Защо на жените всичко им е позволено? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо на жените всичко им е позволено?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1418 пъти
Не мразя жените, колкото и да си мислите така, но мисълта ми е, че в целия свят като изключим някои забравени от Бога краища на света и Арабския свят, където те нямат почти никакви права, като и това не одобрявам, се говори колко велика е жената, как да е силна е един вид неземно качество, а от мъжът това се очаква ежедневно. Ще започна с нашумелите тук теми за проституцията и като цяло меркантилизма.
Горката жена, бедна и изнемощяла, студентка или майка, на която не й остава друг избор освен да проституира. Тя не може виж да е чистачка или нещо такова, както някои други жени, на нея единствената й надежда е да си продава тялото. Винаги ще намерите оправдание за такива, били принудени (макар че в България не знам за такива, а и винаги може да сигнализира, но ще кажете, че я е страх). Ако съм мъж и изнемогвам и реша да стана жиголо, ще бъда от същите тези хора снижен със земята. Как може, един ден баща ще ставам, къща ще храня? И един вид на мен ще ми е хубаво, щото ще ч*кам, с извинение, нищо, че може да са някакви бабички и отвратителни жени, на мъжа сексът винаги трябва да му харесва. Така звучите, че сте смешни чак. А ако пък бях легнал с мъже за пари, щях да съм п*дал долен и подобни. Но съм мъж и мога да се трепя, докато уча да се скъсвам от работа, имал съм мазоли по краката и ръцете, но не трябва да се оплаквам. Принцесата обаче не може така. Пари няма, но за външен вид винаги ще има, как става тази работа не знам!
Сега ще ме засечете с това как сте домакини и майки. Мили, това е ваш избор, както и мързеливите ви съпрузи са ваш избор. Какво ще сте вие го решавате. Но аз и да искам да осъдя жена за сексуално посегателство или домашен тормоз, няма да мога, щото държавата го нарежда. Колкото и смешен да е доводът си е истина. Защо, ако мъжът удари жена, задължително е тя да може да го съди и да вика полиция, а обратното не важи? Защо вие изнася да сте жертви толкова често? Моля ви, темата не е провокация, а искам отговори на нормални въпроси. Става дума за България най-вече или страните, в които живеете. Не ми говорете за Саудитска Арабия, там жените наистина нямат права и това е жалко, но тук да се каже такова нещо е абсурд. Европейските и американските жени масово са лигли.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5da01878fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ох , мъж съм. Прав си. Ама бая омраза си сипал бре човек. Кажи го малко по-така ..политическо коректно. Поне ниско интелигентнните да не се обидят , защото нищо няма да разберат. Тъй както е в прав текст , гледай как ще ти скочат сега...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ac1b71599d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много, ама много едностранно гледаш на нещата. Да, има жени, които избират по-лесния път, въпреки че да си проститутка едва ли е точно най-лесния начин да си изкарваш парите, но има много повече жени, които по-скоро биха умрели от глад, биха работили до пълно изтощение, но не биха продали тялото си.
А и да ти кажа ти изкарваш мъжете жертви, обаче извинявай, но май в 21 в. да се изкарваш жертва, защото, о, ужас, ти се е налагало да учиш и да работиш паралелно е направо смешно! Не знам какви жени има около теб, но аз не познавам жена, която не работи и чака мъжът и да я издържа. А в същото време все още се приема, че домакинството е "женска работа". Та значи жена ти може да работи на пълен работен ден, после да върти цялата къща, а накрая ти да си недоволен и да се чувстваш прецакан? ! Стегни се, човек! На никого не му е лесно, без значение мъж ли си, жена ли си и с мрънкане и гледане в чуждото канче няма да стигнеш до никъде!
Колкото до домашното насилие, да има и безумно зли жени, които наистина съсипват нервите на мъжа си ежедневно, но все пак масовия случай е обратния. 80 % от жертвите на домашно насилие са жени. А иначе, ако ти чувстваш, че жена ти те тормози, ами няма нищо срамно да потърсиш помощ.
Така, че в 21 век имаш всякакви възможности. Ако намериш богата жена, готова да те издържа, можеш и мъж-трофей да станеш. Лошо няма. Стига да не ти се смачка егото, че трябва да молиш жена си да ти даде 10 лева за да идеш да се видиш на бира с приятели.
Така, че монетата си има две страни. Да, има жени, които са мързеливи, които очакват мъжът им да ги издържа и да плаща за всичко, но и това си има цена. Те са безгласни букви! Да, имат пари наготово, но да, каквото каже мъжът им това става! Да не говорим, че винаги има риск един ден мъжът им да ги зареже заради по-млада и тогава хич не искаш да си на тяхното място. Така, че животът им изглежда лесен отстрани... ама съгласен ли си да си жертваш егото и да си просто притурка на жена си? Защото в техния случай е точно така. Да, гримирани са, да стават късно, да прекарват времето си в лъскави заведения и салони за красота, ама когато мъжът им каже нещо тичат, защото ако откажат следват санкции, да не кажа и бой. Иначе от страни изглежда много лесно, не се морят като другите хора, не работят по 10-12 часа на ден, обаче и този живот не е толкова розов. А и както казах, това е до време, на 40 или остават буквално без нищо или ако са били достатъчно хитри да накарат любовникът им да се ожени за тях, са съпруги, които никой не уважава и редовно трябва да си затварят очите за забежките на мъжа им с млади момичета. Така, че не мисли, че е за всеки.
И изобщо нещата не са само черни и само бели.
И да правиш изказвания от типа "на мъжете им е трудно, на жените им е лесно", означава, че изобщо не си запознат с реалната ситуация. Да, сигурно познаваш жени, чийто живот отстрани изглежда лесен, но както ти казах и това е измамно. Обаче, специално в България да твърдиш, че на жените им е лесно, ама доста е смешно. Кое им е лесното? 12 часовия работен ден за малко пари? Гледането на дете и домакинството без помощ, защото разбираш ли "това е женска работа"? Това ли е лесно?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 605d99b988
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Някоя конкретна ли визираш в разказа си? Защото около мене няма такива. Да не би да ги подбираш в розовите сайтове. Не работят само тези, които учат тежки специалности - медицина и фармация, IT (и то 1-ви, 2-ри курс) и които са от заможни семейства и родителите им държат да ги издържат. Останалите и работят, и учат. Някои само работят и то нормална работа - обикновено са в магазин или офис. Малко странно звучиш, все едно не искаш да си мъж, а жена, понеже ти тежи мъжкото поведение. Замисли се дълбоко каква е причината да завиждаш на другия пол. Щото аз не им завиждам, нито искам да раждам, нито искам да се контя, нито пък да проституирам или да ме поднасят в офиса и да ми се пробват разни. Да не говорим, че шефът на мене ще даде повече като пари и ще ми има по-голямо доверие, само щото съм мъж. И колежките хич не им е яко от това, все пак и те бачкат същото и не правят фалове. Чак ми става гадно да си го помисля. Наистина не разбрах за какво им завиждаш. Сигурен ли си, че се приемаш като мъж и не си ядосан, че не си се родил жена, щото женското поведение по те привлича? А пък ся като си мъж и няма как нали, трябва да си силният и закарилникът.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5df780cfa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Така, жена съм.
Според мен жените, които упражняват насилие задължително трябва да бъдат строго санкционирани от Закона, особено когато са проявили някаква форма на насилие към дете(то) (си).
Можеш да видиш например в темата "детето ме побърка" http://spodeli.net/6/story-136885.html
как част от хората дори ѝ съчувстват и се опитват да ѝ говорят подкрепящи неща, вместо да я порицаят.
Смешното е, че насилнички като тази обикновено не биха посмели да проявят характерче сред обществото - там са тихи и хрисими, често и с наведена главица.
В България живеем в сбъркано общество, в което е модно от време оно да има търпимост и толерастия към комплексарите и насилниците, независимо от пола им. Затова и ще продължаваме да сме мега комплексиран и посредствен народ, който да бълва слугинаж за западния свят.

За проститутките мнението ми е, че това са жени които имат тежки емоционални и личностни проблеми, също и много ниско мнение за самите себе си като личност. Следователно имат нужда от продължителна психотерапия. За разлика от други хора аз не им се дразня, а ги съжалявам, но искрено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker