Всички се правят на моралисти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Всички се правят на моралисти
преди: 4 години, 8 месеца, прочетена 2200 пъти
Почна се!
В края на октомври има избори. Но не това е важното. Никой не го интересува програмата за управление, сблъсъка на идеи, оценка на настовщето положение.

Един долен сайт, жалко подобие на новинарски портал, пусна порнографски снимки на изгората на един от кандидатите. Дано момата да осъди тези наглеци. Първо трябва да си плати гнусният темерут, който е бил отхвърлен и решил да ѝ отмъсти като пусне интимните им ласки. После трябва да плати онзи клоун, който под предтекст, че трябва да информира обществеността пуска най-нагло и подло тези материали.

И се чудя на моралистите край мен. Всеки е света вода ненапита. Изкараха момата каква ли не. Кой не е правил секс, когато е следвал университет? Секс играчките ли са проблем? Затова ли по секс шоповете се продават като топъл хляб най-разнородни пособия на удоволствията?
На работното място има колеги и колежки, някои са семейни, но явно виждам какъв Вавилон е. Не ги упреквам, всеки сам решава как да живее. Но е лицемерие да се правиш на големия морал, когато ти сам опрашваш чужди жени. Лицемерно е да я оплюваш, когато ти самата всяка седмица се напиваш и поддържаш връзки за една вечер.

Цъкат старчоците седнали в кафенето и коментират каква "лека жена" е била изгората на политиканта. Като че ли същите не ги знаем какви са!

Аз не съм моралист. Всеки да живее както си иска, всеки сам разполага с половите си органи и не държи сметка пред обществото. Ако имаш връзка, брак партньорите решават как да се държат. Може да са суингъри, аз не го приемам, но това не е мой проблем. Не ме касае живота на тази дама.

Знам, че ѝ е трудно. Дано да се съвземе час по скоро. Не искам да чувам новини за самоубийства.

Но за съжаление обществото ни е такова - всички сме моралния стожер, седнали сме и съдим без да имаме право.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 8 месеца
hash: e3a68cb244
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май някой се е припознал. И не всеки в университета е бръмал.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d36eedb3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прочетох ти темата само в началото и не ми хареса, затова спрях.

Отговор на заглавието : Не всички се правят, някои сме си чисти моралисти до мозъка на костите си.

А твоят мозък явно не е много, щом твърдиш, че всички се правят. Откъде си толкова сигурен /на? Може би ти се правиш на моралист и съдиш за другите по себе си?

Престанете най-накрая да цапате свещени думи като "морал", а вземайте пример от тези, които наистина имат такъв. Писна ни от простото българско племе.

ж22

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 99b8a5e70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Човек трябва да мисли с горната глава, дори и по време на следването в университет. Да, на много хора простотиите си остават в миналото, но пък и много страдат заради предишни глупости. И да, трябва да има някакъв обществен морал. В противен случай няма да има разлика между добро и зло, а всичко ще е както на човек му скимне. Не случайно тази от снимката е от гей партията.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 9b8ce056eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, а ти на такъв ли "моралист" вярваш - "На 28 април Иван Кулеков ще чукне 58, но все още е по детски привързан към родителите си. Стреми се всячески да ги подпомага и да облекчи пенсионерското им житие-битие. Доказа го и фактът, че преди 2 години “моралният стожер” на “Шоуто на Слави” успя да пререди дълга-предълга опашка от социално слаби нашенци с проблеми със зрението и да вкара баща си за преглед при американските доктори. Сценката се разигра в разгара на кампанията “Подари зрение”, в която щатски офталмолози прегледаха зрението и раздадоха безплатно очила на 14 000 bg-сиромаси. Докато хорицата се гъчкали, за да си получат номерцата за преглед, отнякъде изскочил Иван Кулеков, засече тогава наш репортер. Борецът за социална правда издърпал от опашката възрастен мъж и минал през охраняващите полицаи и US-организаторите с “паролата”: “This is my father” (“Това е баща ми” – б. ред.). Опашката веднага възроптала на невинната проява на връзкарство. “Как не го е срам, бе! Слави не му ли дава достатъчно пари, та води баща си на безплатни прегледи, които са предназначени за социално слаби хора”, “Ти остави това, ама как има очи да прережда цялата опашка! И тоя после ще ми чете морал по телевизията!”, не спираха да одумват Кулеков вбесените бедняци. Човекът на Слави Трифонов обаче дори не трепнал от вълната негодувание, само малко се отдалечил от разжужалата се опашка, нахлузил си слънчевите очила и невъзмутимо изчакал татко му да излезе от прегледите с три чифта цайси втора употреба." - утре може като министър на културата да го видиш? За такъв ли морал си мечтаеш? Затова сме утайката на Балканите, защото морала за нас е нищо!

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54ff56f86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   До Автора

Абсолютно си прав. Въпросната медия се крие зад “морал”, пускайки снимки, които не са им работа да пускат, твърдейки, че е важно, обиждайки въпросната жена, с думи, който нямат място в нито една сериозна медия.
А това, което следва е още по-лошо. Генерални изводи за това, каква лоша и Долна жена била, защото харесва да СЕМ задоволява и иска, да прати снимки на мъжа си. Може би най-асексулната част от обществото е възмутена, но колко хора има, които си мислят, че интимното и личното между двама е интимно и лично, а този, който е разпространил тези снимки трябва, да влезе в затвора. А колкот до качествата на тази жена - ползвала вижратор - че само в България се продават стотици хиляди на година! Много жени ползват, дори и при секс с партньора си. Така им харесва, това им кара звънчетп да забие, правят го! Най-добрия човек, кокто познавах, имаше шкаф със секс играчки, задника и беше с белези от камшици, а цялата беше синя на моменти и обичаше да се налазва ... но въпреки това работеше като доброволец в болници и помагаше на бездомни. Лоша ли е, че прави с тялото си неща, които са нестандартни? Не знам! Но действията ѝ никога не са наранило друг човек, освен ако другия човек не го е искал. Сега е 4та година медицина. Живеем в чужда страна, ако е важно.
Така че, какво правят двама, кой как си третира половите органи, какво си говорят и какво си пращат, то си е тяхна работа. А това, че някаква жълта медия търси евтина сензация и бързи пари, под маската на “хората трябва да знаят”, но вместо факти, дава тотално пристрастно мнение, просто е показателно, че някой хира нямат морал и етика, защото емпатията им е била сменена от алчност.

Това ми е мнението. Когато хората кажат моралист, не знам какво имат предвид, но когато аз го кажа, обозначава човек, който налага възгледите си, като намесва морал и правила, както не разбира, но СЕМ надява, че някак си, с думите “Не е морално”, ще постави себе си на по-високо етично равнище и ще покаже на другите, как те са прави, а той от своя страна е това извисено и мъдро същество, което едва ли не осъжда на страдание всеки, дръзнал, да не му играе по свирката.

ПП - Рано сутрин е и отивам, да правя аморален секс с момичето, което не и е приятелка, но се харесваме и прави с екс с множество играчки. Бивто и здрав на всички!

 
  ...


...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 2075b1c129
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Авторе, да доразвия малко поста на номер 1. Да, не всички сме бръмчали в университета, колкото и странно да ти се струва. Обикновено онези, които бръмчат в университета и изобщо в началото, така си изкарват до края. Човек трудно се променя. В едно си прав - жената и мъжът й са свободни да правят каквото искат, само че няма как такива да ни управляват. По същата логика можем да съберем проститутките от околовръстното и да кажем, че те така са си решили и от утре можем примерно да ги назначим за учителки в детски градини.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: f13c20821c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Да, няма по-долна и лицемерна паплач от моралистите. И сега и теб ще те плюят, въпреки че всеки ден ги гледаме тук как си противоречат от тема на тема. Ганьовски излагации бол, не случайно са отритнати от целия свят.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: eaeaa491b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Чак днес разбрах за този случай. Намирам за доста долно да се използват такива похвати, за да се атакуват политически кандидати, не че не се е случвало, например в САЩ. Сигурно има хора, като тези които описваш, авторе. На тях не може да се разчита да гласуват по обективни причини така или иначе. На мен такова нещо не би ми повлияло да си променя мнението за даден кандидат. А той пък ако е умен, ще използва това за да набере популярност и дивиденти... ако това не е и изначалната причина за тази случка, кой знае.

А момичето няма какво да го съдя. Това са лични неща, които двама човека имат право да вършат. Самата аз съм пращала голи снимки на мъже, с които сме имали интимни отношения и съм искала да им направя кефа. Хич не бих се притеснила някога нещо ако излезе, това би говорило зле едниствено за човека, който ги е пуснал и е нарушил доверието, което съм му гласувала.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: a6cd83d16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Че то на днешна дата от къде да знаеш кой наистина притежава морал? Всички само говорят за това и го пирписват на себе си, но колко реално го притежават?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 083c7e4fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз мапример не съм моралист,а долно мръсно извратено копеле,граничещо с човещка развалина.Бедна ти е фантазията какво съм правил.И не ме е срам нито грях от нищо,а само от пропуските.

 
  ...

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: bf852a19da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз не се правя, аз съм морален човек, стремя се да съм добър човек. Ако някой има проблем с това... нека има.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: cc9b3fe7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

14.   Много ясно, че ще я пуснат публично, леките жени трябва публично да се унижават, едно време с камъни са ги убивали. Нека т'ва да й е за урок. А ти авторе дерзай, че гледам морала за нищо го нямаш.

М21

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: d214891fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

15.   Не е до секса и вибраторите, гласоподавателю на Демократична България! Ето ти няколко причини тази госпожица да бъде оплюта така:

1. Глупава е - не просто ползва вибратори. Това можем да го понесем. Тя е решила да се снима с два вибратора, за да покаже колко е разгонена или да зарадва коча до себе си. Утре може да качи секс видео и пак ще четем от теб, че те дразнят хората, които са "голям морал" /това ме изкефи, ще ти напомням това измислено словосъчетание често/. Като бонус вероятно често е била твърде заета да се снима така вместо да учи нещо, така че си представям и какви познания има бъдещата жена на кмет. Поредната калинка с нула знания, която покрай кмета ще се сдобие с какво ли не имущество за благодаря, че е по-тъпа от тъп ъгъл.

2. Нимфоманка е - ако приемем, че не просто се шашави, а наистина при наличие на гадже /оня, който ѝ набутва вибратора с крак поради липса на сила в ръцете или трудност на машинката да влезе вътре, не ми пука за причината за тези му действия/ са ѝ притрябвали два вибратора - един за устата и един за оригиналното му място, тогава е ненаситна за секс. Ние, "големите морали", нямаме нищо против секса, но категорично не харесваме онези, които нямат спирка. Както се осъжда прекомерното затлъстяване, прекаляването с алкохол или други субстанции, така и тук имаме не просто секс, а вероятно прекаляване с такъв.
3. Проста е - да не се бърка със селянка! За онези, "големия морал", селяните са умни хора, но простите хора са си прости дори да са родени на пъпа на София. Сигурен съм, че въобще не осъзнава колко тъпо е било да направи такива снимки, както и да ги даде на въпросното бивше гадже. Както и защитниците ѝ се хванаха за секса или вибратора сякаш другото е нормално, пък само това е странно в целия този пошъл спектакъл.

Колкото до "програмата за управление, сблъсъка на идеи, оценка на настовщето положение" - може гаджето ѝ да е велик човек, но по-вероятно не е. Като гледам каква е допуснал да му завърти главата, не очаквам от него нещо повече. Какво мислите - че тя е такава, каквато е, а той е някакъв стожер на обществото, който случайно се е хванал с такава като нея? Вероятно е същият като нея. Освен това съм против бъдещата жена на кмета на който и да било град, още по-малко София, да е такова същество. Същата вероятно ще може да влияе на решенията му и кой знае какви ще ги забъркат двамцата.

Сега чакаме да видим реакцията на господин политикът и ако е по-неадекватна от снимките, които видяхме, ще е 100% сигурно, че мястото му не е тук. За съжаление на господа демократите в България още има морални ценности и не сме заприличали на разврата, наречен Западна Европа. Да се пробва за кмет на Амстердам! Като нищо ще го вземат! Там доста по-лоши неща се приемат за нормални, така че това ще се смята за някаква зубрачка с калпав сексуален живот.

Искрено ваш:
"Голям морал"

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54ff56f86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До 15

Lol ... бая си изследвал материалите.
Аз вае пак си мисля, че да пускал на хората такива снимки е подло, а да им се впечатляваш или отвращаваш, си е жалко. Хората се сърцата така, все едно е извършено престъпление срещу някого, а единствения пострадал тук е жената ... и някаква тяхна идея, за това как трябвало и не трябвало да се пра секс. И какво лошо има, ако това я задоволява? Нимгоманката не е ли тази, която спи с много мъже? Ако един жена не иска секс с мъжа си, лоша е. Ако иска секс по 2 пъти - нимфоманка, в зависимост от това, дали мъжа може или не. Цялата работа е просто объркана.

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54ff56f86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   А и “глупава, нимфоманка, просто” са все неща, който не зависят особено от нея, а от гените ѝ и нито едно от тези неща не е незаконно. Все пак мъжът ѝ си я е взел за лична употреба, а не да я назначи за кметоца, или нещо такова.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 54ff56f86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Ам ... впрочем, за мъжа нищо не се чу? Или караме средновековната докторина, че е съблазнен от жената и неспособен, да избегне дяволското и влияние?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 28e57f9fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Вие наред ли сте ? Политиката е война, и си позволяват всичко. Това , което мен ме тревожи е че се коментира задника на някаква си, а не неща от типа “Ало Ваньо!“. Колкото да споменаваната тук мадама - активен абонат е на порно сайт, а не са изтекли снимки от обиден бивш /https://pik.bg/лицемери-защо-мълчите-че-кметшата-от-дебъ-е-звезда-в-световен-порносайт-чакаме-позицията-н-news868505.html
и да, важно е за това ,какви хора ни управляват, ако не може да спази нещо като морал, какво остава за закони и правила ?

 
  ...
преди: 4 години, 8 месеца
hash: b8c53b7311
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Има и нещо друго. Подобна публикация противоречи на всякаква журналистическа етика. Според професионалния кодес, ние сме длъжни да поискаме разрешение от човека да бъде сниман, както и позволение да го цитираме, ако става дума за интервю или коментар.
Наскоро с колега правихме репортаж за масовото клане на прасета в провинцията. Той замина за Кюстендилско, където бяха най-активни протестите, а аз "се командировах" в село Драговищица, Софийско, където имам къща, понеже познавам хората и знаех, че ще са отзивчиви. Всеки охотно си разказваше проблема, но 99% от тях на въпроса "може ли да снимам и да те цитирам с името ти" казаха "Не". Нямам идея защо. Тези хора са мои съседи, отлично знаят, че работя в сериозна медия, но за мен "не" значи "не", без значение какви са причините, и уважих тяхното право да запазят анонимност. Направих си анкетата с мненията и снимките в дворовете на онези, от които получих позволение.
Така че в случая с порно кадрите на госпожицата е действано крайно непрофесионално и категорично неморално. Да навлизаш в личното пространство на хората е недопустимо и незаконно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 54ff56f86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   "За съжаление на господа демократите в България още има морални ценности и не сме заприличали на разврата, наречен Западна Европа. Да се пробва за кмет на Амстердам! Като нищо ще го вземат! Там доста по-лоши неща се приемат за нормални"

Първо: Амстердам > София и то с огромна преднина. Едното е прекрасен град с многовековни традиции, другото е 10 хубави стари сгради от едно време, заобиколени от панелни гета и нови мутренски квартали.

Второ: Ако пуснеш снимките на приятелката си, бивша или не, които заедно сте правили, когато сте правили секс, не се приема за нормално и ще те опандизят, а публично да обиждаш хора, които буквално са непознати на ироакта публика, защото са правили секс някога с някого, който е предал доверието им, си е чиста проба дебилщина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker