Злото и Библията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Злото и Библията
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 624 пъти
Всичко във вселената е зло, зло и пак зло. В различни видове и различни степени. Но винаги зло. Това което виждаме с очите си е само малка част-материалната част. Тя е място на брутално насилие. Непрекъснато стават ядрени реакции, взривове, катаклизми, сблъсъци, цели планетни системи биват разрушавани. Самите галактики дори разглеждани само с очи вкарват един страх и депресия в човек от която може да не заспи след това. Това е само на ниво видима с очите физическа материя. А при невидимата духовна материя нещата са още по-чудовищтни. Цялата вселена е просмукана от негативна енергия-падналите ангели, които са били една трета от всички ангели намирали се във вечността. Всички планети във вселената, цялото пространство е пренаселено с тях. Това са невидими безплътни същтности.
Всичко което е извън вечността е време. Единственото място където времето съществува е вселената(с изключение на квазерите в нея). Всичко което е различно от чистата енергия е материя. Сами си направете изводите какво представлява вселената. И защо на Земята която е част от нея има смърт, болести, страдания, защо живите същества се разкъсват и изяждат едно друго и човекът не е по-малък звяр от останалите. Това е част от общото естество на вселената, но не на всички планети има материален живот който да бъде виждан с телесни очи. Какво представлява вселената и как се е зародила ли? Това е изхвърлената част от вечността в измерението на времето и материята. Времето се различава от вечността по това, че в него ги има понятията като минало и бъдеще. При вечността те не съществуват, там няма начало и край на нещо, както един обръч няма начало и край. Единственото нещо с което се характерезира вечността е състояние или обща вибрация. Както обръчът няма начало и край така и Бог никога не е бил сътворен, той винаги е съществувал, защото при него минало и бъдеще не съществат. Тези понятия ги има само във вселената-външното измерение, където са изхвърлени духовете правещи състоянието на вечността нестабилно. И които сами по себе си са нестабилни. Дали ще го наричате голям взрив или сблъсъкът между ангелите на Бог и падналите ангели и изхвърлянето на последните навън, разликата между двете понятие е, че първото е видимото само с очи, а второ включва не само него, но и доховният свят който е невидим. Неслучайно Христос казва, че не е от този свят. А също, че е алфата и омегата, началото и краят. А също се споменава, че е роден от Отца преди всички векове и е единосъщен с Отца. Следователно той не съществува във време, а е от другата страна и е единосъщен с нея. При изхвърлянето от вечмността на светът наречен вселена, при което и тя се е създала като такава, чистата дотогава енергия се свързала и е създала сложните връзки помежду си наречени атоми, атомите са изградили материята, която пък е затвор за духовете които се намират в светът изграден от нея, и която материя също е дала началото на времето. Единствената надежда е в това, че същности от вечността могат да посещават това измерение, този сатанински океан-вселената и да показват правилният път на определени подбрани духовни същтности намиращи се в нея, както е случаят с Христос и човечеството.
Стивън Хокинг е безумно прав като казва, че търсенето на контакт с извънземните е много опасно за човечеството начинание. Аз бих оприличил това като малка хищтна рибка, която показва присъствието си по всевъзможен начин в океана пълен със всякакви хищници. Едва ли е случайно, че всяка цивилизация в която са открити някакви артефакти насочващи към контакт с извънземни е изчезнала цивилизация. А е известно, че контакт може да бъде осъществяван и чрез шамански и екстрасензорни практики-неща широко практикувани тогава. Най-вероятно са ги извикали или привлекли така-не само безплътни, които правят животът истинска помия, но и такива с материални тела, които директно са ги заличили физически, макар и не веднага, а след известен контакт, както примерно човекът не коли и не яде веднага животното намиращо се под него, а може да съжителства временно с него преди това или да го ползва за други цели. Неслучайно тези неща са забранени в Библията.

Чорбаджията на курникът

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: a5e5bc4cf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   не.
Всеки човек трябва да се научи да е достатъчно силен.
Или се примиряваш с обстановката и си силен или умираш.
Хуховно или материално.
Това е чудото наречено живот.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 22f98656a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Прав е човека, много ама много малко хора ще разберат какво е написал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker