Срам ме е, че съм гей.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Срам ме е, че съм гей....
преди: 3 години, 11 месеца, прочетена 871 пъти
Здравейте,

До неотдавна изобщо не съм мислил, че ще споделя историята ми, било то и в анонимен сайт, но стигнах момент, в който ми е изключително трудно да се справя с болката и самотата ми. Аз съм на 24 години и най-вероятно съм гей - нещо, което започнах да подозирам още, когато бях на 10-11 години, и което до преди година не можех да призная и пред самия себе си. Не съм бил интимен с никого до момента, не знам какво е да бъдеш прегърнат или целунат от любим човек. Имало е немалко момичета, които са се опитвали да ме спечелят, а аз се правех на неразбрал. Загубих някои близки приятели /жени/, които може би имаха други намерения към мен. Харесвам се - не само на външен вид, но и като качества и принципи, които притежавам и изповядвам. Висок, строен и мъжествен съм, та не мисля, че на външен вид ми личи, че съм такъв, какъвто съм. Изпитвам огромен страх от това да се разкрия - първо, защото се страхувам да не бъда отритнат и второ, защото ще посрамя семейството ми. Отдавна преодолях социалната си фобия и лесно завързвам приятелства, а през по-голямата част от времето си стоя затворен вкъщи. През годините твърдях, че просто си обичам уединението и така се чувствам добре, но май просто се самоизолирам. В момента пак съм си вкъщи, стоя така затворен по цял ден, а самотата почна да ме човърка все повече. Пред роднини и приятели съм вечно усмихнат, и позитивен, макар вътрешно да чувствам страшна болка. Миналият месец имах рожден ден - е такъв подтискащ рожден ден не пожелавам на никого.
Ако трябва да бъда напълно честен, има и момичета, към които изпитвам някакво привличане, но са единици, а и не държа само на външността - трябва да ме спечелят с характер, качества и т.н. Тая надежда, че някак си, ще срещна точната жена и тази моя тайна ще си остане такава завинаги.

Бъдете живи и здрави. Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 11 месеца
hash: 061398dd93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай да бъдеш с жена и тогава пак ще си говорим дали си гей. Явно не си сигурен, а самотата те обърква. Потърси си приятелка, дори само за секс, и вероятно тези мисли ще се изпарят.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 44b4708ff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не забравяй, че от всичко на света, ти имаш най-скъпоценното - себе си, и това е достатъчно! Не ти трябва някого, с когото да се чувстваш обичан - обичай себе си, такъв, какъвто си! Заслужаваш най-доброто, остави предразсъдъците настрана и опитай от всичко, което животът ти предлага, сега си в най-добрата, в най-енергичната и в най-благоприятната възраст за каквото и да било - не пропилявай скъпоценните си дни в напразни надежди и стремежи, не оставяй това прекрасно време просто да отмине незабележимо около теб - създавай приятелства, пътувай, работи, мечтай, самоусъвършенствай се! Нужно е време, за да се отпуснеш разбира се, но всякакви усилия в тази насока си струват, правиш го заради себе си и заради собственото си щастие! Колкото до гей въпросът - аз съм гей, точно на твоята възраст и мога да ти кажа, че не просто не се срамувам от това, а се гордея, защото това е моята същност и тя принадлежи и има значение само и единствено за мен и за никого другиго! Отделно, че почти не ми остава време за усамотяване и дълго премисляне на нещата, защото съм обграден от хора, които ме ценят, уважават и подкрепят, заради това, което съм или независимо от това, което съм! За да могат другите да те обикнат, ти пръв трябва да обикнеш себе си. Пожелавам ти да намериш хармонията и мира в себе си и нека щастието и удовлетворението те съпътстват навсякъде! :)

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 933bad3f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, не е лесен живота на гей, знам. На мен постоянно ми намекват как вече е време да имам жена и да създам семейство, а аз все се оправдавам че имам високи изисквания и не мога да срещна подходящата.

Няма от какво да се срамуваш, това си си ти. Не върви срещу природата си, защото ще се счупиш, не прави нещо само защото обществото така налага. Аз също съм имал много размишления и съжаления за това, как хората ще имат деца и внуци, а аз сигурно на стари години ще си умра самотен...но такъв е живота. Все още търся голямата любов, веднъж бях сигурен че съм я намерил, но накрая всичко се провали. Опитай да намериш някое дискретно мъжко момче, с което да се виждате, да изградите приятелство и доверие по между си и защо не нещо повече. Няма нищо страшно в това да те целува и прегръща мъж, нали е човек все пак, чувствата са си чувства и любовта е любов. Пожелавам ти го, успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 20e713565a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма как да си гей щом те привличат момичета,по - скоро си неуверен в себе си. Често неуверените в способностите си да задоволят жена или да общуват с нея мъже,стават гейове. Чела съм тук подобни истории на момчета, които в последствие са разбрали, че са си хетеро. Може би имаш твърде високи очаквания към човека до себе си и колкото повече сам стоиш толкова по - комфортно ти става и започваш да ставаш все по - взискателен. Идеални хора няма, просто опитай с някоя от тези момичета,които казваш, че те привличат и не се съсредоточавай толкова вкачествата й. Така или иначе няма да сте заедно цял живот. В днешно време хората опитват няколко връзки докато разберат сами за себе си какво искат у почти никой не се жени за първия си партньор, така че сега ти е времето. За мен не си гей, определено.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 15a3169d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чудесен коментар от номер 2, поздравявам те!
Абсурден от 1. За да не бъдеш уязвим от подобни мнения като първото, авторе, започни да четеш емпирична литература, свързана с общността ни. Потисници много - адекватна информация малко. Това, че още не си се приел такъв какъвто си толкова време е абсолютно ясен индикатор, че ти липсва адекватната информация за идентичността ти, а си тотално зависим от общественото мнение и "какво ще кажат хората'. Няма как да си уверен в себе си, да се чувстваш добре, докато се бориш с това, което си. Доколкото разбирам от писанията ти имаш влечение и към момчета, и към момичета - ами може да си бисексуален?! Просто спри да живееш в главата си и започни да правиш това, което сърцето ти подсказва.
Успех!
М 22, гей

 
  ...


...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 77613f8307
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък не съм, жени си харесвам, но те ме мислят за Хей защото имам гъвкави стави (проблем със съединителната тъкан) и съм слаб. Те губят, вече е ясно, че никога няма да имам гадже българка (в чужбина ходех на срещи, в БГ не се получава).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: ff3714f7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо ще помоля админите да ми позволят да дам отговор на манипулацията на номер 4 и да не ми трият отново коментара. Добре е заблудите да бъдат разбулени, защото се превръщат в стереотипи, замислете се!
По споменатия коментар - не знам какви истории си чела, но да твърдиш, че гей се става от неувереност е нелепо. Ако пък си толкова уверена би могла да подготвиш изложение, което да изложиш пред научната ни общност в България, защо не и по света. Това е поредната от многото абсурдни теории, нито една от които не е дала категоричен отговор на дискутирания въпрос. Можем да се обърнем към неуверените мъже и да ги питаме: "превърнахте ли се вече в гейове?". Естествено, разумният отговор ще е не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker