Как да прекарвам по-малко време пред компютъра? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да прекарвам по-малко време пред компютъра?
преди: 3 години, 10 месеца, прочетена 834 пъти
Мисля че това е точната категория, но не съм сигурна.

Аз съм писала тук много пъти и още ще пиша защото имам нужда от съвети.

Аз съм момиче което има малко приятелки. Повечето ми приятелки са онлайн защото на живо ми е трудно да си създавам приятелства. Или ще кажа нещо глупаво и ще стана за смях, или ще гледам някъде другаде защото очният контакт е неловък и имам проблеми с очите и не искам никой да ги забелязва. Очилата не са по финансовите ми възможности в момента.

От както баща ми направи фейсбук в 3ти клас аз съм обсебена да седя пред екрана. Аз тогава не знаех много какво е фейсбук, защото бях зубърка и обичах да уча. Сега съм обсебена. Понякога не ми е до това да си седя на телефона или компютъра и си излизам с приятелки, ама те са на село. Опцията да изляза с други приятелки я изключвам, защото нямам такива. Като съм навън с приятелки не съм на телефона. Но понякога вадя телефона да кача на стори че съм навън. Вчера бях с мама до магазина. Като седнахме да си починем аз реших да си извадя телефона, но се осъзнах. Какво да правя? Как да прекарвам по-малко време на телефона имайки напредвид че нямам приятели и вече живея в този град от години всеки ме знае? Мама размести книгите и не знам къде са те. Бих искала да ги прочета, ама няма само книги да чета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2da5c209b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво лошо има в това да си гледаш телефона,нали затова сме го съхранили да ни доставя удоволствие,а социалните мрежи са за това да сме с повече приятели по лесно.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 4dead90093
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разбирам те перфектно, само дето аз дори приятелки нямам и е съвсем зле при мен, защото от сутринта до вечерта съм на лаптопа ми... на 23 съм и работя по цял ден на компютър... в свободното ми време също съм на него... и аз искам да спра да го използвам, но постоянно или се хващам, че сърфирам в нета или съм на телефона... и ако ме питаш - нищо смислено не правя, ровя се в тик ток, скролвам едни и същи снимки в инстаграм или чета новини някъде... все неща, от които като цяло нямам нужда. Това, което се опитвам да правя, за да намаля времето пред лаптопа и телефона, е да чета книги... така времето ми минава страшно бързо... една книга я чета с часове, и за няколко дена я свършвам. МНОГО ми е трудно да се накарам да почна да чета, но започна ли - мога да изкарам така докато не я прочета цялата. ПРОБВАЙ! Но разбира се, с книга, към която ще имаш интерес... друго нещо, е да пишеш. Пиши си най-различни неща... например, анализирай се, създай си дневник, пиши си цели, мечти, планове за тях... това на мен ми действа страшно терапевтично и успокояващо, а времето минава бързо... трети вариант е да тренираш. Запиши се на фитнес, или прави упражнения, йога вкъщи... аз винаги ходя на фитнес след работа, което обикновено отнема от 1 до 2 часа и така 2 часа поне не съм пред екрана... ако не ходиш на училище или работа, честно казано е малко трудно да намалиш времето пред екрана... освен ако не си някой книжен червей и не ти омръзва да четеш по 10 часа на ден. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 59c6244ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Запиши се на танци, на спорт и там ще си намериш компания. Най-хубавото е също да ходите съботаи неделя по планините или сред природата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 6eb33e6678
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По едно време и аз бях като теб, само че ключът е в това да си намериш такова нещо, което да те залисва повече от компютъра. Нарича се хоби. Нещо, което ти е по-интересно да правиш от това да си на телефона. Можеш да пробваш да рисуваш, да си отгледаш цвете, да четеш също е вариант - намери някоя книга която ти е хипер интересна, намери твоя си жанр. Потърси какви хобита имат другите хора и ги пробвай, може да ти хареса нещо. Или пък да научиш ново нещо - да свириш на инструмент, бойно изкуство, език и тн. Тия всичките неща може да ти помогнат и да разбереш с какво искаш да се занимаваш.
Успех <3

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker