Браво на модераторите! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Браво на модераторите!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 992 пъти
Понеже преди известно време доста хора наплюха модераторите. Искам да изкажа своята благодарност към тях, за това, че вече споделят историите по-бързо и одобряват коментарите! Благодаря ви!

Мод: аз вече почти не одобрявам коментари, но все пак благодаря. Иначе теми одобрявам редовно, да. След онзи хейт вече одобрявам само коментарите, които са ми интересни, даже има такива от 2-3 дни, които не съм ги гледал, просто защото не са ми интересни темите. Преди одобрявах по 300-400-500 на ден, сега по 100-200. Странно, но откакто спрях да одобрявам толкова, много хора ми благодарят, нещо, което никога не ми се беше случвало за 4 г., въпреки че се скъсвах от работа всеки ден. Темите ги одобрявам, но повечето коментари ги оставям за другия модератор, а той не влиза всеки ден. Затова има коментари на по 2-3-4 дни, но вече не ми и пука, влизам само за лично забавление вече. Даже сега има по-малко хейт към мен. Колкото повече модерираш, толкова повече недоволни има - на кой си одобрил, на кой не, пък какво си одобрил, пък защо, пък кога, ама как. 10 коментара да одобриш, 5 човека ти скачат защо си ги одобрил. Същите като ги откажа, скачат други 5 защо съм ги отказал. Затова вече не одобрявам и ми е мирна главата. Само това, което ме кефи мен. Е, не че преди малко един не ме прокълна Господ да ме накажел, защото трите коментара в темата му висят неодобрени от ден и половина, но все пак е по-малко хейта. А и да са мислили, като ме обиждат и кълнат. Сами са си виновни някои, защото хейтиха хората, от които имат нужда и без които сайта не върви. Сами режеха клона, на който седят. В крайна сметка пак те си носят последиците, защото коментарите им висят по 3 дни. Жалко, че покрай тях и невинни пострадаха, но и аз не съм длъжен да търпя ежедневни клетви и обиди за без пари.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: fca3f3bc4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ееееее престара се модератори. Пишеш си темички и после си отговаряш, до къде го докара.

Мод: ето затова говоря. Заради такива ще чакате и по седмица.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2e472cbd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!"

Ето затова този сайт не става. И „става“ само дотолкова, доколкото това НЕ се спазва.

Аман от леви, аман и от робски морал (а ла Ницше)!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fcf8b80946
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз като напиша коментар очаквам с нетърпение да го одобрят, но никога няма да псувам модераторите защо се бавят. До сега съм писал доста коментари тук и всичките са ми ги одобрявали. Това е така, защото спазвам правилата и търпеливо чакам да ги одобрят без да се ядосвам на някой.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8e76e93ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Модераторе от #1.

Не ги приемай лично такива изказвания. Само си съсипваш нервите като караш себе си да страда и други хора също "като чакаме по 1 седмица" например.
Въпроса не е какво е казал #1, а как си реагирал. Винаги можеш да направиш нещо като кръга от хора е по-малък и знаеш, че ще се виждате често. Когато е анонимно и се срещаш с много МНОГО хора, няма как да възпиташ всички как да се държат с теб. Ако не можеш да ги игнорираш, ако усещаш, че те превръщат в по-неспокоен човек, както аз те усещам, то ти препоръчвам да спреш да влизаш в сайта за твое добро.
Бил съм там, и колкото и да има нужда от модератори този сайт. Превръща ли те в нервак, по-добре си върви.

Това много ми припомня за една игра, която играех, тя те свързва постоянно с нови хора избрани на свободен принцип, всеки дърпа питката на различна посока. Със започването на играта заглушавам всичките и си играя спокойно, колкото мога. Играта беше интересна, но наистина ме превръщаше в нервак, защото хората днешно време им е широко около врата и се държат с неуважение към всички. Днешните времена са някакси лесни и новите хора не са преминали през нещо, което значително да ги затрудни, заболи и възпита. Пълно е с немислещи за ближния, нали знаеш как децата на 4-5 годишна възраст тичат и правят глупости, чупят и се правят на интересни, като се е събрало цялото семейство, което им обръща внимание и накрая изяждат шамарите?
Нещата са продължили малко повече от 4-5г възраст. Но ти ако се превръщаш в по-нервен човек, ако не намериш начин да вървиш в позитивната посока, те съветвам са спреш да влизаш тук.

Мод: не, вече изобщо не ги приемам лично и не се изнервям, просто констатирах. Приемах го преди, като се раздавах. Защото колкото повече се раздавах, толкова по-недоволни ставаха някои хора и затова се изнервях. Сега съм го ударил през просото, така че и да ме обиждат, поне знам, че има за какво и не ме е яд. Сега влизам за лично забавление и не си давам зор да чета всичко, а само това, което на мен ми е интересно.

Иначе ако говоря за преди, не беше лесно да не го приемам лично, защото това е всеки Божи ден в продължение на 4 г. Първите 2-3 г. наистина не ми пукаше, но чисто психологически се получава едно натрупване. Който и нормален човек всеки ден по 10 пъти в продължение на 4 г. да го обиждаш, кълнеш, заплашваш и какво ли не, няма как малко от малко да не започне да се дразни. Вие влизате, пишете си коментарите, не виждате обидите към мен, а и да ги видите някои, е нормално да не го приемате лично като странични наблюдатели. Но тук на моето място нещата не изглеждат както отстрани. На вас колко години не би ви пукало, ако 10 души абсолютно всеки ден ви обиждат, псуват, заплашват? Година? Две? Три? Пет? Колко?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8e76e93ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От 4.
Това с натрупването е истина, и това имах предвид.
Не знам колко бих издържал, трябва ми да знам само едно, че не е безкрайно, затова още от началото трябва да си дадем сметка на къде ни води и да решим ще реагираме ли различно или ще спрем да го правим.

"Защото колкото повече се раздавах, толкова по-недоволни ставаха някои хора и затова се изнервях." Абсолютно съм сигурен, че това си е от хората, същото съм го срещал в други сфери на живота. Има ли съвкупност от хора не филтрирани по уважение или заслуги(в интернет пространството с баджове и медали или нещо си там... т.н.), точно това се получава, постоянно идват различни хора да си изхвърлят боклука, може да е по 1 малък боклук, но на човека като теб в случая, е този който обединява всичките тези боклучета в душата си. ТОВА СА ХОРАТА и е пълно. Има ги и другите, не си мисли, че ги няма, за тях трябва да правиш нещо, защото като го правиш тях, го правиш и за теб едновременно. Затова трябва да си слагаме фокуса върху най-яките хора за нас. Но да ти кажа, в място като това, което не разполага с история колко пъти е получил 1/5 звездички, ти всеки път наново ще трябва да изживяваш неговите глупости. Проблема е, че тук няма издигане или спад в репутацията на user-ите, иначе готини и не готини хора ще си съществуват винаги.

Аз не знам до кога ще съм тук. Но ти казвам. Опитай се като даваш, да знаеш, че е за онея, които изглеждат невидими, без да си мислиш, че света е образуван само от онея където те псуват.

Приятно ми е. От София съм.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 662a886c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Защо според всичките Ви изказвания имате нужда от още модератори, а, като Ви писах на пощата, че искам да съм такъв, никой не ми отговори?

Мод: не ние отговаряме на тази поща, а админа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e7d786bc3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам едно предложение към модераторите.. Не знам дали е възможно, но съдейки по един от коментарите, все едни и същи са хората, които ви обиждат и вие ги разпознавате по някакъв начин, че все са те. Няма ли някакъв начин тези хора да ги блокирате и да нямат досъп до този сайт изобщо? Както във Фейсбук да блокираш някого, или ако си администратор на група-да изхвърлиш човека от групата, така и тези, които само и единствено идват да се заяждат и нищо друго-да бъдат незабавно премахнати така, че в търсачката самият сайт да не могат да намерят;да не могат да влязат, или поне ако това е невъзможно, да не могат да пишат нищо, а само да четат, а полето им за писане за тях да не съществува или нещо от сорта... Предполагам, че може да има някаква такава опция.
Дори и ако си ютубър, можеш да триеш негативни коментари под клиповете си или дори да изхвърлиш даден човек от канала си и той да няма достъп до него, до колкото знам... (и аз да съм-и аз така ще правя;аз пък грам не мога да търпя някой да ме обижда, така че ви разбирам:). Даже, ако всичко това не е възможно, като ви обиждат-обиждайте ги и вие! Даже може с останалите хора, които ви подкрепят, да ви даваме тук идеи за обиди и затапки и, без да публикувате точно тия коментари с идеите, да ги използвате срещу тези, които си ги просят...)
Надявам се да съм помогнал с нещо:)

Мод: нямаме такава опция за съжаление, но и да имахме, тези хора можеха просто да влизат от друго устройство или да си сменят IP адреса.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 67d7b5c20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   От 7.
Жалко наистина:(
От тях няма оттърване. Остава опцията с обидите(като отговори и затапки)
Обмислям даже да направя точно такава тема и всички да споделяме в коментарите кой-каквито се сеща и само вие(модераторите) да ги четете(без да ги одобрявате, за да не черпят идеи и въпросните злобари)Аз в темата изрично ще подчертая да не се одобряват коментарите и така няма никой да се сърди:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker