Има ли предпочитащи пролетта, зимата и есента? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли предпочитащи пролетта, зимата и есента?
преди: 3 години, 9 месеца, прочетена 711 пъти
Струва ли ми се или през лятото хората са сякаш по-агресивни и карат по-агресивно? Видях статистика, че в Чикаго зимата има много по-малко престъпления, а всички знаем как южните народи лесно палят и кипват от една дума. Май и инфаркти има повече през лятото. И дори заради топлата земя дъждът лятото задължително идва с гръм и мълнии, а есента, зимата и ранната пролет си вали кротко. Въобще предпочитам пролетта (стига да не вали) и есента, че и зимата ако е мека. Но все по-кратки са пролетите и есените. Лятото ми харрсва само и единствено на плажа под чадъра на бриза и със сладолед или бира. Но да ходиш из града с горещия бетон и асфалт е ад. Иронията е че имам рожден ден тези дни. Дори на 28 градуса не издържам и се потя, над 30 вече ми е ад, не знам как други носят костюми в такова време. Има ли други които предпочитат другите три сезона?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 9 месеца
hash: cf2db5a541
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При мен зависи от личните неща, които ми се случват през сезоните. На мен любим ми е лятото - навярно защото съм ученичка и имаме ваканцийка. Но съм имала и ужасни лета, за които не искам и да си спомням...

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 813d790784
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има, предпочитам есенно-зимния период.

"в пролетта като в есен аз крея,
в есента като в пролет цъфтя."

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 8ad1dba842
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз харесвам най-много есента. Приятно ми е, като вали. Мразя да ми е горещо, затова и не понасям лятото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0f285c3c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Харесвам лятото, защото е топло, не се носят дълги дрехи и заради морето. След това харесвам пролетта, тогава пък поне яке не нося. След това есента. И мразя зимата, защото е най-студено.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 0c4773c2f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз не обичам лятото вече, преди не ми пречеше, но сега май остарявам и ми става лошо на жегата. Седя си вътре на климатик и излизам чак вечерта. Но определено предпочитам другите сезони.

 
  ...


...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d3272a434c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, има и други, които предпочитат всеки друг сезон, но не и лятото. Поне специално при мен поносимостта ми към горещина е по-ниска в сравнение с тази към студ. На мен лятото ми дава усещане за някакъв мъртвешки, по-скоро застинал период, който ти изсмуква силите (чисто физически заради горещината).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 9c2db9d7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Честит рожден ден. По темата. Причината зимата да има по-малко престъпления е защото хората са потиснати от студът и преспите и виелиците. Просто не им е до нищо освен да се приберат в къщи на топло. Най-рисковите месеци откъм конфликти и избухване на войни са септември, февруари и март. През септември идва краят на лятото и навлиза рязка депресия в човек, а през февруари и март след изкараната дълга и тежка зима, която поне е покривала всичко със сняг, тогава снегът се разтапя и се оголват черните клони на дърветата също като скелети на нещо мъртво, оголват се дупките, натрупаната мръсотия в най-гадният и вид и вместо облекчение от краят на зимата човек получава още по-голяма депресия тогава. Става черноглед и склонен към конфликти, като и времето го позволява защото ги няма виелиците и преспите. Като това се оправя с разцъфването и раззеленяването през април и май. Златните месеци от годината са два-Януари и Юни. Януари покрива всичката кочина с дебел сняг, всичко е толкова чисто и спокойно. Хората са по домовете и не си досаждат един друг. А Юни няма равен. Светло от 5.30 сутринта и тъмно чак в 21.30 вечерта. Невероятен аромат във въздухът. Нито неприятно топло нито студено. Често има облачност и не те пече слънцето. Страхотни зрелища с мълнии. Просто не знам как може да не го харесвате. Аз цялата година чакам този месец. От лятото е неприятен е само Юли заради жегите иначе всичко си е супер. На второ място са месеците декември и май, а най-скапаното време от годината е октомври и ноември. Нито да се облечеш както трябва защото сутринта и вечерта едно, а през деня друго, плъзват бацили, мирише на загнили листа, мъгли, пожълтяване, смаляване на денят, връщане с час назад, абе отврат.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: 83d20be59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   На мен в голяма жега не ми достига въздух. Предполагам на почти всеки действа така малко или много.

 
  ...
преди: 3 години, 9 месеца
hash: d6372c185b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля че това се определя от възрастта. Децата харесват всички сезони, но най-много лятото, защото са във ваканция и могат да тичат и играят по цял ден. Аз от скоро харесвам хладните летни дни, пролетта и ранната есен. Мразя студа и зимата и никога няма да ги обикна, но и жегата не я обичам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker