Искам да имаме нормален живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Искам да имаме нормален живот
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 853 пъти
Здравейте, аз съм момиче, но няма да си казвам годините но съм под 25 години. До преди няколко седмици работих, но ни освободиха неплатен отпуск и нямам право на никакви пари от бюрото по труда. Живея със семейството ми в малък град. Никога не ни са стигали парите - само за сметки и храна.
От ученичка не сме ходили на море. Никога не съм ходила на заведение, дискотека, кино, театър. Всичките ми приятели от училище живеят и работят сигурно са напуснали града. Нямам никакви приятели, защото на работа бяха по-големи от мен. Веднага започнах да си търся работа из града, но навсякъде ми казваха, че не набират персонал. Как да си намеря работа?Аз бих работила всичко, но не ми дават шанс. Искам да си купя нови дрехи, защото имам няколко, а останалите ми са малки. Имам едно яке и едни маратонки. Нямам пари за нищо - някой път се случва да ям по два пъти, не съм ходила на зъболекар от една година и някой път ме заболяват зъбите. Аз исках да напусна работа, но в моя град много е трудно да се намери. Какво да правя с живота си, като нямам пари? Да се откажа ли от мечтите си?
Имам толкова много мечти, но съм демотивирана заради липсата на пари. Семейството ми казва, че все отнякъде ще си намеря работа и никога да не се отказвам от мечтите си, но съм отчаяна. Нямах пари да се запиша да уча в университет и не можах да отида на студентска бригада. Моля ви, предложете ми начини за изкарване на пари. Нямам снимки защото нямам дрехи, и заради това нямам приятели. Никой няма да иска да се запознаем, защото съм бедна. Никога не съм пушила или пила, защото нямам излишни пари. Как да променя живота си?Аз не искам да тръгна по този път да взимам наркотици или да правя секс за пари. Аз нямам против нищо тези хора. Нямаме никакви роднини и близки. Животът ми е съсипан. Какво бихте направили на мое място? Мислила съм си да опитам някакъв вид наркотик, но винаги се отказвам, защото не искам да вляза в затвора млада или да умра.

Искам само да си намеря някаква работа, за да помогна на семейството ми и да имаме нормален живот и да имаме пари за дрехи, лекарства и други разходи.Искам всичко да постигна сама и никога няма да позволя някой да ме издържа, защото никой не е длъжен.

Бъдете живи и здрави. Извинявам се за дългата тема.

Дано този вирус да изчезне и всичко да бъде както преди. Дано Господ да помогне на всички хора. Толкова хора почнаха от вируса. Ако не беше се появил, сега щяха да са при семействата си. Искам всички хора да са здрави и да са добре, както и котетата и кучетата от улиците.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8988813f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да си намериш работа в по-голям град. В малките няма работа или ако има е ниско платена и тежка за вършене. Ако можеш да отидеш в по-голям град по-добре. Ти имаш амбиция да постигнеш много,не се предавай

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bfd0233ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Предполагам, че искаш да продължиш да живееш в твоя малък град, както много други хора, но ситуацията при теб е трудна, защо не опиташ да си потърсиш работа в някой по-голям град? Много хора са били в твоята ситуация, за това и големите градове стават още по-големи, а малките се обезлюдяват. Единствената друга реалистична според мен възможност е някакъв вид квалифицирана дистанционна работа от компютър.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a53c615040
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   НИКОГА АМА НИКОГА не се отказвай от мечтите си. Аз като знаещ много добре какво говориш и минал по този път ще то кажа че когато отчаянието стане непоносимо ще ти дойде просветление какво да правиш иначе си търси работа и недей мисли глупости. Ако ще правиш секс за пари по добре си търси мъж в Интернет. За да си успяла много зависи кой ще срещнеш в този живот и няма никакво значение какви дрехи имаш или нямаш а какъв човек си, защото тези хора повярвай ни най малко им пука за дрехите. Те съдят по душата на човек. Чети книги онлайн за тях пари не се искат. Търси контакти с успели хора дори от твоето място със сигурност има и такива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d583c0f875
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен учи онлайн чужд език. Мисля, че има безплатни сайтове. Другият вариант е да прегледаш обявите за работа в чужбина. Търсят хора за гледане на възрастни в Германия. Отидеш ли там , ще можеш да си стъпиш на краката и да учиш висше и да имаш професия. Иначе е добре да научиш някакъв занаят -фризьорка, например, маникюристка . Тези професии могат да се работят навсякъде. Аз получавам обяви от една агенция за чужбина, мисля че е Анонс. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c50948c8a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Колко познато!
Малко по-голяма съм и ситуацията е сходна, само че моите родители са пенсионери и няма как да ми помагат. Добре, че мъжът ми работи, но с една заплата е тежко. Ако не си намеря работа скоро... Доста гладна зима ни чака.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e0031f63b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, може да пуснеш обява за по часово гледане на деца, сега майките имат нужда. Ще намериш миличка, успех, не се отчаивай и не спирай да търсиш. Желая ти един хубав живот.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 48fbceda60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Така, първо е добре да очертаещ една рамка, какаво е нормален живот за теб. За всеки човек в рамката нормален живот влизат различно разбиране.
Второ да си направиш преценка какво можеш да работиш, това с бих работила всичко, няма как да ти даде шанс, защото всеки който наема персонал иска да му се свърши дадена дейност колкото е възможно по добре, качествено и бързо. А думите аз бих работила всичко казват на работодателя, че нищо не можеш, но ако той те обучава, би чакала за заплата.
Трето добре е да понаучиш малко финансова култура, разбирам че родителите ти нямат такава и харчат доходите си просто на базата покриване на разходи.
Четвърто вместо да използваш времето си да се тюхкаш, използвай го да си избереш занаят и да понаучиш нещо за него. Сутрин до обед търси каквато и да е работа, след обед учи някъкав занаят за начало от интернет, тренирай у дома, дали би се справила с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker