Маски за коса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Маски за коса
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3390 пъти
Здравейте! Тази година прекалих с пресите, та сега искам да си заздравя косъма. Решила съм да си правя маски и поразгледах в интернет, харесах си. Само че се чудя колко пъти седмично/месечно мога да ги правя тези маски? Има ли някакъв проблем ако се прекали? Не казвам да го правя всеки ден по два пъти.. и другият ми въпрос е - Мога ли да редувам примерно 2-3 маски, ще има ли ефект/проблем? Много съм боса в тези маски. До сега косата ми винаги и била много жизнена и не са й трябвали, но сега гледам се е поизтощила. Благодаря ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7df5a5c185
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   съветвам те да заложиш на козметичните продукти от дрогериите и магазините за козметика, там и продавачките могат да ти препоръчат добри продукти. Тези маски са съобразени с нуждите на косата ти. Не пробвай разните му измислици и бабини-дивитинини от нета - оцети, хининови води, какви ли не щуротии - от зехтин, през яйца и тебешир... ужас!
Има дори български продукти, които са чудесн, сърържат само БИО и естествени съставки (например на Биофреш) и са 100% по-удобни и ефикасни от разните му самоделки. Е, ако имаш такова хоби и време, продължавай с месенето.
П. П. Аз лично препоръчвам продуктите на Лореал и Нивеа

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ebfd01429d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не съм съгласна напълно с №1. Има толкова добри маски приготвени и в домашни условия. А на Лореал аз лично от крем за лице си бях възпалила кожата ужасно. Дори дерматоложката ми каза да не ползвам кремовете им. Разбира се има и добри готови маски, препоръчвам ти българските. Иначе аз си правя в домашни условия - 1 жълтък, 1 ч. л. мед и 1ч. л. зехтин - престоява около 30 мин. на главата. Косата става жива и лъскава след известно ползване. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: da9d3b2249
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей! и аз тези дни разглеждах за маски... накрая си взех тривитаминол от ветеринарна аптека за близо 6 лв. мислих да си правя маска с тривитаминола която видях в един форум но в аптеката продавача каза че и само така да си намажеш корени помага - два пъти седмично и седи по 4 часа дори каза че е по добре да се преспи с него но айде аз не го послух резултата от първия път ми хареса. та това било супер прибавено в в маска за коса другия път тка ще пробвам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7df5a5c185
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   хора, аз съм номер 1.

Първо, номер 2, това че ти си алергична към определен крем от най-успешната марка за козметика в света, не значи, че тя е боклук - хиляди работят в тази компания и милиони жени са доволни.

Аз ви се чудя, откъде намирате и времето и желанието да се мажите с какви ли не гнусотии, когато има чудесни продукти на пазара на разумна цена, които правят косата мека като коприна, а и не е нужно да миришеш на морж след това.

Дори българските продукти са чудесни, а рускините по морето се избиват за тях, а ние се мажем с яйца, препарати от кучешката аптечка, зехтини, хинини и какво ли не - остава само кал да почнем да си бъркаме.
Щом имате време и желание, хлепете се, но ефектът от най-евтиният продукт ще е в пъти по-добър, ще си спестите и една нощ спане с неизвестна субстанция на главата си, а и ще ухаете приятно за околните.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bd36cd9b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Благодаря ви момичета. И аз се чудех готова маска ли да си взема или домашна да си направя, но реших домашна, защото по форумите, а пък и фризьорката ми каза, че били по-силни. В готовите маски слагали примерно някаква част бадемово масло, доколкото в домашната ще си е изцяло от бадемово масло. Аз в крайна сметка реших като си къпя косата три пъти в седмицата да редувам по една маска. : ))

А иначе имам още един въпрос? Вие какви шампоани ползвате? За изтощена коса..
И последно въпросче, ако има някой, който знае - какво използвате преди изправяне или пък каквото й да било третиране?

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 7df5a5c185
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много хубаво, авторке.
Направо можеш да си забъркаш и сама шампоан. Баба ми даже ме накара като малка да си измия косата с домашен сапун, бил по-естествен и после си събирах косата по четката, не може да се среши човек, стана като слама.

Козметичните компании тестват продуктите си на естествена коса и миксът на съставките е оптимален. Пробвай да си намажеш косата с чисто бадемово масло и се опитай после да го махнеш.
Да, домашните маски са били номер 1, когато на пазара е нямало нищо, или като хоби, но който иска добри и отлични резултати, трябва (според мен) да прибегне до професионалните продукти.

За изправянето - спри с пресата временно, вземи си такава с керамично покритие, която да ползваш само при определени случаи.

Аз си изправям косата със специален шампоан за изправяне (има много на пазара) и със сешоар, излишно е тогава пресирането. Аз съм доволна от шампоана на Шаума и си сипестявам пресата.

Много шампоани са за изтощена коса и имат допълнителното свойство да я заглаждат. Посъветвай се в магазина, изпробвай много продукти и си избери твой си, но го сменяй периодично. За разлика от кремовете за лице, където действието се вижда след месеци ползване на един и същи крем, продуктите за коса и пастите за зъби се сменят периодично

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0fb1e13dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 1
Изказваш се много невежо, направо като прочета някоя подобна тъпотия и ми става супер смешно!
Номер 2 и 3 са напълно прави, защото в маските, които купувате не знаете какво слагат, аз имам познати, които работят в този бранш, всичко е 70% химия, затова си я направи вкъщи, поне знаеш какво има, а и е 100% полезно, всички бабини маски са най-добри. Аз лично възтанових за около 6 месеца косата си с маската с тривитаминола, като съм я правила веднъж месечно, косата ми е страхотна, гъста, блести и е много жива, а не като боклуците, които продават.

Аз съм за здравословните неща, а не за химиите. Така, че ти се мажи с тези боклуци от магазина и не обеснявай кой за какво се избива... това, което ползва масата хора, защото Пенчо и Драганка им е казал, че е много хубаво за нищо не става!
Успех с маските и напълно подкрепям номер 2 и 3 :) По-добре си прави здравословни маски за да си сигурна какво има и че няма да ти доокапе косата :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0fb1e13dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хаха номер 6 е много смешна, докато изпробваш боклуците и изкуствените маски с химикали по пазара, няма да има на какво да правиш маска.

Аз също като другите съм за домашните маски, те са и си остават номер едно винаги, защото са естествени продукти. А другото е за да се печели на гърба на тъпи кифли:-D
Така, че само домашни маски!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0fb1e13dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм за домашните маски авторке :) Другото не знаеш какво е и не можеш да си сигурна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ebfd01429d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   № 1 №2 съм, голяма всезнайка си тук, искаш да ни наложиш мнението си. Само, че аз съм жена на 37 години и съм опитала много неща. Не е и до парите, а до това, че всичко драга е реклама. Да, има и някои хубави продукти, но те наистина са по- недостъпни за голяма част от хората. А това, че ги ползват много жени, означава, че има много заблудени като теб!

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bd36cd9b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами спряла съм с пресата от месец. С керамично покритие, йонизираща и не знам си още кви глупости - изръсих се с 200 лева за нея, само за изправяне отделна, за да не ми навреди на косата. Е пак е изтощена, представям си какво щеше да стане ако си бях купила преса за 50 лева. Както и да е : )

Направих си маска с бадемово масло основен продукт и да ти кажа не го махнах много трудно, но пък от един път съм много доволна. Косата ми стана по-здрава и лъскава. Преди като се срешех ми падаха 10 пъти повече косми. Да не кажа повече, защото сега падат по 1-2. : ))
Доволна съм.

Решила съм да дам малко почивка на скъпата ми косица, после ще намаля изправянето и къдренето до минимум. Преди имах на Лорел едно не знам точно какво е за преди изправяне, но не го ползвах. Сега почвам. : )) Много съм доволна. А това бадемово масло, номер 6, да не мислиш, че сама си го правя. :D Иначе смятам да разпитам в аптеките за някакви ампулки да добавям. Взех си шампоанче с хума - доволна. Косата ми се съживи. Продължвам. Опитайте и вие : ))

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c0fb1e13dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, напълно съм съгласна с теб:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker