувал де .. не е да съм пробвал, когато бях на 17, защото бях ядосан и исках, да си го върна на пияндурскяи псевдо патриот, който имах за доведен нещастник... а баща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: da9421a550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ми то още 7 720 120 507 не са българи, ако се вярва на брояча на населението. Голяма работа!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1b65990fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Щом като не се чувстваш българин, махай се от България и спри да влизаш в български сайтове и така всичките ти проблеми ще изчезнат. Обаче, да не стане така, като отидеш в друга държава, да се намериш курдисан на същия ᛡуй, че може и по-голям.
Така успяха да обработят и да накарат най-тъпата част от хората тука, да намразят всичко българско, в това число и майките и бащите си. С две думи ги превърнаха в еничари.

На тези хора им е малко акъла и за това, все България им е виновна че са утайки и не стават за нищо.
Заминавай и отиди и виж как са нещата там.
Ако имах власт, щях да накарам всички българи да заминат и живеят в чужбина за по една-две години. След това да ги видя какво ще говорят.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6e4d5e46c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Добре, де, човек. От години общувам с българи предимно служебно, мъжът ми не е българин, както и някои бивши гаджета. Но и за момент не ми е идвало на ум да не се самоопределям като българка, независимо от селяндурщината и простотията на някои сънародници.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 7c3a06b339
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26, не си била пряко потърпевша затова.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 602af795a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Виж сега, авторе. Ти ако искаш емигрирай, нито ще си първият, нито ще си последният напуснал България. Аз самият също го направих преди доста години. Но, това не означава, че трябва да плюеш по родната си страна и да се отричаш от нея. Повярвай ми подобно поведение не се харесва никъде в цивилизования свят. Даже имигранти от най-мизерните страни в света като Бангладеш, Судан, Сомалия и Ел Салвадор хвалят страните си. Да не мислиш, че Украйна и Молдова не са по-мизерни и бедни от България, примерно. Но, забележи с каква любов украинци и молдовци говорят за страните си. С подобно отношение ставаш просто смешен и никой няма да те уважава.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 6619959c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   25 точно в чужбина намерих хора НЕ като теб, радвам се че майка ми ме взе с нея и сестра ми, сега и баба ми е тук и нямам намерение да се връщам да търпя бушмени заседнали в каменната ера! Гадните хора сте виновни да се махнем от БГ, тук съм приятел и с китайци и с поляци, и с мароканци които много са ми помагали и са супер готини хора, много различни от подобните на теб, ходили сме в доминиканци които са ни съседи и такова отношение не съм виждал в българи, правите се че сте повече от всички нации, докажете го! С хейт ли? За вас всички не стават за нищо, вие сте най-великите с какво? С омраза? ПО това даа ненадминати сте! Затова и се стопявате като нация, жените вече не ви искат, това е факт! Развитието ви е спряло някъде точно в последното ти изречение "ако имах власт... ай да видя ся кво ше напрайте"! Отврат!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 1b65990fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Не разбирам, защо влизаш в бългаски сайтове, след като не се смяташ за българин и мразиш всичко българско? Заминавай за някое западно-европейско гето и съм сигурен, че си щастлив там, заобиколен от новите "европейци", които ще са с твоя манталитет и живота с тях, много ще ти допадне. Пък току виж, скоро може да приемеш исляма и да ти подкастрят жалкото пикало.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker