Ще съм сам на празниците - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ще съм сам на празниците
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 935 пъти
Мъж, 35, София тук :)
Ще съм сам на празниците включително и на Нова година. Не съм на работа, защото ще почиваме чак до 4ти Януари. Смятам да гледам някой и друг филм, да си почина...

Има ли и други хора, които ще бъдат абсолютно сами на празниците включително и на Нова година? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 490f1c0b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има. Аз съм с баща алкохолик и въобще боклук по всички параграфи, с когото от години не поддържам връзка. Майка ми пък също не е цвете за мирисане и с нея също не се разбирам. Страдам от несподелена любов повече от 2 години, нямам приятели, нямам си никого. Толкова ми е самотно от толкова много години, че дори не мога и да ти опиша. Не си сам в самотата.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7704081049
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно това се замислих днес. Колко съм благодарен, че имам семейство, с което да споделям празници, а и не само. Знам какво е да си сам, защото аз самият дълги години бях така. Няма по-хубаво от семейството (освен здравето). Ако бях сам, щях да съм доста нещастен и наистина съчувствам на тези, които са сами. Съпругата ми работи в спешното и винаги по празници има най-много самоубийства точно заради това.

Ако имах силата да помогна на такива хора с радост щях да го направя. Но за съжаление мога само да помоля Бог да ги срещне с правилните хора.

Авторе, пожелавам ти, това да ти е последния празник сам.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 61074bbd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз също съм сама по празниците ама не се чувствам зле изобщо.Все пак всеки си избира дали да се чувства самотен или да е комфортно със собствената си компания.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2c44466bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може и да ги е по-добре. Знаеш ли колко хора са тъжни по празниците, едва се издържат с родата нищо, че имитират щастие и страхотни снимки.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 731316e113
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Нова година съм я празнувал сам 100 пъти, ако искаш ми вярвай, ма по добре не си бях изкарвал. По едно време почнах нарочно да лъжа, че имам планове за да съм сам.
Супер готина храна, питие, пура, любима музик, уютно, топло и най вече ти е супер удобно и не се съобразяваш с никой. Батко, з какво ми е да слушам тъпи разговори и да дам 100 лв за някъв умрял куверт.
Не се коси изобщо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a2529b077d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз. На теория имам съквартирант, но на практика я се видим за около 20 минути на съответния ден, я не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f93081bf0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък няма да съм сам, но пък за какво ли.
Зле придружен съм, и сега горчиво съжалявам.
Ходих, работих, трепах се апартаменти купувах правих, накрая ме гонят. Аз пък не си тръгвам, врати съм ваял, прозорци, мебели, мазилки ,само за леглото и съм платил 3 бона.
За какво, за да се въргаля в него простакесата с някой мангал.
Ще и намеря цаката.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8ae3e110db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Най-хубаво е там, където ни няма, нали знаеш?!
Аз пък съм в обтегнати отношения със свекърва ми и нещата толкова загрубяха, че повече не искам да ги виждам.
Сега сме съвсем сами по Коледа, онази прави сурати и иска ние да им се влачим...Само през трупа ми...
Взеха мъжа ми за абдал и затова ги режа...
За какво ми е такава рода̀ от лешояди??
Нали ти казах, най-добре е там, където ни няма!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3e140f62e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Има много обстоятелства поради които човек се налага да е сам на семейни празници. Странно е, но може да се преживее.
От няколко години ми се налага да съм сама на Коледа и Нова Година. В началото ми беше много странно и самотно, но си наложих че трябва да го приема. Първите самотни празници ги изкарах в чужбина след развода ми, и бяха ужасни. С годините работех върху психиката си за да приема че ако нямам качествени хора до себе си ще трябва да съм сама. А сега се оказва че дори и да си с близки в едно жилище, пак може да трябва да изкараш празниците сам. Какво имам впредвид-че ми се наложи да се прибера в БГ, мислейки си че ще прекарам чудесно родителите ми, но се оказа че те са се превърнали в едни озлобени и негативни пенсионери които се държат арогантно с мен. Отказах да яразнувам с тях и на практика сега пак ги изкарвам сама. Семейните празници се празнуват добре само ако хората се разбират и се ценят едни други. Ако човек няма такива хора до себе си по-добре да е сам и да ги изкара спокойно без конфликти и неприятни емоции.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a49a7893f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Както каза някой- а колко роднини има, които не се понасят... И аз се чудя как да се отърва да съм сама, за да не съм с бащата алкохолик, който цял живот не ме е погледнал, е освен, когато сега взе да остарява и рязко започма да се сеща денонощно... ;) Или пък с майката психопатка, която до ден днешен ежесекундно е заета да се опитва да ми спъва прогреса и да ме унижава всеки един момент, пред всички. Или пък милият ми брат, който до един момент като соципатната си майка се мъчеше да ме мачка, а след като поотраснахме ме подминава като път знак. Само си представи паразитите, които не могат да се дишат, плюли се цял живот, сега да се събират със злобните си физиономии да лицемерничат. На едните им трябва някой да ги дондурка, че вече застаряват утрепките, на другия му трябва наследство. А аз просто искам никога да не ги виждам и кармата да им изкара през носа цялото долно минало на мижитурките. Още ли съжаляваш, че си сам?

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 41decbb1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз ще съм сам. Живея в чужбина.Доста нови години и Коледи съм бил сам... Канели са ме приятели, но имам чуството, че са го правели от съжеление за да не бъда сам,а аз съм зодия Лъв и съм много честолюбив и за мен това е унижение.Малко нашенци има тука, повечето са примати и интриганти и от най-долната на прослойка на красива България.Пробвал съм да се събирам с тях, темите са предимно безразборен секс, к&рварлък, интриги и бясна чалга.Не мерси.


Весела Коледа и Бъдете здрави!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c18ad815b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В добри и любящ и отношения сме със синът ни, но ще бъдем поотделно за празниците- за пръв път!
В една страна живеем, но на час и половина разстояние със самолет. И сега наложиха едни много съмнителни проверки за "вируса" уж. Принуждават щеш- не щеш, да ти вземат проба. Предпочитам да не идва отколкото да се подлага на нещо такова (реално е събиране на генетични данни, използват момента да попълват информация).
Той е на същото мнение! Говорим си на видео чат!
Криво ни е, но не го приемаме чак толкова навътре. След като е за предпочитане да не пътува сега, ще се видим като портмоне малко масовата истерия. И го приехме като нормален ден, като всички останали, ще бъде специален като се видим.
Днес ние с мъжът ми прекарахме спокоен ден у дома, преди обед разходка по центъра и плажа.
А синът ми излиза да спортува, сега и той вече си е в къщи и каза че, играе на компютъра някаква игра в която се включват хора от цял свят.
Това е, ден като всички останали!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 54624d59a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Втора година съм сам, не мога вече да ме приемат за даденост родители и сестра. Последната година с тях не можех да повярвам какъв жест ми изпращаше сестра ми с нейния коледен подарък. Уж е на 30 има деца и е по-голяма(само на години)нняма смисъл да си пилея живота с тях.
Сам, но ще помогне да намепя пътя си.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2eb7693531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   По-добре сам, отколкото с лицемерни роднини, които само гледат как да те използват.
Ж24

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6c57dea19f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   М31.

към 10. Не може ли да се изнесеш?

Не е ок да стоиш около такива хора, баща ми не му дреме за мен, може би само за това, че съм син да продължа рода. Майка ми е точно това, което описваш ти за твоята. От няколко години изобщо не се занимавам с тях. А сестра ми и тя е обсебваща щото докато бях около нея и роднини подръжаваше лекинко на майка си, а като ми писна и реших да нямам общо с тях започна да трепери от страх и да ме преследва, да ме търси и тормози като се опитва да създаде контакт с мен(дори нервна и наперена готова да ми се "кара" и да ме насили, да й обръщам внимание ха-ха-ха еб*си хората. 0 мислене.)
Докато си около тях ще развиваш това в душата си, което не искаш. Махай се от там :)

Аз ще съм сам и дори да знам, че ме искат да отида при тях, напук няма да отида. По-добре сам да си запазя душата.


Към 10. и 24 Елате вкъщи. Ще сготвя :D (това днешно време няма как да го кажеш без да се разбере с подтекст, з*еби)
Хора сме.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker