Феминизмът не цели равенство, а борба за надмощие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (93012)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (21790)
 Секс и интимност (10863)
 Тинейджърски (19769)
 Семейство (4577)
 Здраве (7534)
 Спорт и красота (3939)
 На работното място (2013)
 Образование (5593)
 В чужбина (1243)
 Наркотици и алкохол (902)
 Измислени истории (716)
 Проза, литература (1451)
 Други (12448)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Феминизмът не цели равенство, а борба за надмощие
преди: 3 месеца, 27 дни, прочетена 4696 пъти
Не съм привърженик на тази тема, но се натъкнах на една итнересна статия и ще ви я преразкажа. Там пише, че женската сексуалност трябва да подлежи на социално моделиране, в противен случай става следното нещо.

Значи жените нали се стремяли към алфа мъже. И така лидерите, алфите едно време в патриархалния модел си избирали най-привлекателните жени и се задомявали с тях. Така за по-непривлекателните жени оставали по-малко привлектални мъже, а за най-грозните - най-нежеланите мъже. Което е добре, защото почти всички се задомяват (според статуса си със съответния партньор) и всеки си знае, че това е жена му или мъжа ѝ и не се озърта много-много, защото се изисква моногамие. Това е добре, защото се постига ефективност. Земята се обработва в семейството ефектвино, децата растат в здрава семейна, няма изневери, няма самотници.

Жената е женствената, слабата, но и грижовната майка и съпруга. Мъжа си е мъж, изкарва прехраната, слуша му се думата, лидера е. Но тук няма борба за надмощие, а просто различни роли и то не какви да е, а точно тези, които най-добре подчеетават изначалните ни природни качества.

Обаче в един момент жената си казва "аз от какъв зор да се бъхтя да слугувам на тоя пъпеш да му готвя, а той само да ме командори". И така феминизма започва да си проправя път в съзнанието на жените.

Добре, ОК - нека жената си стане независима, нека си учи, нека се образова, работи и т.н. Обаче какво става на практика.

Тя няма как да се задоми на 18-20, защото учи, после прави кариера и т.н. Може и изобщо да не се задоми, защото няма нужда и от мъж на практика. Съответно обществото започват да развивам толерантност към полигамията, защото няма как жената да чака до 30 да се изучи и намери работи и едва тогава да се омъжи и да прави секс. Естествено че ще си прави и ще има връзки. С времето започва да се развива толерантност и към секс без връзка, защото пък може жената да е наранена или да не и се иска да се занимава с връзки, но пък си има нужди. Съответно трябва непременно да е някой красив, алфа и т.н. Да, обаче това изкривява съзнанието - започва да гледа на мъжа като на модел с вибратор в гащите, вече няма нищо патриархално. Както и да е.

Сега жената е своодна да избира най-високия статус, защото и мъжете не се задомяват. Една жена вече предпочита дори да остане неомъжена, но да е любовница на малкото алфа мъже, отколкото да се задоми за бета, защото те са скучни.

Резултата е 20% алфи въртят 80% от жените, без да имат никакви ангажименти, без да се създават никакви истински отношения, семейства и много самотни и фрустрирани бети, които иначе с адобри хора и не смятат за справедливо повърхностния алфа да чука различна жена всяка седмица, а от да излиза на среща в годината веднъж, при положение че алфата не може да предложи нищо истинско, а само гол секс и мачо пвоедение, защото трябва да се пази и за останалите 80% жени.

Като за капак бетите масово посягат към проститутки, защото им писва да се тормозят да ухажват и да остават на сухо и да срещат унизително отношение.

И какво става? 20% от мъжете (алфите) чукат почти всички жени и 20% от жените (компаньонките) чукат почти всички мъже. Резултатът - съзнание за първично, за отношения секс-пари като на пазара, никакви чувства, никакви истински отношения, много разводи, много самотни, много депресирани и отчаяни, мъже-путки, жени-мъжкарани и разпоретини.

И по-лошото е, че след няколко поколения вече е станало нормално. Децата вече са свикнали да са извънбрачни или на разведени. В момента 80% от родените се водят извънбрачни. Това ако е нормално... Няма го вече съзнанието за семейство, за общност, за взаимност, за обща кауза, за подкрепа между хората. Всеки е станал самотен вълк единнак, търсещ някой временно да задоволи материалните и сексуалните му потребности. Да, не говорим, че и много хора не живеят по родните си места, а са в големия град, в чужбина, където е многор азлично от неговата култура. Много хора се изолират, не си намират среда, местните ги отхвърлят. Разбира се, има и изключения. Но много хора пострадаха от новите тенденции.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 101

преди: 3 месеца, 27 дни
hash: c0fa555f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Жена съм и подкрепям твоето мнение. Може би процентите не са точно такива, но тенденцията е факт. Ние с моя мъж, който е чужденец (не е мюсюлманин), сме избрали живеем по традиционния модел. Той изкарва парите, а аз се грижа за домакинството и за децата в бъдеще. Винаги съм била семейно ориентирана и мечтата ми е била семейство с 3-4 деца, въпреки че имам добро образование и магистратура в престижна сфера. В днешно време много жени се отричат от естествената си роля да бъдат майки в преследване на кариера. Искат да растат професионално, да изкарат много пари, да си купят жилище и да са напълно самостоятелни и независими от мъжете. На теория звучи прекрасно, но често пъти страда личният им живот. Все не остава време за домакинството и правенето на деца. Не упреквам никого, всеки има право на избор. А в днешно време в България е трудно да се издържа семейство само с доходите на мъжа, затова много хора нямат и избор. Но когато такъв има, с две ръце съм "за" жените да поемат своята естествена роля на добри домакини и майки и да оставят мъжете да се доказват на професионалното поле. Все пак мъжете могат да имат деца на всяка възраст, докато за жените става трудно над 35-40. Аз първо искам да изпълня дълга си на жена и някой ден, когато децата поотраснат, ще мисля за професионално развитие.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 3ef2ef3ae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

4.   Това е добро начало за разбирането на злото на феминизма, но за да разбереш зловещите му корени трябва да задълбаеш много по-надълбоко. Жените не са измислили феминизма, те са негови консуматори и жертви. Тяхната вина е дотолкова доколкото имат повърхностно мислене и се увличат по-подобни модни течения без да ги подлагат на аналитично и критично мислене и не се замислят за последиците. Те просто действат водени от моментни импулси, алчност и желание за някаква изгода или моментно социално благополучие. Феминизма е прокаран от сатанинското сборище, от слугите на дявола известни още като глобалисти, либерали, прогресивни и зад него всъщност стои дяволът. Целта на дявола разбира се е да се разрушат християнските ценности, семейството, доброто. Както се казва в Библията дявола идва само за да убие, открадне и разруши. Феминизма представлява такава разрушителна за обществото идеология, която е част от сатанинските идеологии на "новия световен ред" с които се цели разрушаване на стария християнски ред или както казват окултистите-сатанисти - епохата на рибите, защото рибата е раннохристиянски символ и заменянето и с епохата на водолея, тоест с епоха на сатанизъм, морална деградация и идването на антихриста. Чрез тези сатанински идеологии идващи от дявола се цели разруха на обществото, защото тяхното мото е ordo ab chao или ред от хаоса, разрушаване на стария морал и въвеждане на сатанизма. Феминизма като сатанинска идеология вече е постигнал много - обществените отношения са разрушени и объркани, няма сигурност, хората са наранени, жените са карани да работят като животни "за тяхно добро", но и да не оставят ролята си на майки и съпруги, бялото население чиито предци са носители на християнската култура и ценности, което е подложено на отровата на феминизма се стопява с ускорени темпове и е заменяно от цветнокожи диваци с които е насърчавано да се смесва и да създава деца мелези и хибриди. Фалшивата еволюционна теория за алфи, бети и гами е просто това - едва измислена история. Този човек, който я прокара преди няколко години в едно интервю сподели, че е ужасен от това как е изопачена и, че наблюденията му са били върху популации на шимпанзета и подобни и те не се отнасят за хората. При някои животински видове като вълците има т.н. алфа мъжки, но забележи и алфа женски на които само се разрешава да се възпроизвеждат, тоест само алфа женската ражда вълчета от алфа мъжкия, на останалите вълчици не се позволява да имат потомство. Тази теория на алфи измислена преди няколко години и изопачена до безкрайност се опитва да маскира истината за това което се случа в западните общества поразени от сатанински идеологии а то е, че те морално деградират, пропадат и се стопяват и са пълни с конфликти, защото не се ръководят от морални норми, които да регулират обществения живот. Без морални норми, които да ръководят хората и да изискват от тях да постъпват правилно както в обществения, така и в личния си живот обществото деградира, разпада се и се унищожава.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 6b4c87e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   Феминизмът цели редукция на населението.
Малоумните жени, взели се за принцеси и за голямата работа, да не дадат поколение.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 617d6b8edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Номер 3 е една истинска жена!
Шапка свалям, номер 3! Страхотно е, че все още ви има.

Номер 4, чудесно започна, но като стигна до Дявола и Библията ме загуби... Прав си по принцип, но ако искаш да пожънеш по-голям успех и чуваемост, опитай се да обясниш нещата и без тези "помагала"...

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: b6f96a9a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

10.   Няма как жената да живее самостоятелно след като всичко на този свят е измислено, построено, защитавано и управлявано от мъжете. Домовете в които живеят и удобствата, които ползват са там само и единствено благодарение на мъжете, така че няма по-нагло нещо от това жена да се дуе, защото била самостоятелна и била еманципирана и не знам си какво. Ще приема жената за еманципирана, когато жените от малки са пратени в гората или на полето сами, без мъжете и знанията им и да построят и създадът днешната цивилизация сами и да е равна на нашата. Тогава вече някоя може да се смята за равна и да прави, каквото си поиска.
Преди това да се случи обаче всякакви фемистични приказки за мен са нагли и неадекватни.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: f5a89b79c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Няма бети няма алфи ... Просто тъпи джендър стереотипи и наложени изкривени идеали , нищо повече . В тоя сайт виреят само и предимно патриархалните идиотчета , ще чуеш сега 1000 лоши думи за бетите , от хора които се определят като алфи а висят в този сайт... Смърт за феминизма

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: f5a89b79c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Авторе , имаш ли скайп или нещо , сериозен съм , тази тема трябва да се обсъди , виждам че има разумно мислещи ... В тоя сайт 99% са тъпунгери.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: adbc3a4299
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   "... Значи жените нали се стремяли към алфа мъже.... "

Казахме, не всички жени предпочитат алфа-мъжкари. Въпрос на характер.

"... Което е добре, защото почти всички се задомяват (според статуса си със съответния партньор) и всеки си знае, че това е жена му или мъжа ѝ и не се озърта много-много, защото се изисква моногамие.... "

Моногамия се е изисквало и преди, и сега, когато човек е вече семеен. Само че и преди, и сега е имало изневери. Изневярата не е патент само в сегашно време.
Не забравяй, че и "най-древната професия" е проститутка. Защо ли ги е имало, след като мъжът е гледал само жена си?

"... Съответно обществото започват да развивам толерантност към полигамията, защото няма как жената да чака до 30 да се изучи и намери работи и едва тогава да се омъжи и да прави секс.... "

Аха, а мъжът до 30 стои девствен.
Че нали и той трябва да се изучи и намери работа(евентуално и семейство да издържа).
Или, викаш, той докато го прави това, не мисли за секс. И на 30-35 за първи път в живота си почва да прави секс(евентуално, ако е намерил подходяща за брак).

"... Жената е женствената, слабата, но и грижовната майка и съпруга... "

Зависи от жената. Не всички мъже и жени са грижовни родители. Уравнението се усложнявя, ако не се разбират помежду си и децата са свидетели на побои, караници и т. н.
Общо взето, статията, която си чел/а и се опитваш да преразкажеш изобилства от противоречия.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: f7df6bfdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Номер 4, прав си, но това с Библията е твърде сложно. И това с дявола. Като си в нещата ти у ясно и не е сложно, но извън тях не можеш да разбереш подобно обяснение. Иначе темата е отново супер глупава, особено след като такава вече има, и там достатъчно подробно се спореше дълго време. Не знам умишлено някой от сайта ли я пусна или някой от тези които нямат какво да правят и пускат безсмислени теми. Ако зависи от мене ще се изтрие. Даже бих предложил и "подписка". Ако някоя жена иска да е домакиня - супер, ако ли не - супер. Жената е дар за мъжа, а феминизма няма нищо общо с официалното си положително описание. В Унгария за майчинство жената има 6 години, понеже се включва и възпитанието :д.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: f7df6bfdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 6, много хубав въпрос си задала накрая, не съм ироничен. Повечето не могат, не само в България, където и да било, говоря средно статистически. Именно затова жената не е в правото си да работи(не е избор), а все повече просто се налага.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: b7f9254b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

21.   Номер 4, поздравявам ви за компетентното мнение като човек, който е запознат с материята в не малка степен. Интересно ми е откъде черпите информация и обсъждате такива въпроси ? Посещавате ли някакви събрания/църква или се самообразовате ? Поздрави.

Колкото до феминизма. Да, феминизма е изкривяване на нормалните, природосъобразни отношения мъж-жена. Един мъж със "силна" феминизирана жена до себе си губи качествата си на мъж и спира да се чувства такъв. От там и тръгват теориите за бета мъже и т.н. Я да видим ако бета мъжа има грижовна, добра и послушна жена дали няма да се чувства силен и мъж на място ? Разбира се феминизмът идва откъде - от Запад. Откъдето идват и много други неща. Извращенията, ненужните войни, атеизмът и каквото още се сетите. Те ни заливат с тяхната пропаганда и ни моделират. Така е за съжаление.

 
  ...
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: 10ac292500
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

22.   Много неща дето пишеш са така, обаче има едно НО! Глобалистите са виновни за случващото се. Хората, които искат да докарат съвременните мъже до състояние на нежни примадони. Да се убие семейната ценност, да не се харесват мъже. Все по-рядко може да се видят стабилни и сериозни индивиди до една жена. Само при хора над 35 се вижда традиция в семейството. Имам един приятел руснак от Саратов! Той тука попита "Что делают эти девушки с педиками". И какво да му обясня. Да му кажеш, че просто излизат с тях като приятелки, ама не. ТЕ ХОДЯТ СЕРИОЗНО, БРАААТ. Това е проблем. Глобалистите си има здрави семейства и по няколко деца. Това са евреите. Тия нещастници унищожават земята дирижирайки от САЩ. Транссексуалните и хомосексуални мъже се разпространяват от тия глупаци с пропаганди и промивки. София тия електрически тротинетки ги прокараха от там. И всички паразитни джендърски субкултури.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 27 дни
hash: c4bb2f9313
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   До 22

Значи, да разбирам, че за проблемите на света са виновни евреите, налагащи феиминизъм и хомосексуализъм и поради някаква причина, ел. скутерчетата са огромен проблем?

Добре. Само че познавам евреи, питал съм ги по въпроса, а и сред тях има разделение за тези въпроси, но както и да е. Предполагам, ч е ти знаеш по-добре :)

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: aa94a5a7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Аз съм 4 - До номер 9 - Не мога да разводнявам истината само за да има по-голяма чуваемост, който има уши да слуша, нека слуша. Номер 11 - Измисляш си някакви си твои теории без всякаква фактическа обосновка. Феминизма бил възникнал в християнския свят, защото бил по-лош от мюсюлманския а ислямистите били толкова добрички и се държали към жените като към агънца. Това е толкова абсурдно, че ме кара да се усмихвам иронично. Феминизма не възниква в християнския свят, феминизма възниква в пост-християнския свят на модернизма, либералните идеологии и сатанизма и е част от тези течения. За християнски свят в Европа можем да говорим до епохата на "просвещението", когато се организират от сатанисти и илюминати тайни заговори и се провеждат редица кървави революции с цел подмяна на християнския модел. Френска революция, болшевишка революция? Относно това как ислямистите се държат с жените няма нужда дори от обяснения, отношението им е всеизвестен факт. Номер 21 - Поздрави и на теб. Живеем във време на огромна информация и човек може да се запознае с редица факти и въпроси стига да има интерес и способност за аналитично и критично мислене.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: f123f3890a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Та нали интимният живот е и здраве.

И всичко, което противопоставя мъжът и жената е вредно за човечеството.
А кой грозен или не, изключително относително и невярно.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 9515f4a69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Какво надмощие, жената отдавна се превърна в Богомолка, тачи мъжа докато се оплоди, после го смачква като въшка. С тези джендарски конвенции, мъжът ще се превърне в мекотело. Мъжете са си виновни, защото приеха джендъри да решават съдбата им!

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 5132491821
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

28.   До 20 Повечето мъже немогат, защото повечето са бета мъже и дори по ниско. А доста голяма част от жените в днешно време в бг могат да се справят с женските задачи, че дори и с мъжките и редовно го доказват. Погледни само колко самотни майки има и как сами се справят и с изкарване на пари и едновременно с женските си задължения, отглеждат сами децата, защото бащите дезертирали. Колко от мъжете го правят без помощ от майките си?
Виновен им бил феминизма на мъжете, че не могат да се справят с мъжките задължения, искат хем жената да им помага в задълженията хем сама да си върши женската работа. Първата част на една поговорка гласи "тате носи мама меси", ама днешните бг татковци не могат да носят достатъчно и обвиняват за неспособността си феминизма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: f7df6bfdcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Номер 15, уникално компетентно мнение, изчерпателна аргументация, без излишни обиди и квалификации. Това предполагам е защото не си патриархален "идиот".

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 9a62ec4710
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Автор - защо винаги някой като пише за феминизма, решавате, че няма жена? Вече няколко такива коментара видях. Какво общо има това с темата и какво ви влиза в работа личния ми живот? Бързам да ви успокоя, че имам съпруга и то от доста вече години.

Разбирам, че някои не са съгласни с мен и няма лошо, всеки си има мнение. Но моля ви, когато не сте съгласни, си изразете мнението без лични нападки. Това е грозно и некоректно. Не се опитвайте да ме принизите с цел да принизите и мнението ми. Аз уважавам мнението на всеки и се опитвам да го разбера.

И не, не казвам, че едва ли не всяка жена трябва да си стои вкъщи, без да има избор, да е зависима от мъжа и на мъжа да му се намира жена наготово. Казвам просто, че някои общества отидоха твърде далеч и се обезличиха ролите на половете, което си има и добри, и лоши страни.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 66bd28b247
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Авторе, независимо от "еманципацията", много професии и длъжности се изпълняват почти или изцяло от мъже или жени. Няма жена товарач, няма мъж хигиенист. Примерно. Жените техници са малко, мъжете - учители (особено детски) са малко. Сега, тия квоти за специалните прецакват и единия и другия пол и обществото като цяло. Трябвало задължително да има повече жени- инженери или мъже- начални учители. И защо като малко са добри в нетипичната за пола професия (не, че няма, просто са много по-малко). А това, че и жените могат да изкарват пари всъщност прави качественото отглеждане на повече деца възможно, но хората просто не искат. По-важно е да се купи по-нов автомобил / телефон / да се отиде на скъпа почивка и т. н.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 133c1a7eb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Номер 6 - бетите няма как да станат алфи. "Местата" за алфи са малко. Все едно да мечтаеш всички да са милионери почти без изключение, защото ... защото много работят. Когато всички са милионери, включително и чистачката - милионът е нищо. Алфите са милиардери и трилионери. С тоя мозък не бета, ами гама ще си.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: f123f3890a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

37.   Свидетел съм, как неомъжени жени щото са голямата работа, гледат жадно на съпрузите на омъжените си приятелки.

Готови са за скок та дори и за една нощ.
Да утвърдят "независимостта " си.

Толкова за феминизма.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: e96c40aa04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   До 25
"Живеем във време на огромна (фалшива) информация и човек може да се запознае с редица (фалшиви) "факти и въпроси" стига да има интерест и СПОСОБНОСТ ЗА АНАЛИТИЧНО И КРИТИЧНО МИСЛЕНЕ".
Прочети последните 5 реда на номер 22.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: d5cc6bcb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Авторе, няма какво да се обиждаш. Прочел си една тенденциозна статия пълна с доста повърхностни разсъждения и грешни факти, нормално е хората да търсят твоя мотив да си толкова впечатлен от нея.

Всяко общество си има кусури. Разбира се, човешката сексуалност, не просто женската, е винаги любим субект за "моделиране". Всичко, което се опитват да постигнат с това е бягство от естествения подбор, който всъщност е най-ефективен. Но, изобщо не е изгоден на всички и от там всякакви насилия над човешката природа, за някой да черпи облаги.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 9a62ec4710
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   39, да ме критикуват за мнението - ОК. Ама това с личните нападки не е коректно. И то нападки за неща, които няма как да знаят, след като не ме познават. Това е грозно.

То ако е така - дай във всички теми да спрем да дискутираме и само да се храним кой е нежелан, кой прост, кой грозен.

Да изразиш мнение - добре; да кажеш, че не си съгласен с някого - добре; ама това вече е грозно и най-малкото нещо лично, което дори не е предмет на темата. Съгласен ли си?

Съжалявам да го кажа, но нивото на някои коментиращи е много ниско. Един уважаващ себе си човек никога не би тръгнал да обижда, само защото не е съгласен с мнението на другия.

Сега пак някои ще ме нападнат, защото ми е ясно, че ще има припознали се в коментара ми, но ако се припознаят, това не говори добре за тях.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: c4bb2f9313
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   " Щом може да се отгледа 1 дете или 2, могат и 3 или 4. Въпросът е, че повечето хора днес искат повече "висок стандарт", по-скоро ненужна позьорщина, за сметка на това да имат повече деца."

Може би не искам 4 деца, без значение какъв ми е стандарта? И това не е въпрос, а лично твое мнение!

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: fcfad4fe9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   41., автора ли си? Ако не - мъж или жена си?
Твоя коментар потвърждава написаното от мен - не е "феминизма" причината двойките в България и Европа да нямат (много) деца.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 63541b4540
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   27. Какво надмощие, жената отдавна се превърна в Богомолка, тачи мъжа докато се оплоди, после го смачква като въшка.


=====================================

Това е така, защото има наивни и слабохарактерни мъже, които вярват, че имат нужда от жена, семейство и деца. Ако един мъже реши, че няма нужда от жена до себе си, няма нужда от семейство и деца, то правилата на играта се променят значително...

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 77aaa3e377
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   От твоите писания разбрах следното: "Бъди алфа и всичко ти е ок". Така че... бъди алфа.

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 8cd26a7b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

48.   Пълни глупости се говорят в и под тази публикация особено твърдението, че феминизма е донесен от сатанисти. Движението няма нищо общо с Дявол и Бог, въпросът е че на жените им е писнало от началото на света да са "слабия пол" , просто искаме равенство и еднакво отношение. Освен това не разбирам защо този пост разглежда жените като едва ли не глупави заради това, че искат да се развиват самостоятелно, а не да зависят цял живот от човека до себе си. Мъжете сте ги описали като някакви божи кравички, които горките не могат да намажат, защото жените току виж изведнъж решили да са самостоятелни индивиди. Може би трябва и те да се замислят как с поведението си ни отблъскват. Друго, което искам да вметна е, че това, че искаш добра професия и заплата по никакъв начин не значи, че не искаш да се омъжиш и да намериш човека за теб. Едното не пречи на другото и ако човек има желание да намери половинката си, то той/тя ще намери начин.

Светът прогресира, жените също, иска ли ви се или не, и няма място за вашите старовремски виждания в модерния свят :)))

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 9515f4a69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   №46, по твоята логика, да се приеме джендърската конвенция и да се затрие традиционното семейство. Точно защото загърбихме семейните ценности, достигнахме това дередже, раждат се извънбрачни деца, които никога няма да придобият семейни ценности. Самотни майки и бащи, това виждат и това ще станат и децата на такива нещатници. Най лошото е, че църквата дреме и я няма никаква, няма кой да поеме отговорност и всичко върви на самотек!

 
  ...
преди: 3 месеца, 26 дни
hash: 8cd26a7b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

50.   ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ се говорят в и под тази публикация особено твърдението, че феминизмът е донесен от сатанисти. Движението няма нищо общо с Дявол или Бог, въпросът е, че на жените им е писнало от началото на света да са "слабия пол" , просто искаме равенство и еднакво отношение. Освен това не разбирам защо този пост разглежда жените като едва ли не глупави заради това, че искат да се развиват самостоятелно, а не да зависят на човека до себе си. Мъжете сте ги описали като някакви божи кравички, които горките не могат да намажат, защото току виж жените изведнъж решили да станат самостоятелни индивиди. Може би вместо да разглеждате само едната страна, трябва така подробно да анализирате и поведението на мъжете и да разберете, че не без причина са ни отблъснали многократно.
Друго което искам да вметна е, че това, че се стремиш към хубава работа и заплата по никакъв начин не значи, че не искаш семейство и деца. Ако човек има желание да намери своята половинка и да гради бъдеще с него/нея , то без значение от пола той/тя ще намери начин и време да го направи.

Светът прогресира, жените също, иска ли ви се или не, и няма място за вашите първобитни разбирания в съвременния свят :)))

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 6b4c87e359
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

53.   48, какво разбираш под "на жените им е писнало"?
Все едно да кажеш: "на хората им е писнало да не могат да летят, и сега искат равни права с птиците..."
Човек не може да си преопределя пола (все още) - биологичния имам предвид, не оня "другия"...
Или се раждаш мъж, или жена... Какво значи писнало им било? Ми ако мъжете се раждаха с 4 крака и без ръце, пък жените - с 4 ръце, ама без крака, какво значение щеше да има на кой какво му е "писнало"?

За големите философи като 50 - виж каква е раждаемостта в "прогресивния и развиващ се свят", и каква е в "първобитния и изостанал" арабски свят. Екстраполирай нещата с 50-100 години напред, и ще ти стане ясно, че "съвременният свят" с "умните му жени" най-вероятно ще последва съдбата на Римската империя, където мъжете масово са се изпедерастили...
Те плъзнаха вече арабите, само че още не се е сучило 10-ина да те хванат някоя вечер и да те разчекнат, та да усетиш от първа ръка последствията от прогресивните си разбирания...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 5132491821
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   53 В никакъв случай примерът ти с птиците няма общо. Жените са поискали равни права, когато мъжете първи са поискали жената да носи наравно с тях у дома и същевременно да продължава да си върши всички "женски задължения" или дори сама да издържа къщата и децата, докато той се бори с вятърни мелници. В последните 40г ставаме свидетели и на доста разводи, като децата обикновенно остават при майката и тя поема всички задължения, той ако е в настровение хвърля там по едни 100лв на дете месечно и се тупа в гърдите, че бил баща.
Получава се така че ако задълженията в едно средно статистическо семейство са 1 цяло жената върши 3/4, а мъжа реве че е изморен, защото свършил 1/4. Тоест тя върши цялата женска част /домакинстване/ и половината мъжка /носи заплата почти равна на тази на мъжа си/.
Между другото все още има достатъчно жени, които биха се съгласили на първобитните ви разбирания тя да си щета къщата той да носи пари за издръжка, обаче са малко мъжете, които могат сами да вършат "мъжките задължения".
Хем искате тя да работи и да се самоиздържа и да плаща половината разходи в домакинството, хем да ви е слугиня като жените от първобитния строи, е няма как да стане.

 
  ...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: e2a487f40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

57.   Номер 53 арабите не са напълнили Европа заради феминизма, а защото САЩ правят войни там. И не, мъжете не се "изпедерастяват" както в Римската империя заради феминистките, а просто гейове винаги е имало, но на някой все жените трябва да са му виновни задето е педал.
Едно ще ти кажа-жената е човешко същество. И като такова тя трябва да има равни права с мъжа. В това няма нищо лошо. Нито зло. Напротив- злото дебне във Всеки който счита че едно човешко същество трябва да има по-малко права от друго човешко същество на базата на раса, пол и т. н. Или искаш да се върне средновековието когато невинни човешки същества са били избивани по най-ужасяващ начин-изгаряни или разрязване на две, обърнати с главата на долу за да кървят по-бавно и да страдат по-дълго, и най-вероятно е било именно дамите да станат жертви на това само защото са... Жени. Уродливите престъпления и жестокостите на мъжете срещу жените през вековете не са нещо което може да бъде забравено туко тъй. Мъже като теб които явно са забравили от къде са излезли. Че и те са излязли от п*тка с извинение. Че дължат живота си именно на жена. Това е изключително грозно и противно.
Ако си един комплексар и неудачник, то не "умните жени" и феминистките са ти виновни че за нищо не ставаш. Колкото и да ти харесва да хвърляш вината върху тях. А защо не върху подредбата на планетите и звездите. Туко виж и тя се оказала сатанинска като феминизма, а?
Между другото ако случайно си се" изпедерастил" по вина на злите феминистки (то няма кой друг да е виновен) внимавай тебе да не те разчекнат десетина араби, че нали знаеш че те харесват и мъже...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 25 дни
hash: 00e947211d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

59.   Скъпи номер 4... ожени се за мен...сериозна съм.Авторе, подозирам за коя точно статия става въпрос. Джоузеф Ънуин, в една от своите монографии на тема “Секс и култура” пише, че ако искаш да унищожиш едно общество, посегни на слабата му брънка-жените, поради липса на здрав разум и способност за аналитичен размисъл, защото в основата на здравия социум стои целомъдрието на нежните представителки! Наблюдаваният от нас социален инженеринг е резултат от многовековни, целенасочени усилия на наднационалните(въпреки нанесените щети, все пак не мога да не им призная висотата на,макар и унищожителният им, зъл гений). Умелото съчетание на интелект и окултни практики от онези 2% лишиха мъжете от мъжество и връчиха едно псевдо такова на жените, резултатът-обезличена, сива, глупава, безполова, безнационална, бездетна, атеистична маса от....ами джендъри,лесни за манипулиране и управление. Ние, белите европейци, наследници на многовековен културен растеж, за жалост, сами позволихме да се стигне до тук. Парадоксът е, че това е напълно естествено, защото запасът от жизнена енергия е вече отдавна изчерпан. Пришълците, които идват са 6 века по-стари от нас...Та, представи си каква беше Европа преди 6 века...в зората на Инквизицията и масовите кръвопролития.. анклави срещу анклави.Половото разминаване, в случая, е най-малкият ти проблем. Живеем в интересни времена.

Габи, 22

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: f123f3890a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

60.   Феминизмът е агресивно движение.
И пагубно.
Феминистката не може да бъде феминистка, ако не демонстрира демонстративно "равенството" си.

Кой харесва мъжествени жени или женствени мъже! Противоествествено е.
Нито мъжествената жена ще удовлетвори мъжа си, нито женствения мъж жена си.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 340d398a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

61.   Правилно предполагаш, ном24. Електрическите скутерчета котират култура и се получава една огромна таргет група от нежни офисни мишки с костюми. Безспорен факт е, че повечето дето карат такива скутери работят в разни офиси като преводачи и АйТи. А, реално не са ми много мъжествени. Предразположени са към хомосексуални действия. Част от тях са и бисексуални и ходят с жени, за което не са виновни те, виновни са жените. Жените правят грешен и неестествен подбор

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 0265e27461
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

62.   Към 53: И какво арабите и индийците като са с много висока раждаемост? Да не би да са много напреднали нации? Като тях ли се стремим да бъдем? Хахахахаха

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 5132491821
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

63.   60 лъжеш се!
Жените все по често избират за съпруг женствено изглеждащ мъж. Да природата ги влече към мачото, но с него те все по-рядко виждат перспективи в продължителни взаимоотношения, от една страна ги привлича мъжествеността и за развлечение за една нощ повечето жени ще предпочетат мачото пред офисния мъж, но ако жената иска да създаде семейство и да ражда деца, то тя ще се омъжи за офисен мъж, който ще бъде надежден родител и добър помощник. В съвременното общество силата все по-често е синоним на опасност, а не на способност да закриля, жените все по често имат нужда от мъж който възпитава деца с човечни разговори, а не с шамари. Колкото по-женствени са лицата на мъжете, толкова повече е доверието на представителките на нежния пол към тях и толкова по-малко е склонността на мъжа да се налага в семейството – и спрямо съпругата и спрямо децата. Дори децата гледат на мъжествения си баща, като на човек който няма или времето, или желанието да се замимава с тях.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 0265e27461
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

64.   Към 55 и 56: Браво! Много смислени коментари. Затапихте го отвсякъде

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 3c9851af44
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

65.   Точно така трябва да мисли всяка нормална жена #3. Няма нищо по-важно в живота на една жена от създаването на семейство и раждането на деца. Всички кариеристки, работохолички и феминистки са в голяма грешка. Могат да постигнат много в материалната сфера, но нямат ли деца, нищо нямат. Водят безсмислен живот. За съжаление масово вече жените са с промити мозъци и тепърва ще патим от това. В работата ми повечето жени са над 30 години и са неомъжени. Но претенциите им са до небето. Не знам какво да мисля. Тъжна картинка.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 2153db1f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

66.   Аз съм 4 до 59 - Очарователно предложение скъпа Габи, но нереалистично. Как ще се оженим като дори не сме се виждали? Дори ако оставим настрана политиката на сайта за анонимност, привличането се случва на място в реалния свят а не чрез харесване на постове. Ънуин е прав, точно така бяха подведени жените с феминизма. Когато сатанинското сборище се обърна срещу мъжете на запад, много объркани представителки на жените с лекота се обърнаха против мъжете си и ги предадоха за кратковременна лична изгода и права и се възползваха от сатанинската политика на "правата на малцинствата". Сега обаче сатанинското сборище започва да се обръща срещу жените, обаче мъжете вече не са с тях и какво ще правят те сега. Отскоро е започнала пропаганда в името на трансджендърите, които искат еманципация от "подтисничеството на жените" и сатанистите са повече от доволни да се съгласят с тях. Преди няколко дни голяма фирма на "дамски превръзки" премахна логото на женския символ от продуктите си след оплакване от представители на джендърите, защото това ги кара да се чувстват дискриминирани. Откакто щатите на държавно ниво се отказаха от Бога на Библията преди около 70 години там нещата се сриват морално с все по-голямо ускорение, но те заразяват с падението си и останалия свят и затова сме в това положение. Папата сега създава световната религия на антихриста, една амалгама от религии като ходи по-света и ласкае религиозните лидери да се обединят в една религия и вече почти е успял с ислямския свят - там са съгласни. В стария Йерусалим планират изграждането на Храма и подновяването на жертвоприношенията а тези, които са наясно с пророчествата за последните дни знаят какво значи това. Интересни времена наистина.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 54e9bcf0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

67.   3, чудесно, но ако се разделиш с мъжа ти трябва да си готова сама да заработваш пари за тези деца. Ако е повече от едно, ще успееш ли? Жени били вкъщи много години малко или много са атрофирали социално и им е трудно с работата един ден.

 
  ...
преди: 3 месеца, 24 дни
hash: 89e25e7a53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

68.   59, какво лошо има да си атеист? Атеистите, които познавам, нямат нищо общо с безличната сива джендърска маса или там, както я наричаш. Не може всички да сме християни, някои хора си имаме собствена концепция за живота, базирана на лични размишления, наблюдения и прочетена информация.

Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: 8b7d90fbc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

69.   Ако мъжете не изпитваха постоянната нужда да принизяват жената, а вместо това оценяваха и подкрепяха нейните женствени достойнства, нямаше да има феминизъм и нямаше жените да се омъжкарявят в опит да се докажат. Мъжката и женската физика не са еднакви и това е нормално, защото функциите им са напълно различни. На едно тяло пригодено за раждане и кърмене не само не му трябва тази сила на мъжкото тяло, тя би била противопоказна.

Мъже, желаете женското тяло, харесвате жените когато изглеждат възможно най-нежно и женствено, а в същото време се опитвате да ги принизите точно заради тези им характеристики. Вие влизате в битка за надмощие, но очаквате, че другата страна няма да се бори и няма да има нежелани последствия.

Ценете жените, заради това, че са жени. Подкрепяйте техните женски функции и качества, показвайте им, че това харесвате в тях. Защитавайте и съхранявайте женското, вместо да го използвате за повод за принизяване. Ще видите колко малко жени искат да са феминистки, когато не се очаква от тях да са мъже, за да бъдат приети за хора.

 
  ...
преди: 3 месеца, 23 дни
hash: dad9e76fb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

70.   От Номер 57 до номер 66- виж сега трансджендърите винаги са били чувствителни. Сега в никакъв случай не ги оправдавам, но далеч не всички създават такива проблеми.. Както във всяка една група хора то си зависи от човека. Просто на най-нахалните от тях им се чува гласа. Те се възползват от създадения тренд който всъщност съществува просто защото... много се говори за тях в момента. Като всеки тренд и този ще отмине. Ти не знаеш, но много от истинските трансджендъри мразят така наречените от тях самите "транстренДери" защото според тях те ги излагат пред останалата част от хората които са с "нормална" полова идентичност. Да си трансджендър само по себе си не е нещо лошо защото това е състояние което е доказано и съществува реално. Иначе докато това е модерна тема в момента ще има и хора които ще се възползват от ситуацията. Като всеки тренд обаче и този няма да трае вечно. Най-вероятно след време ще стане така, че хем истинските трансджендъри ще имат равни права и ще бъдат защитени от дискриминация, хем глупавия "транс тренд" ще е отмрял.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 1f412d064e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

71.   От 4 до 70 - Явно ме бъркаш с човека с когото спори досега. Продължавай да си спориш си с него, на мен не ми се четат постовете ти в които излагаш неолибералните си виждания и нормализираш извращенията. Както е видно аз съм вярващ християнин и за мен съвременните извращения прокарвани от сатанинското сборище са зло в чистия и абсолютния смисъл на думата. Те са заклеймени, отхвърлени и осъдени от Бог в Библията и са посочени като причина за загиването на цели нации. Аз в никакъв случай не ги приемам, но виждам иронията на това как привържениците на едно извращение се борят за надмощие над друго такова а сатанинското сборище си играе с тях и ту подкрепя едната страна ту другата в някаква странна и пародийна версия на театрално представление. В крайна сметка обаче всички тези глупави социални игрички разсейват хората от най-важното а то е спасението на душите им.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 3b3ff17e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

72.   Е, и? Светът се развива дори и да не ти харесва. Няма смисъл да въздишаш как преди 100 години прабаба ти се омъжила на 15 за прадядо ти, родила 10 деца и останали заедно 70 години. Харесва ти или не, живееш в 21 век, не в 19. За това се постарай да си интересен и привлекателен за днешните жени, а не да търсиш момиче като прабаба си и да обвиняваш всички останали, че не са такива каквито ти ги искаш. Ами не са! Или го приеми или ще останеш сам и вечно ще обвиняваш жените.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 4b1fe92946
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

73.   Какви коментари, какво чудо.......те жените днес били "голямата работа" и чрез феминизма сложили край на "мъжката тирания", като си помислили, че ще могат да я заменят с женска! :))) Само дето днешните мъже нещо не разбират от феминизъм и често облъскват жените като шкембета в дувар, като забравят за прословутата женственост и женските мнения, че жената не се удряла с цвете. За това някои мъже ползват саксията за по-сигурно, че цветето може да струва скъпо. Тук някои коментари твърдят, че преди 100 години жените са били слугини на мъжете, а днес били свободни. Само че преди 100 години мъжете са пазели като очите си жените и са воювали, печелили са битки в името на семейството и родината. Днес мъжете бият на поразия жените по цял свят та ги късат от бой, щото жените били станали "умни" и имали равни права. То не бяха закони за женска защита, не бяха евро -директиви и какво ли още не. Цяла истанбулска конвенция измислиха и пак нищо. Дори по-зле за жените. Там където са приели и ратифицирали тази извратена конвенция, мъжете най-много бият жени, че ги и убиват за по-сигурно, че няма да чуват повече феминистки лай за равноправие. В Истанбул, от дето е и конвенцията мъжете са очистили тройно повече феминистки от колкото преди конвенцията за същия период от време. Във Франция, люлката на феминизма над 100 жени-феминистки са предали Богу дух само за половин година, заради наглост и гавра с мъжете. Добре че при нас навреме се опомни народът и отхвърли този позорен за мъжете документ. Истината е една и е от време оно . Жената няма стойността на мъжа и е в пъти по-ненужна за света от него. Единственото полезно женско качество е детеродната способност. Тук четох, че мъжете били родени от жени и да не забравят от къде са излезли. Така се сетих за една невъзможност, като виц. "Невъзможно е човек да влезе там, от където е излязъл!" Само че, без мъжко семе нищо няма да излезе от там, от където човек излиза! А и технологиите са достатъчно напреднали и ако жените продължават с наглото си поведение на незаменими, могат един ден да останат изненадани. Мъжете отдавна могат да се размножават и без женско участие, но това е за друга тема. И, както казват "кучетата си лаят, а керванът си върви!" Жените ще си квичат за равноправие, а мъжете ще раздават мъжкото си правосъдие. Не се знае, дали днешният демократично-либерален свят не върви към регрес, вместо към прогрес. Това само времето ще покаже!

 
  ...

1-50 от 101
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker