Защо това се приема за нормално, докато всъщност не е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо това се приема за нормално, докато всъщност не е?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 702 пъти
Напоследък забелязвам как хората в България стават все по-зле и по-зле. Като започнем с поведението към децата. Така говорите за тях все едно са огромен товар. Виждате статия за изчезнало непълнолетно момиче - пишете грозни неща и обезкуражителни коментари към родителите. Кой нормален родител не би чакал собствената си кръв и плът да се завърне вкъщи? Кой родител би казал "Майната му, изчезнал/а е. И кв'о ся? "? А колко от вас се интересуват от децата си изобщо? Колко от вас са попитали децата си как се чувстват, вместо да ги разпитвате за оценки или да ги нахокате?

Сега въпрос към мъжете или по-скоро "мъжете", тъй като доста голяма част не са мъже. Какво е това неуважение към жените? В този сайт виждам все повече и повече грозни теми относно жените ви. Например оплаквате се, че жените ви са станали по-пълни след бременността, по-широки отдолу след раждане, мрънкате за начина им на живот, че бил заседнал и само се грижели за бебето, мрънкате, че били "депресирани" докато може просто да са изморени от това да правят всичко съвсем сами без вашата помощ. После се плюете жените, че не искали да раждат.
Други от вас се оплакват, че жените/гаджетата им не били щастливи от факта, че гледате порно. Ами как ще са щастливи докато опитват да ви задоволят по всякакъв начин, а вие гледате разни долнопробни к... и, които дори не знаят, че съществувате. Същите се оплаквате, че жените ви били "вечно недоволни", че черни и араби) и им натяквате, че детето им щяло да е емоционално нестабилно въпреки че българите сме европейци както всички останали европейци. Европейците сме едни по кръв и сме съществували от векове. А и да не говорим, че българите сме смесица от траки, славяни и прабългари. Не може ли една жена да бъде щастлива без да й казвате, че " искала да си оправи живота", че била "к... ", че не знам си какво още. Да, и такива ги има, но не всички, които са с чужденци са такива. Тези с негрите, арабите, азиатците и т. н. не ги броя за хора. Но е много странно как, ако вие пишете в този сайт, че искате да сте с азиатка или негърка, получавате адмирации и изрази от типа на "По-добри са от нашите българки". Толкова грозно се изразявате и по адрес на жените жертви на домашен тормоз. Толкова грозно натяквате простотии от библията, че жената била по-нисша въпреки че жените и мъжете са равни - едното не може да функционира без другото. Без тях няма деца, няма кой да движи обществото и въобще света, няма ЖИВОТ. И вас майки са ви раждали. Поне от уважение към тях спрете с това грозно поведение и отстъпете място на истинските Мъже, вместо да съсипвате животите на добрите момичета, които не искат нищо повече от любов и подкрепа. Не всичко е пари и ресторанти.

Модерните жени също не са цветя за мирисане... е, разбира се "жените", защото да си жена не значи просто да имаш органа и биологичните функции (същото се отнася и за мъжете). Жените са станали адски долнопробни същества - к.... лък до припадък, разваляне на семейства, мръсотии, интриги. Сега виждам, че има голям "тренд" да си феминистка. Какво е феминизмът в 21 век? К.... лък до припадък, подкрепа към така наречените "сексуални работници" (тоест чисто и просто - подкрепа на проституцията и да се продаваш като парче месо за 3 лв. и нахъсване на по-младите момичета да си продават телата и те, вместо да си намерят добри мъже, с които да създадат семейство). Феминизмът - съсипване на авторитета на ДОБРИТЕ Мъже, клевети по адрес на бащите на децата ви само и само да държите децата си далеч от тях и да изкопчите някой лев. Жените съвсем забравят какво е да си жена и не казвам, че само ако си майка си жена. Напротив, жените са жени ако са любящи майки и съпруги и ако не се държат като разюздени долнопробни създания.


Хората като цяло са като безмозъчни същества в днешно време - влияят се от медиите, религиите, простотията, "обществото", дегенерацията.

Защо това се нормализира?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker