Струва ли си да опитам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Струва ли си да опитам?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 893 пъти
Здравейте! И благодаря, че ще отделите от времето си, за да прочетете моята история. Знам, че в този сайт се споделят доста по-сериозни проблеми от моят, но наистина не знам на кой да споделя, а всеки ден мисълта за това нещо ме побърква. Става въпрос за влогърството. От около година гледам адски много влогъри и адски много искам да опитам да пробия в тази сфера. И не, не съм някое момиченце на 15-16 години, което не знае какво иска от живота - на 21 съм, преди месец ги направих, работя като консултант в козметичен магазин, изкарвам сравнително добри доходи, не ми е целта да изкарвам още пари, ако стане много ще се радвам, но определено не ми е приоритет. Адски много се вълнувам от мода и козметика и бих искала да създам канал в Ютуб, в който говоря именно за това и не само, влогове от концерти, предизвикателства и още куп идеи, които ми се въртят в главата. Но имам няколко проблема - нямам много самочувствие и не се харесвам как излизам на снимки, какво остава всеки да може да ми пусне видеото и да ме гледа. Нямам нито камера, нито хубав телефон, за микрофон и друга техника да не говорим, компютърът ми също не е мощен, но за обработки би станал. Другият проблем е - хубаво, мога да ползвам телефона на приятеля ми или неговата камера - той има една мъничка, която не е много професионална, но ще свърши работа. Ами обработката, интрото на канала? Гледах адски много програми и абсолютно всичко е платено, а за момента не смятам да отделям пари докато наистина не ми провърви с тоя канал. Не знам какво да правя, адски ми е тъпо, искам да съм известна, мечта ми е от малка да ме спират по улиците, но просто не знам откъде да започна. Имате ли някакви идеи поне за програма за обработка, която да е безплатна и да няма водни знаци (името на програмата да е върху клипа), не е нужно да е някаква професионална, просто колкото да се изрязва видеото в отделни части, да се създаде едно хубаво интро и като цяло да става за гледане. Как мога и да си развия канала? Имам адски много въпроси, но не знам дали ще получа отговор. Ще се радвам да ми помогнете, важно ми е. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 15e5b9cb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми то всеки втори вече е влогър и инстаграм звезда, кого по-напред да гледаме. А и инвестиция си трябва. Ако нямаш хубав микрофон и хубава камера, както и оветление няма да се чува и вижда добре и никой няма да се занимава да се напъва да слуша боботене и да гледа размазани клипове, след като има още 100 такива влогъра с по-добро качество на видеата и със същото, ако не и по-добро съдържание.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9aa0189efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не ти трябва. Първо хората ще те гледат за да ти се подиграват, да те одумват, влез в онзи мамешкия форум и виж как пишат за БГ влогъри да ги обсъдим темата и ще разбереш... разни чавки отегчени от живота ще те спрягат и ще ти търсят кусури. Второ не си струва, не се вадят пари, освен ако нямаш нужда от внимание... те повечето за това го правят...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9aa0189efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Нормалните хора на твоята възраст мислят за качествено образование и работа /защото като продавачка нямаш много шанс в живота, ако ще и 2000 лв да ти плащат/, за мъж и дете евентуално. Няма да си винаги на 21.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1636742a1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Жал ми е за хора с мислене, като на номер 3...


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e46a623025
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Търси си друга платформа - в Ютюб ще те разкатаят с това авторско право! Освен това видеата ти ще попадат в девета глуха, заради някакви си там алгоритми, които обслужват само шепа хора!
Преди 5-6 години може би щеше да имаш късмет, НО си изпуснала влака! Доста години съм проучвал - имам реален опит в тази сфера!!!
М31

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 47c1973acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз също имах такива идеи. Записах фотография онлайн курс за Фотошоп онлайн курс обработка в Premiere Pro купих си мощен компютър купих си два dslr пет обектива и до ден днешен след като са набил над 10000 лв в Техника, все още не съм се престрашил да направя тази крачка. Това за алгоритъмът на ютуб е съвсем вярно. Но лично аз бих те посъветвал да се престрашиш да си направиш един канал и да действаш. При мен е истината е че докато събирах пари за цялата тази техника, идеите които имах в главата си вече ги няма, сега в главата ми е само качество но идеи за съдържание никакво така че дори с един обикновен телефон ако излезеш навън задължително снимаш хоризонтално положение гледаш да няма вятър и да не си много далеко от телефона за да може да те хваща микрофона ти е абсолютно достатъчно . доколкото разбирам ти искаш да говориш някакви неща там направо няма. Има авторски права Ако искаш да подложиш някаква музика под гласът си . Стига идеята ти бе наистина полярна а не да изкарваш пари защото пари да изкарваш от Ютуб наистина Адски трудно. За интро и такива неща не е нужно да се притесняваш на кой му е приятно да гледа едно и също нещо във всяко едно видео . просто слагаш камерата започваш да записваш започваш да говориш на своята аудитория а качеството вдигай след като видиш че има смисъл. Аз лично мога да помогна с видео обработка в най-основно степен мога да събера отделни клипове в един мога да изчистя шумът от аудиото и да ти го форматирам за ютуб. Това съвсем безплатно защото не ми струва абсолютно никакво усилие да го направя . Доста харесвам да гледам бг ютубъри които искат да кажат нещо на по-голяма част от хора. Темата е интересна ще продължавам да следя. Хубав ден и късмет с новия канал.3

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6d3413a79e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първото, което трябваше вече да знаеш е, че можеш да попиташ ю-тюб всички въпроси, които те интересуват по темата.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b1f896af2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хей, докато ти се чудиш дали си струва, някой вече записва видеата си и ги качва в ютуб.

Ако нямаш истинска страст и идеи обаче, ще бъдеш поредната, която само си играе на влогър. Трябва наистина да го искаш, да имаш въображение, да четеш ден и нощ за техниките за набиране на последователи, да имаш харизма, стил, идеи, да имаш какво да кажеш на хората, да вриш и кипиш за това хоби, за да го превърнеш в работа.

Не бива просто да седиш и да се питаш дали е практично (а то не е). Това е като да се чудиш дали си струва да бъдеш рок звезда или скиорка. Ако те бива, в един момент ще го разбереш, ако не - също.

Гришо едва ли си е задавал някога въпроса "Струва ли си да бъда тенисист? Ама дали няма да остана учител по физкултура накрая?", Mykie (от Glam'n'Gore) едва ли се е питала дали има смисъл да прави видеа с гримове или е по-добре да учи психология например... И затова е станала топ бюти влогър, вместо да работи в някой мол. Това са хора, които са обичали на 100 процента това, което правят, и не са си задавали въпроси, а просто са действали. Защото не са могли да си представят да правят нещо друго. Или даваш всичко от себе си и се питаш КАК да стана по-добра и КАК да започна, или просто не се захващаш. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker