Брутален терор над протестиращи! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Брутален терор над протестиращи!
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 1087 пъти
АЗ СЪМ ЕДИН ОТ ПРОСНАТИТЕ ЗАД КОЛОНИТЕ НА ЦУМ! ЕТО КАКВО НАПРАВИХА С НАС ПОЛИЦАИТЕ! НИТО ЕДИН ОТ НАС НЕ Е ПОСЯГАЛ НА УНИФОРМЕН! Нямам думи… Само чувства, които ще спестя. Като един от лежащите зад колоните на ЦУМ мога да потвърдя всичко, което родителите на Евгени разказват, както и разказите на очевидци и видеоклипове. Има още неща които се случиха, но не стават ясни от кадрите на очевидци. Това са имената и щетите/подигравките, поднесени им от органите на „реда“ (извинявам се ако объркам нечие име/фамилия). Тони Костадинов – пукната скула и разрязана подмишница до такава степен, че имаше нужда от многобройни шефове – най-вероятно влачен през счупени стъкла. Беше поставен извън редицата на задържани и беше накаран да се намести сам, лазейки по лице с белезници на ръце зад гърба. Евгени Марчев – беше в безсъзнание, когато ме задържаха и сложиха до него. В последствие когато се събуди се оплакваше от ужасни болки в гърдите и цяла нощ не можеше да диша или да лежи. Беше откаран в Пирогов 10-11 часа след нанесеният му побой. Жоро Георгиев – бит по цялото тяло и напръскан със лютив спрей в лицето СЛЕД като беше неутрализиран (сложени белезници и лежейки по очи). Цветелина Цветкова – Дърпана по адски груб начин, хвърлена на пода с белезници и ръце зад гърба, посрещайки цимента по глава, което довежда до цицина и рана на челото й + разбит нос. Нанесени са й няколко удара в тила в следствие на което имаше хематом зад лявото ухо. Беше снимана с личния телефон на един от служителите на „реда“, тъй като беше облечена спортно (спортно бюстие и клин). Кой не обича гърди? Кристиан – беше в такова състояние, че едвам ходеше. Беше хвърлен като чувал върху мен при ареста му. Нито един от нас не се съпротивлявал при арест и не е посягал на униформен!! Пребиват гражданите, които им плащат заплатите с техните данъци, след което се опитват да им лепнат обвинения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: b198594e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То комунистите от друго неразбират...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: dedc20e900
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сами си търсите белята с тези протести. Всеки човек знае какво прави полицията на такива мероприятия и ако е нормален, не се навира между шамарите. Има и други по-ефективни и безопасни начини да се свали едно правителство.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d734ac0f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   ИЗРОДИ!!! КАК, КАК ДА ГИ УВАЖАВАМ??? Ясно е, че има свестни, но свинете са брутални..... как пагона и оръжието и белезниците дават надмощие.... Скорошно оздравяване желая на всички пострадали, а на куките да си получат заслуженото.....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: afcb228384
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Веднага споделям разказа ти в социалните мрежи!! Трябва да му се даде гласност, силно се надявам да нямаш нищо против, ако го видиш някъде свържи се с мен.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: fd81db1083
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Съжалявам и те подкрепям в протестите. Дано си получат заслуженото от Бог!

А по отношение на номер 2

"Има и други по-ефективни и безопасни начини да се свали едно правителство"

Целият съм в слух. Дано има по-малко такива граждани като номер 2. Точно такива са мнозинството и си търпят 30 г.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 558ba4f864
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   № 2 - и какви са тези начини нека чуем! Аз не се сещам за други начини освен протести до дупка.
Към малтретираните - бягайте към чужбина, аз скоро ще го направя. От днес протестите бяха занулени, така че и последната илюзия за положителна развръзка в тази държава умря.
Полицаите няма какво да ги коментирам - само им вижте шкембетата! Това ако са полицаи, аз съм трамвай. Има и качествени сред тях, но са малцинство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: e8d0b5589c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Вие какво очаквате - с перо ли да ви галят - НЕ Е това начина, като се ерчите пред полицията !
Има протести - има и бой... Логично е !

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 84951adb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   За всички е ясно, че полицията бие. Полицията бие по цял свят. За това имат и палки. Това им е работата. А протестиращите ги видяхме що за стока са, катерят се по фасадата, хвърлят камъни, боя. Изобщо не ми е ясно освен провокация, какво друго търсите на тоя протест. Скоро има избори, вървете да си упражноте правото на глас там. Като има избори, никой не гладува, но за бой и протести много хора са на линия.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 122f43ed8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пише ти един Варненец! Не знам защо само в тази ваша София, уважаеми авторе, стават тези мелета! Иначе казано-аз си гледам в своята паничка, както се казва! Всяка вечер има протест пред Общината! Има служители на ОД-МВР-Варна, но никога не съм чул или видял за такъв случай в нашия любим град! Никога не е имало такива унижения спрямо протестиращите! Всичко минава спокойно и без проблеми! За другите градове също не се чува нищо-и там хората протестират! Нещо да знаеш по въпроса?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9668e5ed04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ще ми се катерите по сградите, и ще хвърлят бомбички по полицаите посред нощите. Какво искате вие, да ви ръкопляскат ли? Видяхме ви какви сте повечето от селата, необразовани и криминално проявени. Жал ми е за хората, които бяха там, в действителност да променят нещо, вие привлякохте цялото внимание върху себе си с вашата байганьовщина. И дали има нещо вярно в историята ти или е поредната провокация, можем само да гадам. Не пиши тук отиди в някоя медия, глупости са, че няма да те отразят, те винаги търсят шоу.

 
  ...

...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3be95b3837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Троловете на Бойко веднага взеха да защитават милиционерите! Дрънкате пълни глупости, защото не познавате закона! ПОЛИЦИЯТА НЯМА ПРАВО ДА БИЕ! ОСОБЕНО ВЪРЗАН С БЕЛЕЗНИЦИ ЧОВЕК! Има право да употреби сила, за да задържи някой и то до момента, в който той е укротен. Бой не е употреба на физическа сила, ако не знаете. Това е злоупотреба с права. И в този смисъл - защо не са задържани онези полицаи, които с действията си съсипват труда н анормалнат аполиция, а само протестиращите са в съда ? Точно тези неща вбесяват хората - двойните стандарти.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3be95b3837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Абе номер 2 ти роб ли си? ! Сигурно преди 100 години дядо ти е тичал до конака да докладва, че един рус мъж е дошъл в селото и е събрал хората, да накара раята да се буни!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 3be95b3837
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   до номер 18
Ако преди 30 години хората не бяха атакували институциите - партийния дом, за да се усетят ония, че ножът е опрял до кокала, сега да си на работа в някое АПК или Кремиковци. Тогава именно гневът на хората ги стресна управляващите и те дадоха заден. Говоря от първо лице, защото бях там. Ама тогава никой не казваше, че атакуващите били лумпени, били хора готови на всичко за демокрация. И тогава и сега лумпените са в парламента.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 62e666ca71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Протестиращите не са нищо повече от едни жалки смешнинци, които чакат да стане нещо, ама на кукувото лято. Вече даже новини не гледам, само с тях ли ще ни занимават, и то по време на пандемия. Сега им е времето да се изявяват с простията си, само като ги гледам и ми иде да си върна обяда обратно. Чии интереси защитава тези невежи, не искали Бойко, не искали Коренелия. Невежи без ясна представа какво искат, не бива да им се дава гласност. Това което наблюдавате по телевизията е ясен пример за психология на тълпите тръгнат ли няколко и другите и те да не останат по назад. Ама защо са там, няма как да ви обяснят с бедния си речник, безсмислено е да ги отразявате.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker