Не съм лелка, а живях като такава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не съм лелка, а живях като такава
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 2377 пъти
Омъжена съм от 3 години, но нямам деца. Все още. Съпруга ми се дърпаше, не искаше - нямали сме пари да гледаме деца. Според него трябва да изкарваме поне 1500 лв. на месец за да можем да си позволим - както и да е. Много неща ми се забраняваха - да ходя на танци, да ходя на фитнес, да нося бански с прашки, да нося поли, да си подстригвам косата късо и т. н. Днес нещо в мен се преобърна, осъзнах че през всичките тези години съм живяла като монахиня и стара лелка. Бях забравила какво е да съм секси, млада и жива. Сега не искам дете, искам да ходя на фитнес, да се гримирам повече и да показвам това, което имам и което крих, защото съм едва на 25г. Не искам други мъже, искам си свободата на избор - на това да реша, че сега ще ида на фитнес и никой няма да ме спре!
Всички около мен само мрънкат и всеки ми казва какво да правя, но не смятам това повече да се случи! Защото ми писна, човек съм и искам да си изживея живота по приятен начин!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: fcfb044f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все още ли си с този мъж??? Иначе - обличай се, гримирай се, прави каквото и както искаш! Тоя се е отнасял с теб като с монахиня... поне секс правите ли или се дърпа? ! След няколко месеца идва лятото... отиди напук на него на плаж със най-изрязания бански, който намериш, задължително придружен с прашка.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 2792888068
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отлични те разбирам. Аз живея по същия начин години наред. Всичко се случи, заради собствените ми страхове. Мислех, че ако се съгласявам с него за всичко, че ако не му противореча няма да имаме проблеми, ще сме щастливи и всичко ще бъде идеално. Така минаха години и аз не усетих кога съм загубила себе си и как съм се превърнала в човек, който не харесвам.
На мен ми се забраняваха същите неща, до момента, в който реших, че повече няма да се съобразявам с това. Писна ми да живея като жертва...
Всеки трябва да има своя свобода и да прави това, което го кара да се чувства добре. Ако на някой не му изнася, е свободен да си търси щастието другаде....

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 7842889f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Подкрепям те с двете ръце!

Не позволявай да ти казват какво да правиш. Имаш собствен живот и трябва да го изживееш както ти сметнеш за добре с успехите и провалите. Всеки има свой житейски път, който никога не е 1:1 с друг човек. Не позволявай някой друг да живее живота ти вместо теб, и аз съм имала и все още имам ограничения. Постоянно чувствах безпокойство и страх с години, но се случиха някой неща наскоро, които ме накараха да си отворя очите. Осъзнах, че колкото и добра да бъда колкото и изпълнителна да бъда то никога няма да бъде достатъчно за другите. Казах си стига толкова са ме тъпкали, трябва да престана да бъда малодушна, тези около мен не са по-добри от мен, че да ме обиждат и да си позволяват дори да ме заплашват с насилие особено на тези години. Казах си няма повече да позволявам на всеки следващ да ми тъпче достойнството, аз съм човек и си имам своите недостатъци, никой, не може да ме поправя както му угодно на него. Който не ме харесва да се маха. Не задължавам никой да ме търпи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker