Много съм злобен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Много съм злобен
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 867 пъти
Здравейте аз съм момче на 20 години, и наистина не знам какво не е наред с мен... много съм злобен постоянно се карам с хората вдигам им скандали, на родителите ми също преди беше рядко и си въздържах емоцийте но от както започнах да употребявам по често алкохол заради ковид, усещам как почват да ескалират нещата, днес ми се искаше да пребия баща ми от бой и го целих с жълти стотинки виках му че е боклук защото ми каза нещо на криво той си има неговите минуси бил е майка ми като съм бил малък и аз един път само съм го бил в живота си и чат пат съм му бил шамари, като се напия обиждам хората не ми пука кой е, какво прави на нищо ги правя ако ме ядосат пожелавам им смърт, удрям болни теми и не ми пука чак на сутринта се осъзнавам какви съм ги приказвал но понякога и в трезво състояние го правя, ако някой ме изнерви мога да мисля за това 5 дни как го бия и го троша от бой даже едвам се сдържам да не го направя, защото ме е страх че ако се отпусна в агресията си мога да отрепя някой, занимавам се с изкуство обичам това което правя, но до такава степен съм наплашил баща ми с злобата си с годините си че, се чуства като парцал аз го виждам! но той си го заслужава, и като цяло съм му казал да не се занимава с мен но той продължава, не знам какво да правя и да броя до 10 не помага щото сигруно ще стигна до 10 000 ако тръгна да броя и да се успокоявам в момента даже съм изнервен като го пиша това и не знам наиситна какво ми става моля помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: da967c44a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави секс и се успокой малко. Може да изкарваш злобата си чрез спорт. Явно не си в хармония със себе си и затова целият свят ти е крив.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9ca7921e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти не си само злобен, а агресивен. Това за теб явно е начин да се докажеш на света. Най-добронамерено те съветвам да потърсиш психолог и да се подложиш на терапия за справяне с гнева. Иначе рано или късно ще си намериш майстора, не си най-големият бияч на света. Със сигурност все някога или някой ще те отупа и ще внимаваш занапред, или ще пребиеш / убиеш някого и ще влезеш в затвора, а там няма да ти хареса със сигурност. Не можеш да пребиеш всички на света, а и няма нужда да подчиняваш хората чрез страх. Да не говорим за тормоза, който налагаш на близките си. Нямаш ли други качества, с които да блеснеш?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 830d76ea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти поне си признаваш че си такъв, за разлика от повечето такива.
Щом си осъзнал проблема имаш шанс да се оправиш но иска психиатър.Много българи не разбират че агресията е психическо състояние което трябва да се лекува вместо да се нормализира и да се толерира.Всеки ден виждам или съм обект на агресия по улици, нагазини, транспорт. Това е присъщо на най-плебейските държави. Агресорите са психически недобре хора които обаче отказват да го признаят пред себе си и да вземат мерки. Те са емоционално нестабилни и всъяност имат проблем със себе си, но си го изкарват на другите. Упражняват вербална агресия, налитат на бой, обладани са от гняв, негативизъм, жажда за отмъщение и контрол.
Баща ми е такъв и знам симптомите много добре.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 036c2432e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич, точно такива харесвам, жалко че не се познаваме!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3a1ede2411
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 3 много ми се иска да ми отговориш на няколко въпроса. Ако имате желание разбира се :)
вие сте написали "агресията е психическо състояние което трябва да се лекува вместо да се нормализира" За каква агресия говорим? Предполагам говорим за агресията на автора. А тя каква е? Точно така.. Агресията на автора се появява, когато някой му каже нещо на криво " днес ми се искаше да пребия баща ми от бой и го целих с жълти стотинки виках му че е боклук защото ми каза нещо на криво" " като се напия обиждам хората не ми пука кой е, какво прави на нищо ги правя ако ме ядосат пожелавам им смърт, удрям болни теми и не ми пука чак на сутринта се осъзнавам какви съм ги приказвал но понякога и в трезво състояние го правя, ако някой ме изнерви мога да мисля за това 5 дни как го бия и го троша от бой" Е явно е отмастителен. Когато ти кажат нещо на криво трябва да търпиш? Или както казвате "Ставам и излизам" Събрали сте се примерно в града на твоята жена в къщата на техните идват нейни приятели, бивши и тн.... Някой започва да ти говори на криво и трябва да стана и да си тръгна защото не ми е на нивото да го бия? Или ще се опиташ да се защитиш със думи обаче ако излезе пълен темерут и реши да ти скочи на бой само защото се аргументираш по-добре от него пак ли ще си тръгнеш? Излекувате ли агресия, като на автора която се поражда КОГАТО НЯКОЙ ТИ СЕ НАЛАГА, РУГАЕ, ИРОНИЗИРА, ПОДИГРАВАТИ СЕ, и тн... първият път с думи се защитаваш, ако е глупав и не може с думи да продължи битката и ти посегне просто го почваш не се притеснявай води се самоотбрана и никой няма да те съди, че си се защитавал обаче без тази агресия ако я излекуваш както казваш ще подвиеш опашка ако някой ти се стори прекалено голям за твоите възможности и както се е случвало оставяш близки, приятели, роднини и бягате ;)

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0f58aabb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз се чудя откъде е тая агресия в хората. Някои са готови да се бият, ако се блъснат в някого, когото вероятно не са видели. Друг пък ми се закани, защото ми викна нещо и аз не му обърнах внимание. Непознат. Не обичам да се бия, но съм се занимавал с бойни изкуства, имам физическа подготовка и се чудя кога някой бияч ще дойде при мен да се пробва. Но боят ще бъде в случай, че поради някаква причина лютивият ми спрей не свърши работа. ;)

26514152518

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 830d76ea62
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Но. 5-но. 3 съм. Питаш за каква агресия говоря? Да, за тази луда агресия при която син посяга да бие баща си,и то само защото му е казал нещо накриво. Нали виждаш че агресията му се засилва и от алкохола-те вървят ръка за ръка.Това нормално ли е за теб? Ако да-значи и твоята психика не е наред.
Само най-простите същества налитат на бой или изливат вербална агресия върху някой.Боя е оправдан само ако някой пръв те удари, но в случая бащата на автора не го е ударил.
"Е явно е отмастителен...Някой започва да ти говори на криво и трябва да стана и да си тръгна защото не ми е на нивото да го бия?"
Да, точно така-не трябва да слизаш на нивото му да го биеш.
Ако имаш малко акъл ще си тръгнеш, но не защото си страхливец, а защото ще знаеш, че не си струва да се занимаваш с психически болен човек. Какво ще постигнеш като го набиеш когато си ядосан-големият мъж вече. Такива като теб не разбират че да си мъж не значи да биеш някой само защото те е ядосал.А какво ще кажеш за хилядите идиоти които бият жените си, и това ли е нормално за теб? Само един пълен нещастник и комплексар може да бие жена. Ако искаш се бий, за мен всички които се бият са психично болни хора.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3a1ede2411
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм номер 5. Защо извърташ нещата? Никъде не съм казал, че приемам силния пол да посяга, вика или да тормози по някакъв начин нежния пол !!! А сега нека ти отговоря на твоите въпроси:" агресия при която син посяга да бие баща си,и то само защото му е казал нещо накриво. Това нормално ли е за теб? Да ако имах баща, като неговия най-вероятно още от дете щях да си представям как, като по-голям го бия. Иначе ако той е баща както си трябва и ми каже нещо накриво няма да го ударя с нормален баща нормално поведение с баща, който е бил майка ми (съпругата си) е ясно какво следва.

П.С надявам се, че водим нормален спор в, които и двамата споделяме гледните си точки без лоши чувства :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker