Живот без приятели не е живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Живот без приятели не е живот
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 3144 пъти
Имам доста приятелки и познати, но нито една от тях не е при мен. Ще започна от там, че когато бях на 13 се преместихме в чужбина. Фактически приятелките ми си останаха в България и трябваше да се разделя от тях. Сега съм на 21 и все още си поддържаме връзка, но те вече не са до мен... Намерих си нови приятелки в чужбина. Всичко беше супер, минаха се няколко месеца и вече бях свикнала с промяната. Родителите ми се разделиха и майка ми замина да живее в друг град. Станах ли на 18 се преместих при нея, защото ми беше писнало от миналия град и исках нещо ново.
И ето пак трябваше да се разделя от приятелките си.

В града, в който живея сега няма университет и трябваше да се запиша в университета в друг град, който се намира на половин час и ходя с автобуса. Намерих си нови приятелки, даже някои от тях бяха от моя град. Пак всичко беше ок. Докато не се появи "той", човекът, с който сме заедно вече 2 години, но за сметка на това нямам нито една приятелка в града, в който живеем.

Още преди да се запозная с него, дружах с едни българки, но прекратихме връзката поради ред причини. След това имах и други приятелки, но те си хванаха гаджета и също се охлади връзката ни. Запознах се с приятеля си в дискотеката. По него време се събирах с едни тъпаци. (тогава не знаех, че са такива. :D). И откакто съм с него винаги си излизаме двамата, навсякъде сме двамата. Той също няма кой знае какви приятели, само познати, но не му пука.

Но аз съм на 21 години и по цял ден съм самичка у нас. (той работи) Понякога излизам, но пак сама. Толкова ми липсва да си имам приятелки, или поне една. Младо, красиво момиче по цял ден самичко, наистина много ми е тъжно. Докато всички купонясват и се кефят на лятото, аз седя и зяпам ТВ и пиша простотии по форумите. :D

Не знам къде мога да си намеря нови приятелки, по улицата ме заговарят само мъже, не идва никое момиче да се запознае. А живея в туристически град и по-голямата част от населението са туристи или бабки и дядки, направо не знам къде да търся. Надявам се да не съм ви отегчила много. ( само малко :D )
Приятен и успешен ден на всички. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: d2fba4d8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   запиши се на някакъв курс или на танци и все пак най-добрия ти приятел е гаджето ти така че имаш поне един приятел в града ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f0ed9f8f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   мила, познато ми е много, аз без родители и приятел пък щъках по северна европа, където и приятелства не се завързват толкова лено! Сега е и ваканция, нямаш университет, тъпо, но пък е време да се концентрираш върху себе си. Използвай времето за спорт, за активна почивка, за да подредиш дома си, за да обърнеш внимание на приятеля си. Спокойно, скоро ще имаш отново приятелки, но ти знаеш, че те не са константа, ти обаче трябва да си станеш най-добрата приятелка, защото човек е сам, това е истината - сами се раждаме и сами умираме.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8d494f2640
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Благодаря за отговорите, макар и да са малко. :D :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: f0ed9f8f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   добре де авторке, ама честно - защо животът без приятели да не бил живот. Живей за себе си, обичай всеки ден и се възползвай от него. Не чакай другите да ти го направят, бъди ти самата достатачна за себе си, измисляй си хобита и други занимания и да ти кажа, така ставаш и по-интересна и за хората.
Иначе, ако толкова ти трябват приятелки, търси сред българките, те поне бързо те допускат до себе си, но не може да се разчита на тях, това си го знаеш.
Спокойно де, цункай приятеля си и се радвай на това, което имаш. Има много истински самотни и нещастни хора на този свят, погледни своя живот по друг начин - нека чашата да е наполовина пълна, не наполовина празна!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 8d494f2640
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може би формирах грешно заглавието. Животът без приятели пак си е живот, но приятелите го правят много
пo-приятен. :P

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker