Youtube (смартфон) зависимост?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Youtube (смартфон) зависимост?!
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 615 пъти
Историята ми е реална. На 24 г. съм и за последната седмица прекарах над 50 часа в гледане на видео. Пиша тук да видя дали съм единствен, или има и други.

Безброй видеа по всякаква тема, на много езици. Безброй абонаменти. Видеа за личностно развитие, за фитнес, за бизнес, за храна, за образование. Смешни. Fails/ have a bad days? Катастрофи, любима музика, сериали, филми, предавания, гримове и мода за дамите, и за кифлите, и за децата, и за всеки по много със всякакви интереси влогъри, игри, ънбоксове и какви ли още не други видеа. То си е свързана тази потенциална зависимост и със смартфона и с другите "полезни" социални мрежи, които присъстват. Аз живея в телефона си. С него ставам, с него лягам. Гледам клипчета, докато се храня. И в тоалетната. Дори докато се къпя върви нещо. Телевизия не гледам от много време - то всичко си е в ръката ти. И докато гледам чуждият живот моят ми се изплъзва!

Та, това лошо ли е? Днешният свят! Вече загубих идея дали това е грешно. Все по-малко общуваме един с друг извън мрежата. Има ли и други инвалиди на 21 век, като мен? Благодаря!

П. п. до дни изтрифам фб профила и си сменям телефона с подобен на Нокиа с фенерче - утре го взимам от куриер и затварям в шкафа големия смартфон изключен и ще го взимам сравнително рядко за навигация. На компютър или само ще работя или ще си пускам музика вече изтеглена. Как мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: e51a0491d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, авторе! Аз пък също имам зависимост, но тях като твоята! Когато съм навън, освен да заснема нещо, телефона го използвам най-много ако реша да снимам нещо интересно, иначе го ползвам да гледам колко е часа, а "самолетчето" си е винаги "пуснато"-няма кой да ме търси, освен майка ми, но тя знае, че ще се прибера скоро, в началото на октомври започнах работа в една фирма за електроизграждане, но след една седмица ме освободиха-шефа каза, че работата е тежка и не е за мен, и сега съм си си у нас! Повечето време записвам предавания от телевизията, а по Коледа ще съм дежурен-имам 3 ДВД-рекордера-всеки с вграден твърд диск, вече и програмата съм си си извадил-по-точно най-интересното от нея, защото концертите и предаванията не се намират в интернет и затова викаш Неволята! Сам си организираш нещата, защото няма кой друг да го стори! Интернета го ползвам основно да чета нещата тук, в сайта, You Tube го ползвам основно колкото да гледам родните железници-интересно е, особено ако не всеки ден пътуваш с влак, а и искаш да видиш местата, през които преминават влаковете-било пътнически или товарни, някой и друг роден филм, някоя и друга стара песен и толкова! Иначе не съм като теб, а и те са толкова много и различни, че няма смисъл да ги изброявам, но все пак-става дума за концертите във Варна! Имам камера, с която ги заснемам-концертите са за класическа, духова, фолклорна и българска музика! Така се разтоварвам, не ми трябва да гледам какво правят онези-те няма да ми напълнят душата, както се казва, а и съм вдигнал ръце от тях-вземам си камерата и там-на концерта! И телефона си не вадя-на визьора на камерата има брояч, който показва колко време е минало, така че мога да се ориентирам колко е часа! А като свърши концерта, се прибирам с чудесно настроение!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker