2 живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

2 живот?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 1656 пъти
Какво става когато човек умре?
Задавали ли сте си въпроса къде отиват тези хора?
Съществува ли според вас 2 живот?
Прераждат ли се хората?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: d3c759f309
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми не знам, никой не се е върнал да каже. Но каквото и да е, явно там е по-хубаво, щом никой не се връща.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b415424f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, страхотна логика. Значи е по-добре без един крак, щом не ни расте нов при ампутация? Каквото е било преди да се родиш, такова и след като умреш - нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7030ba2caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дааа...никой не се е върнал да каже...иска ми се да вярвам,че има и друг живот,а дали е по-добър...Никой пък не бърза да ходи там,в неизвестното,знаем само този свят...Всички ни е страх от смъртта..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3b68f76f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Материята в природата не се губи.
Може да съществува и втори живот, но може в този втори живот да си растение или животно, а не да си човек.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c5fc50b985
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Умира само тялото, душата е живяла и преди и след живота на тялото. Всяка душа си има път и цел която следва в своето развитие. Някои се връщат на земята, други отиват на други места и светове. Вярвам и, че някои попадат на неприятни места, наречени ад и някои попадат там още приживе.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f741e2f480
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си ли виждал разровен гроб, остават само костите, всичко друго става на компост. Ако до гроба се посее дърво, плътта се превръща в зелена корона. Душа има докато има дъх, спре ли сърцето, всичко спира и живота свършва.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b73170e186
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Мисля, че и тялото, и душата умират. Няма втори/задгробен или какъвто и да е било друг живот. Просто заспиваш завинаги без да сънуваш.
Всички тези измислици как продължаваме да живеем и след "смъртта" са да плашат вярващите и да се държат прилично приживе, защото иначе ще се пържат в ада, както и заради личното ни его, което не може да понесе идеята да изчезнем и просто да ни няма повече. Служи за успокоение и надежда, че земният ни живот не е единственият, ама е. Няма втори шанс, изчезваш и край. Не сме нито специални, нито вечни, но явно самозаблудите са.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ad5d46aedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Има случаи на деца, които си спомнят минали животи спонтанно. Помнят до 4-5-6 годишна възраст и после забравят. Най-често са хора, които в миналия си живот са умрели преждевременно. Изследванията по темата в Западния Свят започва Ian Stevenson.

Това не е гаранция, че всеки е имал минал живот. Ако всеки човек жив днес има минал живот как се създават нови хора реално?. Плюс това 99.99% от хората не си спомнят минали животи спонтанно. Може би има прераждане само ако човек не си е свършил работата в предния живот.

Иначе дали може да се направи разлика между минал живот и обладаване от дух също е труден въпрос, тъй като в много случаи децата си спомнят, че в миналия си живот са били съвсем различен човек - с друг пол, друга националност, говорещ друг език, имащ други интереси и така нататък. При близнаци и тризнаци нещата също са интересни - дали всеки е имал различен минал живот (ако всеки има)? Ако някой болен от Алцхаймер и с тежка амнезия се прероди - ще си спомня ли или не?

Изводът, поне за мен, е, че не знаем дали има прераждане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cd32360084
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма абсолютна истина според мен. И тези които ти казват, че няма живот след смъртта и тези, които ти казват, че има са прави. За някои има, а други просто нямат душа. Мислиш, ли, че психопатите например имат душа? Не изглежда като да е така. Тези неща се усещат.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0901bd2a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей. Аз също се интересувам от тази тема. Според мен, душата ни никога не умира. След като човек почине, душата го напуска и започва да странства. Има и локига ако има мисия за извършване, която не е извършил в минал живот да се преражда в друго тяло. Може да има душа на по 500 години ? Не знам, но мисля, че не всяка душа се преражда. Или при всеки един от нас е различно ? А дали има ад и рай, не мога да ти кажа, но сигурно има, защото все пак къде отиват гаднярите, убийците, нали трябва справедливост. Много интересна тема, над която може много да се говори, но истината е скрита някъде измежду фактите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c8b320b49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма втори живот, няма нищо след смъртта.
Всички религии, истории за души, прераждания и т. н. са измислени от хората, за да се самоуспокояват и да приемат по-лесно смъртта, надявайки се тя да не е краят. Да, обаче е.
Умираш, и край - всичко свършва. Отиваш там, където си бил преди да се родиш, т. е. никъде.
Смъртта не е страшна - изпадал съм в кома, макар и за много кратко, ако е същото - то изобщо не рзазбираш какво се случва. Изведнъж става черно и тихо, и просто угасваш - няма те.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 79fdd4329e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Естествено, че нищо не завършва със телесната смърт! Човешката душа е вечна, няма такива глупости като прераждане, колкото и хубаво да звучи! Божият промисъл за хората е да живеем завинаги със Него! Хубаво е да се прочете Библията, книгата която дава отговор на всичко!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d94b814543
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   След смъртта покаяние няма, а само съд. И отиваш според делата и вярата си или в ада или в Рая. Ако не вярваш прочети го в Библията. :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fce22392a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако разчитате само на това, което помните, то не помните раждането си и следователно такова не е имало. Обаче.... Е имало.
Ето колко знаете за човешката душа, т. Е. Нищо.
Душа има, прераждане на същата също, но се губи паметта на ума, за да изпълни душата новите цели. Спомня си коя е след смъртта.
Някои и по-рано, възможно е.
Откъде идвали нови и нови хора, просто е, енергията на Бога е безкрайна, частичка от нея отива в ново тяло, може би точно това са най-, примитивните хора, убийци, психопати, неразвити.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4123c7f4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Според мен има или просто ми се иска да има. Аз лично мисля че в предишния ми живот съм се занимавала с медицина тъй като знам някой неща които без да ги научиш от учебник няма как да ги знае човек и има доста такива случай, но няма как да знаем.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: eac56ce38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Няма втори живот. Умираш и това е. Затова цени живота си и го пази, както и този на другите.

Представяте ли си свят, в който заблудени хора, вярват, че смъртта е магически бутон, който те преща през хиперпространството към някакво друго съществуване? И представете си, ако това друго съществуване е представено да звучи примамливо - райско, лишено от всякакви тревоги и мъки. Това би направило света доста опасно място. В такава реалност никой не би ценил и пазил живота си и този на другите. Всички ще са атентатори-самоубийци или убийци волно или неволно, защото няма да им пука дали те ще живеят или не, нито дали другите хора около тях ще живеят или не, защото ще си мислят, че отиват на по-добро място и чрез убийствата дори изпращат хора на уж по-доброто място.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9a0bfdbea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Една много интересна книга по темата е "Пътят на душата".
Написана е от лекар в резултат на неговите изследвания, казва
се Майкъл Нютън. Според мен с тази книга е научно докано прераждането на човешката душа.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ee8050dcf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ами според Карма даже не 2, а 151 пъти можем да се прераждаме с цел да усвоим всички уроци, заради които душата ни е поискала да живее в материя.
Има и една книга "Пътят на душите" на Майкъл някой си, който е психиатър, занимаващ се с хипноза. В нея той описва случаи на хора, които имат някакви необясними болки, които медицината не може да си обясни. Например пишеше за една жена, която цял живот получава болки в рамото, особено когато е в ситуация на стрес, както казваме "на нервна почва". На снимки и изследвания не била открита причина за болка, физически рамото било здраво. В състояние на хипноза, психиатърът помага на пациентите да си спомнят източника на тази болка. В случая с жената, тя си спомня за минал живот, когато е била пронизана със стрела в рамото. Всъщност така е изгубила живота си. Така психиатърът доказва, че душата има памет от предишни прераждания. А пациентът се освобождава от старата травма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cbab888685
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Чувай Станчо!? Раздрънкай един път камбаната, пък чакай да се преродиш. Не виждате ли, че костите си остават в земята, какви втори светове ви се превиждат? За Христос легендата измислена от евреите е измислена по реалистично, когато отварят гроба, "видяли", че той е празен, даже и кости не са намерили!? И ето ти приказка за наивници, тялото му отлетяло в небесата!? Взех да се плаша не от легенди и религии, а от това, че в днешно време има все още заблудени хора, и то интелигентни, които вярват в бабини деветини, че щели да се преродят и живеят в нов свят!?

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 87a0ede308
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Каквото и да ти кажем тук, всеки си има своите представи и е прав за себе си. Аз от малка размишлявам по темата. Според мен, душата е вечна, умира само тялото. Човек е изпратен на земята с точно определена мисия и тя е свързана с духовното израстване. Човек ще се преражда докато душата му не се сдобие с нужната мъдрост, за да напусне завинаги земния свят и да премине към по-висши форми на живот в други светове и с други изпитания. Не вярвам нито в рай нито в ад. Вярвам че човек получава наказание за греховете си тук, на земята, било то в същия живот или в следващия. Пък и кой знае, може земята да е адът на друг свят, може да сме тук защото сме били ужасни грешници и тук плащаме за допуснатите грешки.
Мен лично не ме е страх от смъртта, а животът за мен си е чисто задължение.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fb5967cfc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Аз вярвам на християнската концепция. В прераждане не вярвам, защото няма как хем да се преражда някой, хем да не помни нищо от миналият си живот, обаче виж помнел уроците от него. Няма какво да учи тук на земята човек. Ако е бил създаден с цел да се учи тук, е щял да бъде създаден с много по-висок умствен капацитет. Човека е същество с малка глава, на което тук му е дадено нито повече нито по-малко ум от необходимото количество за да направи ясен избор-или с Бог или против Бог. И най-тъпият циганин знае дълбоко в себе си че не е редно да се краде, лъже, мами и така нататък. И най-умният човек също го знае. Тия неща не са просто християнски, те са закодирани в душата на човека под названието съвест, без значение какъв е той, а християнството само ги потвърждава. Но от друга страна го има и злото и изкушението. Е ето ви изборът пред вас. Още повече, че Господ сам е потвърдил че тези закодирани в душата на човек неща са правилният път, тоест естествената природа на човекът. Не сте нито животни които имат само инстинкти, нито роботи изпълняващи програми. Имате избор пред вас. Правите си изборът на едното от двете и с това се изчерпва целият смисъл на съществуването ви тук. Никакви прераждания, никакви уроци не ви трябват повече. Ако е било нужно да сте умни и знаещи, Господ е щял да ви направи свръх умни същества тук. Но това не е нужно на човекът тук. Господ е казал, че тайни не съществуват. Всичко опира до избор, вяра и дела в този живот. А и чисто логично няма как душата да изчезва. Нещо съществувало някога във времето не може да изчезне, защото времето е част от вечността, макар и да е изведено от нея, те са свързани. А във вечността няма начало и край. Както беше казано вече времето е относително и то може дори да не съществува при определени условия. И въобще не е трудно за разбиране това. Също както е относителна скоростта на въртене при зъбчатите колела с различен диаметър взаимодействащи си едно с друго, по същият начин е относително и времето при местата с различна гравитация. И както ако едно колело с диаметър 5 см си взаимодейства с друго колело примерно с диамеътърът на земята и приемем че един пълен оборот е един ден на всяко едно от тях, и върху тях има циферблат, то при завъртане на един оборот на малкото, голямото за външният наблюдател ще изглежда просто неподвижно. Така образно казано означава че един ден време на малкото колело се равнява на една секунда на голямото. В тази една секунда се намира информацията случила се за целият ден на малкото. Тоест от гледна точка на малкото, миналото бъдещето и настоящето се намират в една и съща точка на голямото. Така изглежда относителността на времето по отношение на гравитацията. Е за какво време можем да говорим тогава? Щом при определени условия гравитацията може да е в толкова голяма че няма стойности в математиката които да я опишат, може и времето да не съществува там, и миналото, бъдещето и настоящето да са в една и съща точка, също както кръгът няма начало и край, а те са слети в едно. Това е дефиницията ми за вечността, където времето не съществува. Това че няма време там, обаче не значи, че няма състояние. За промяна на състоянието на вечността е нужно времето, в което съществува начало и край на нещо, тоест там може да се прави избор. Влезе ли се в кръгът, където всичко е слято, край. Там всичко прозира, там избор няма, всички точки са в една и съща точка. В него промяна на състоянието е невъзможна. Смятам, че времето е създадено именно с тази цел- всяко едно нещо от съставящите кръгът да направи избор, бъдейки поставено във времето, и така да се обособят различни слоеве на кръгът, тоест вечности с различно състояние, едни идентифициращи се с Бога, други с дяволът, посредством изборът който са направили поставени във времето. Времето им дава и дефиницията. Също както когато Адам е вкусил от забраненият от Бог плод, който плод сам по себе си не е бил нищо особено, но в него за човекът е била заложена зародишната дефиниция на въпросът-с Бог или против Бог. Вечностите доближаващи се до Бога се наричат рай, а тези доближаващи се до дяволът ад. Както е казано "Божието царство е вътре във вас" тоест вечността е в самите вас. Но достигането му изисква усилия. Смятам, че така кръгът се отърсва от плявата която се е съдържала в нея. Така се изчиства състоянието му. Също както като се смеси вода с масло и се разклати се получава смес, но после едното се отделя от другото на отделни слоеве съставени от чиста вода и чисто масло. А във вечността това отделяне става посредством времето тук. В каквото състояние влезете в кръгът в такова ще останете во веки веков. Не пропускайте шансът си тук на земята. Изборът е един, няма прераждания и учене на уроци. Всяко едно дело, вяра, усилие, мисъл, дума, план, стремеж, цел, ви поставят отпечатък върху душата, а те стават единствено чрез вашият избор и воля тук-с Бог или против Бог. Уроци, или по-точно подсказки има само до известна степен в рамките на този живот, с цел да ви подскажат, че когато грешите се плаща за това, чрез горчилката която пиете след това, и че съдът за делата е реален. И запомнете-този свят ще направи всичко възможно за да ви извади от коловозът водещ към Божието царство. Казано е вратата, която води към гибел е широка и пътят просторен, а тесен е пътят за спасението. Божието царство го носите в себе си, както носите и първородното повреждане от Адам което означава, смъртност, тленност и страсти, тоест греховна податливост, ако се оставите по течението, а тук върлува дяволът който иска да ви изкуши за да отпаднете от Бога и да ви погуби. Христос е противоотровата. Той е противоположното на забраненият плод. Чрез кръстното дърво става помиряването на човекът с Бога. Но затова трябва усилие както и да се яде от това дърво. Плодът му се нарича причастие. Сам Господ е казал" който яде от хлябът на животът, Аз пребъдвам в него и той в Мен."

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ea3c4accea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Ако има Душа както казвате, значи ще се преродим още 200 пъти или повече, докато съществува светът. Ама не се знае нищо от миналото, така че няма значение. А няма как да има ад и рай, защото през 100 години умират поне 7 милиарда човека и няма къде да се съберат. Създайте си семейство и няма са се страхувате от смъртта толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 60145380a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз лично като малка имах странни спомени - вероятно от минал живот, места, сгради, дрехи, природни гледки, непрекъснато се чувствах странно, сякаш съм на гости в момента, а моят дом е на друго място. Доста време не можех да свикна със средата, плачех безпричинно. Това чувство остана в известна степен и до днес. Все чакам да отида някъде, където е моето място, онова, което съм запомнила от преди. Не знам как да го обясня по-точно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 418c007c70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Две живот няма, има едно живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ca24160b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Бог има и прераждане има. Човекът се преражда много пъти докато стигне до най-високото духовно просветление и после душата му се слива с Бог-вечния Дух. Когато Душата на такъв човек се слее с вечния Божи-Дух той вече е в рая където има вечен живот. Такава Душа няма нужда повече да се преражда, тя е станала едно с вечния Бог-Дух.
Вие си мислете каквото искате, но отричайки прераждането на Душата вие демонстрирате бедни Духовни познания. Както интелигентността на хората е различна, така и духовното просветление на хората е различно. Колко хора могат да разберат квантовата механика, дори Айнщайн не е бил съгласен с квантовата теория. А да разбереш Духовната наука е още по-сложно, дори невъзможно и за учените физици, а да не говорим за обикновения човек. Няма човек който да не се е прераждал. Разбира се, че хората които се прераждат не помнят миналите си животи, но има отделни личности (само единици) които си спомнят предишни животи. Такъв е Исус и някои индийски йоги.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ca24160b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Бог има и прераждане има. Човекът се преражда много пъти докато стигне до най-високото духовно просветление и после душата му се слива с Бог-вечния Дух. Когато Душата на такъв човек се слее с вечния Божи-Дух той вече е в рая където има вечен живот. Такава Душа няма нужда повече да се преражда, тя е станала едно с вечния Бог-Дух.
Вие си мислете каквото искате, но отричайки прераждането на Душата вие демонстрирате бедни Духовни познания. Както интелигентността на хората е различна, така и духовното просветление на хората е различно. Колко хора могат да разберат квантовата механика, дори Айнщайн не е бил съгласен с квантовата теория. А да разбереш Духовната наука е още по-сложно, дори невъзможно и за учените физици, а да не говорим за обикновения човек. Няма човек който да не се е прераждал. Разбира се, че хората които се прераждат не помнят миналите си животи, но има отделни личности (само единици) които си спомнят предишни животи. Такъв е Исус и някои индийски йоги.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: af732cdf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Така и не разбирам добрите християни? Аз ак бях на вас, щях да бързам да умра, че колкото по-рано се спомина, толкова по-малко грехове ще имам. Даже нямам да се грижа за здравето си. Та то нали има кой да ме пази, па ако не ме опази "така ми било писано".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: af732cdf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   " Душа има докато има дъх, спре ли сърцето, всичко спира и живота свършва."

Всъщност, възможно е да подържаш човек жив и без пулс, а скоро няма да се налага и да дишаш с дробовете си. Но за трансхуманизма (нищо общо с транссексуалните), ще говорим друг път ;)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bff3f9296f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Някъде бях чела, че най-голямата сила на Дявола в нашето време е да накара максимален брой хора да повярват, че няма Господ, нищо няма. Защото всеки може да е добър, лош или по средата и тук всеки действа според съвестта си. Но заблуденият човек е сляп за знанието, отрича го, а там може да се крият много отговори на въпроси, които ще го спасят, изцерят дори ако е болен. За прераждането, там логиката е, че живота не е равен старт за всички. Примерно ако някой е богат, здрав с деца, щастлив, къде е логиката друг например да е прикован на легло от раждането, да е сляп, да не се движи. И единствената човешка логика в този пример е, че е имало предишен живот. Инвалида един вид е наказан, защото той преди е убил или осакатил друг човек. А щастливият, примерно, е награден. Защото, хайде да речем, има някаква карма. И уж всяко наше действие я определя. Ама каква карма може да направи в момента един обездвижен човек, да речем, че не може да вижда и да говори. И ние човеците търсим логика, което е нормално. На едни живота е тежък, на други - да не се лъжем, като песен. Прераждането е някакво обяснение.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 02e75a8b45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   28/29, ами ако се преродиш като 63 годишна баба-циганка и модераторка, тогава какво!?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ca24160b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Н. 34, ти въобще не знаеш какво говориш. Всеки човек си има своя душа и тази негова душа ще се прероди в утробата на някоя жена независимо в коя държава. Аз не мога да се преродя като 63 годишната циганска баба защото тя си има своя душа и според нейната карма тя ще се прероди в утробата на жена (може би циганка), където и отредят светиите от духовните йерархии. Може би отново ще се прероди в утробата на някоя жена от Румъния от където е дошъл баща й, когато Дунава била замръзнала. Този факт тя сама го каза в една нейна история, която после я изтри. Всичко се решава от светиите в духовните йерархии, които те управляват и контролират, където душите на умрелите отиват. Моята душа също ще се прероди в утробата на жена според моята карма в този мой живот. Всичко това което ти казвам ти едва ли ще проумееш дори една стотна от него, но трябваше да ти го кажа. Не ти знам възрастта и пола, но е хубаво да имаш широко отворено съзнание, да бъдеш любознателен и да разсъждаваш много задълбочено. Само така хората научават нови неща и откриват самата истина.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker