Иска ми се сега да бях на 20 години или тийнейджър - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Иска ми се сега да бях на 20 години или тийнейджър
преди: 4 години, 9 месеца, прочетена 1327 пъти
На 29 съм, но сега се чувствам така че все едно навлизам в живота. "Late bloomer" съм, от английски "хора в техните 20те или 30те год, които започват да се чувстват добре поради една или друга причина, работа/социален статус/пари/изражение/тяло да спят със или да получават популярност/привличане от противоположния пол. Понякой път категоризирани като ученолюбивите,когато са били в училище."

Проблема ми е, че не сега да съм започнал да се заглеждам по мацки, но сега като че ли ми мина страха. Имал съм 2 гаджета, само, като само с едното съм правил секс, одавна беше и дори не съм си използвал потенциала, защото ме беше страх да изразявам себе си и да водя, което ме правеше задръстеняк.
Не ми излиза от главата самосъжаление, не искам да се самосъжалявам, защо не съм минал през дадени неща като по-малък, по-млад, как сега да го правя като момичетата вече жени очакват друго от мен, а не да се държа като неопитен тийнейджър. А като видя някоя мацка 20 годишна направо ми се къса сърцето и се чувствам всякаш, че съм си пропилял последните години без да съм предприел нищо в тази насока че дори и само секс просто за забава и за опит да знам какво да правя когато съм привлечен към жена, или при положение че я приемам за потенциална половинка. Когато си харесам момиче не някоя близка до мойта възраст, но на 21 години примерно, само си повтарям как ми е минало времето и че трябва да заглеждам някоя със 7 години по-стара/голяма.

Това ми е проблема останал от годините, сега както казах е различно, уверен съм, не може току така да ми нахлуват в личното пространство, нахаках съм, знам какво искам, алфа съм по дефиниция:), но стане ли въпрос за жени, гаджета, опит в това нещо, се самоповалям с мисли като "сега ако бях на 20, но вече съм на 29" като че ли ми тежи че трябва да си призная пред някоя че по тази тема съм тийнейджърq но съм на 29.

Понякой път си харесвам някоя на 21 год и искам да се позабавляваме, или само секс или връзка, никой не знае, но си казвам "стар ли съм вече за нея, не съм ли", връщам се на нейните години да си припомня как съм се чувствал, когато някоя моя връстница е излизала с 29 годишен.

Може да напишете каквото поискате като коментар, опитах се да съм искрен и да споделя най-скритите мисли по темата, да съм чист пред себе си, само така мога да получа адекватна помощ. Нямам лоши мисли към женския пол или да мисля как да ги използвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2e7d0bbd20
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Действай смело, миналто е минало, днес е днес.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 02ae55f5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не си стар, имам познати момичета на 19-20, които ходят с мъже с 10 години по големи от тях и не им е проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 074675460c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е много тъпо което си написал, първо ти можеш да бъдеш с 21 годишна, от марс ли падаш, 8 години не са голяма разлика, второ искаш да кажеш че жените на твоята възраст са стари което е пак пълна глупост, аз съм възмутена от начина ти на мислене няма да коментирам повече а мога

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 4e07aa99b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не виждам нищо лошо в това да харесваш по-млади момичета.
А и нищо не си изпуснал, след 10 години ще си мислиш същото и ще си останеш само с мечтите, така че действай докато не е твърде късно. А и на някои момичета им е приятно, когато по-големи бактовци са заинтересовани към тях.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f1e1556a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ako беше Алфа, подобни мисли изобщо нямаше да те спират. Както каза сам, ти си със закъсняло развитие в много отношения. Трябваше да си се чувстваш така като младеж - нахакат, със самочувствие, да не оставяш да те ебават, да гониш най-яките сладурани и тем подобни. Досега не съм видял Алфа мъже да нямат нещо секси за секс, да не мамят една мадама с друга, в краен случай ще ходят с някоя горедолка или просто ще я ч*кат от време на време, колкото да не е без хич. Наблюденията ми са все върху набори и с продължителност от поне 15 години или с други думи от самото начало на тийнейджърството ни, както казват сладките 13.
Тези мисли дето си мислиш, че те правят Алфа, а и поведение, трябваше да са неотлъчно с теб от детската градина. Кой знае, сигурно след началото на пълнолетие си се държал и чувствал като други на 14 годишна възраст. Важното е все пак с кого, с какъв % от хората си успявал да споделиш това ново светоусещане. Кой знае какви мисли са те спирали тогава? Сега пак те спира нещо, сам го казваш. После на 40 да не викаш ама да бях такъв на 30, нищо де по дефиниция съм Алфа. 30 годишни мъже праскат 20 годишни момичета без да им пука. Дори като бях на 14 - 15 най-сексапилните наборки си ходеха с 5-10 години по-възрастни момчета, не аз не съм ги имал тогава, признавам си. Но дори и тогавшните им тъпкачи са били Б-та, които не се уреждат с красавици на тяхната възраст, не са били Алфа.

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f1e1556a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стана дълго, целта ми не бе да се заяждам.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 101f0f6f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Спокойно, бе човек! На 29 си, не на 89! Животът е пред теб, какво си се вкиснал? Да, вярно, нещата вече не са такива каквито бяха когато бяхме на 19 или 20, ама това не означава, че трябва да си прережем вените, защото животът ни е минал. А колкото до мацките на 21, ами напротив точно сега ти си им по-интересен от връстниците им, защото си малко по-зрял, малко по-независим и имаш една идея повече какво искаш от една жена. Да, не отричам, че има и момчета на 20 с голям опит, но повечето не са и са точно такива какъвто си бил и ти на 20, т.е. несигурни. За това, не се шашкай, че си няколко години по-голям, ами като видиш подходящо момиче, действай! Какво толкова страшно може да стане? Да те отреже. Е, много важно.
За това спри да го мислиш, ами се наслаждавай на живота. Тепърва ти предстоят още много нови неща и предизвикателства както в личния живот, така и в кариерата, за това не рови в миналото все едно няма да има утре, ами гледай напред.
Една кака

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2482c5f357
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Майка ми е с 8 години по млада от баща ми. На училище още в 7 или 8 клас момичетата излизаха с дванайсетокласници. Не се притеснявай, именно че няма какво да губиш. Ако искаш пиши коментари, твой избор. Но едно ще ти кажа, да же две неща. Първо: На теория е лесно но на практика е съвсем друго
Второ: Трябват действия!

М16

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker