Гласът на самотата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Гласът на самотата
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 880 пъти
Мъж на над 30 съм вече... Не съм имал никога приятелка. Разбираемо, не съм правил и секс. Преди да попитате - не, не съм гей. Имам вродени аномалии на цялата полова система (включват и стерилитет). Заради които не мога да имам интимни отношения с друг човек. Нелечимо е. Не ми пречи особено в ежедневието, но що се отнася да бъда с някого в интимен план е просто сломително.

От рано бях реалист и знаех че с тези мои проблеми не трябва да се надявам на връзка в бъдеще. Може би и заради това не си правех труда да заглеждам, флиртувам и дори да говоря с момичета. Сега разбирам че това беше грешка. Първо че човек трябва да умее да разговаря и общува еднакво добре и с двата пола, и второ - така убих собственоръчно желанието си за любов и интимност. Наистина беше неправилно че се отказах така, без дори да си дам шанс. Но кой ли да ми каже? На външен вид не изглеждаше да има нещо нередно с мен! Нормално момче, вярно малко срамежливо, но в рамки. (А и доста по-късно стигнах до прозрението, че стига човек да не е заплаха за околните, колкото и да е саморазрушителен в действията си, дори най-близките му хора няма да се намесят. ) Живях си блажено в самозаблуда до последните 2-3 години, когато шептенето на самотата, което до този момент успешно съм игнорирал, започна да набира сила и се превърна в говор.

Непрестанен и нахален. Не мога да се скрия от него. Наистина ми е мъчно, че никого си нямам. Водя скромен живот. Не излизам по нощни или дневни заведения (и преди пандемията), не се събирам с големи групи хора. Общо взето съм на работа, сред природата или ходя да бягам. Когато не е хубаво времето оставам вкъщи и сядам да почета някоя интересна книга. Това са нещата, които ми запълват живота. За малко неща които съм правил до сега съжалявам, и това че се отказах без бой да общувам с жените е едно от тях. Не, въпреки че изглежда така отстрани, това не направи живота ми скучен, защото на мен ми допада и ме удовлетворява. Но на по-друго ниво отне една малка живинка и наслада, която е трудно да се пресъздаде по друг начин. Да си нямаш доверен човек, нещо повече от приятел, а сродна душа с когото да споделяш всичко е...
Оставям многоточие защото не зная точната дума.

Написах това за да споделя емоцията си с вас. Надявам се историята ми да ви да ви е била полезна, интересна или поне приятно разсейваща. Весел и хубав ден от мен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: ac79f084c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, намери си жена, която вече има деца и не иска други и си живей с нея. Или пък ако е навита си осиновете дете. Има много варианти. Много хора не могат да имат дете, това не означава, че трябва да стоят сами. Не се самоизолирай.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 5fea1a57ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още не е късно. Търси някоя асексуална. Може да опиташ по сайтовете, там има всякакви и все ще намериш такава. Щом ти се общува с момичета, давай, опитвай се и все някога ще се получат нещата. Не се съжалявай, а действай. Имаш време, не си престарял. Аз се омъжих на 32, а съм жена, така че човек има ли желание рано или късно ще създаде семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: cfd2f27ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 1: Благодаря за коментара, но, хмм, как да ти кажа - има проблеми в този план. Например, не мога просто да намеря жена, тъй като нямам никакво самочувствие, специално пред жените. Нито дар слово или чар. Не мога хей така да я "намеря". Нямам никакъв опит. След това, жена, която иска просто съжителство? Няма как това да й е напълно достатъчно, независимо каква е. Рано или късно ще й се иска истинска интимна връзка и ще я търси и намери - логично от друг. И в същия момент ще живеем заедно? Това е нелепо дори ако нямаме деца (осиновени или нейни), а ако имаме е направо абсурдно.

С уважение, но съветът на номер 2 неприложим. Не съм уточнил (сметнах че не е нужно), но не е проблемът че не мога да го правя физически. Искам и мога, но имам повърхностни изменения там долу (и практически) които биха отблъснали 99% от жените. Вариантът асексуален партньор би бил ОК, ако и аз бях асексуален, а но уви не съм. (А повярвайте често си мисля че щеше да ми е по-леко ако бях. ) Това че с партньора ще имаме различни нужди ще разбие връзката много бързо. Оставям настрана самата практическа трудност дори да намериш асексуален човек - това е наистина много рядко срещана тип сексуалност. И ако въобще го намериш, дали ще се харесате взаимно... Толкова е трудно, дори когато критерият ти е общ, да намериш някой с който да се харесате, а какво остава когато търсиш сред толкова специфична група хора. И междудругото немалка част от тях дори не са наясно асексуални ли са наистина или това е само временно...

Благодаря и на двамата коментиращи! Наясно съм че целите добро. Но реалноста е доста неприятна и наистина трудно разрешима. Мислил съм много варианти, някои съм тествал реално. Но не открих подходящо решение, особено за дългосрочен план.

Авторът

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker