Върти ми се определена дата и месец в главата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Върти ми се определена дата и месец в главата
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 787 пъти
Здравейте. От няколко месеца ми се върти в главата определен месец и дата. По принцип нищо специално няма тогава, но от известно време всеки божи ден въпросната дата и месец ми изникват в акъла. Датата е 12ти ако е от значение. Както си стоя и от нищото ми хрумва просто. Възможно ли е да означава нещо? На всичкото отгоре почнах и да виждам ангелските числа също доста често, най вече 22, 22. Ако някой има обяснение ще се радвам да чуя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 465681625b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма "ангелски числа". Самопрограмирал си се да обръщаш внимание на въпросната дата и числа по някаква причина. Аз откакто си купих фотоапарат със зуум обектив от 18мм до 55мм винаги поглеждам към часовника като е 18:55...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3fca2c3480
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Питай подсъзнанието. Седни, или легни удобно, направи 3, 5 дълбоки вдишвания като вдишаваш през носа, пълни първо коремчето с въздух, после слънчевия сплит, дробовете, дори напълни раменете с още кислород. Задръж 4 секунди и издишай бавно и до край през устата, сякаш духаш свещ. Това е упражнение за вагус нерва, най-дългият и най древният ни нерв, отговарящ за инстинктите и подсъзнанието - най-древните ни и примитивни прояви. Скоро попаднах на една статия " Тайната на йога е разкрита. Йогата е рехабилитация на вагус нерва.", аз съм абсолютно съгласна с тази теза. Практикуващите йога имат добри инстинкти и мир с подсъзнанието си, защото лекуват от корена цялата нервна система. Има и много други начини да "събудим" този нерв, но това е дълга тема.
Представи си датата, попитай какво е това, как се чувства? Не питай главата, а тялото. Виж какви физически усещания регистрираш, пулсът променя ли се, дишането, има ли някъде в тялото изтръпване, мравучкане, или стягане, болчица. Сканирай тялото, какво прави, как се чувства, докато си представяш датата. Може да се окаже, например едно напрежение в областта на слънчевия сплит, може и да е в корема, когато го намериш, започни да го описваш на себе си-имам тази топка в корема, която тежи, а може да са пеперуди-имам тези пеперуди в корема, които ме карат да се развълнувам.
Аз като намеря физическото усещане си представям, че го ограждам с маркер в кръгче. Сега пускаме датата, пускаме всичко. Цялото внимание, което имаме сега е в това кръгче, в усещането в тялото. Сканираме го и си задаваме въпроси какво е това в корема, има ли цвят, има ли форма, прилича ли на предмет, на нещо друго. Мога ли да го опиша на някой, който никога не е виждал такова нещо? Когато хубаво разгледаме усещането, можем да си кажем "в момента съм в пълна безопасност, готова да си спомня кога преди имах същото усещане, същото нещо в корема". Обикновено изскача спомен, или символ на спомен.
Например-бях малко дете и се притесних, когато казвах стихчето пред всички. Тогава имах същата топка. Следователно вероятно ми престой пак така да се притесня. Подсъзнанието иска да ме подготви от рано за това, за да мине по-гладко този път.
Или, така се чувствах, когато бях влюбена. Следователно ми предстои да срещна човек, който да ме накара да почувствам същото усещане-влюбване.
Ако нямаш хубава връзка с тялото си и това ти звучи, като нещо твърде абстрактно за да се преживее истински. Тоест тялото нищо не усеща при мисълта, не реагира. Тогава си представи, че трябва да опишеш на някой, който никога не е виждал цифри тази дата. Така съзнанието ще се откаже от задачата, защото ще му дойде невъзможна и ще проговори подсъзнанието чрез асоциации. Колкото и да звучат абсурдно ги запиши. Как обяснявам какво е дата, на някой който няма идея, как описвам цифрите, с какви асоциации.
Аз също съм медитирала над цифра, беше 1, асоцирах я с един мой познат, който е слаб и висок. После ми мина мисълта едно е единство. И, да скоро се оказа, че има важна роля за моя живот този човек, единството с него беше това, което е правилно за мен.
Друг човек ще асоциира 1 с нещо друго, може с кула, щъркел, единствен.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1889652d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Интуицията ти може да ти подсказва нещо. Какви чувства изпитваш, докато ти се върти датата, щастие, вълнение или по-скоро страх и стагнация?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 947e0188ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Н 2, ако продължаваш със същата техника, ще ти се отблокира част в мозъка която позволява сканер- буквално. Върши работа и за други неща, де, освен сканера. Няма друг начин да се каже, виждаш се отвътре, виждаш си органи т.н. а ще можеш да виждаш и на други живи, поне цветове вътре които насочват къде и какво е случва...
И когато се случи (ако още не е) не коментирай извън хора на които вярваш на 101%

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eead552fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Може би ти се иска да имаш някакви паранормални способности, но причината е доста по-тривиална и се крие в психологията, само че сега не мога да се сетя за точния термин, но си го имаше като явление и съм чел за него. На мен също ми се е случвало. Просто подсъзнателно си се програмирал и после подсъзнанието търси потвърждения. Това е като да ти се набие някаква мелодия в главата. Дори може да не си спомняш кога последно си чул мелодията, но поради някаква причина си се сетил за нея и не можеш да се оттървеш д ане си я тананикаш, дори съзнателно да се мъчиш.

Това е същото. После подсъзнателно търсиш доказателства, че това число наистина значи нещо и се получава самосбъдващо се пророчество. Т.е. примерно си се фиксирал върху числото 12. Днес може да видиш десетки числа навсякъде около себе си, но ако са 10, 20, 15 или др. няма да ги забележиш и просто ще отминеш, но ако видиш 12, ще си кажеш "а да, на мен ми се върти 12, ети го". В края на деня може да си видял числото 15 много повече пъти, но няма да си спомняш нито единия, защото е било маловажно, нали 15 не ти се върти в главата. Обаче 12 дори веднъж да си го видял, ще си спомняш за него, защото си си казал "а, да". И така оставаш с впечатлението, че виждаш само 12, а останалите не, а истината е, че останалите не са те впечатлили и не си ги забелязал изобщо.

И това като се повтаря ден след ден, все повече и се "потвърждава" тезата, че все пред теб излиза числото 12, а другите не. След 20 дни примерно ще помниш 50-те пъти с числото 12, но няма да помниш 150-те пъти с числото 15 примерно. И ще си мислиш "ето за последните 20 дни видях "12" 50 пъти, значи наистина има нещо".

Не че понякога не се случват итуитивно необясними проблясъци, пророчески сънища и др., но твоята случай не е такъв, защото онези са други случаи и не са така, както ги описваш.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b3d9a96bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз често сънувам дати и години и събития,които пък по-късно се случват. Невероятно е,но...и в същото време е някак плашещо. И аз като Вас сънувам често 22,понякога 13 или 11. Даже много често ми се случва,когато погледна в телефона да попадна на 22 часа или 12 и 22 и да,знаете. Родена съм и на 22-ра дата,ако има значение. Какво да Ви кажа,я??? Не знам...наистина,но според мен това означава,че интуицията Ви работи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 039f5044ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Случи ли се нещо на 22? Продължава ли виждането на същите числа?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3fca2c3480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 4, психолог съм и... Ами всеки човек получава много информация на подсъзнателно ниво за отсрещния. А за своето здраве знае всичко, но това не озчава, че ще се грижи.
Има много експерименти на тази тема, интересни са.
Като един, в който човек само помирисва дрехата на други 10 човека, подрежда според възприятието си на 1во място най-приятната му миризма и така прави класация.
После слуша само гласа им и пак прави класация.
После гледа снимките им и прави класация.
Тези класации се оказват идентични. И тук работят сетивата, инстинктите, съзнателната мисъл "абдикира", пред подсъзнанието.
Жалко, че не са изследвали, дали човекът може да свърже мирис-глас-лице. Не са ги питали "Според вас на кого е миризма 4? ", но според мен е ясно, че ще успее в голям % да ги свърже правилно.
Това е такава биохимия и математика, че съзнанието не я побира, то не може да смята такива неща, то е много по-ограничено.
И това става ясно при класация със сведения.
1. Адвокат, разведен, обича еди кой си сезон, еди какво си хоби има
2. Музикант, неженен...
И т. н. И тук се включва съзнанието и прави съвсем друга класация. Разбира се.
Вече, когато събират групата, се оказва, че човекът има по-добро взаимодействие с хората избрани от инстинкта. Той може да мисли, че иска да комуникара с адвоката (заради статуса) обаче може да се окаже, че изобщо не им се получава комуникация (ако е бил на последните места по мирис, глас)
И ето ти вътрешен конфликт. На кое да се довериш? Няма еднозначен отговор. Истината, е че трябва да се стремим към мирен договор между двете.
Аз практикувам йога и визуализация от 8 години. Медитация от скоро, година/две. Не виждам органи, нито своите, нито на другите. Но усещам интуитивно хората, например идва жена и преди да ми каже, че е родила скоро, аз съм си го помислила " тази жена, май е родила скоро". Не виждам хормоните, нито органи, нито си казвам надушвам повишен естроген. Съзнанието ми няма капацитет да обясни. Просто знам, че го знам, усетила съм го.
Хубав въпрос е до каква степен можем да се доверяваме на такава информация, прави ли номера подсъзнанието, греши ли? При всеки е различно, зависи от осъзнаването. Аз имах детски травми и преди да ги изцеля подсъзнанието ме саботираше, водеше ме към сценарии, които да доказват травмите. Тоест в такова проучване аз нямаше да избера най-подходящият човек, а този, който ще ми помогне да си докажа травмата. Моята е от изоставяне, значи ще избера този, който е най-вероятно да ме изостави и да ми докаже вярването на подсъзнанието - Важният мъж изоставя (баща ми). Подсъзнанието е вътрешната ни конституция сбор от генетичното ни наследство и опита ни, предимно от детството, плюс други ярки преживявания (война, джакпот, развод, които оставят едно ехо у нас, формирайки нови вярвания). Понеже в детството учим най-много, супер бързо и всичко е ново и ярко в съзнанието.
Не знам дали ме разбираш. Горе някой беше казал " подсъзнанието търси доказателства" - факт и си ги и намира, това му е работата. Затова не хубаво да имаме съботиращи подсъзнателни вярвания, защото постоянно сме във вътрешни конфликти и... Например уж мечтаеш за нещо, много го искаш - ама нищо не правиш, няма енергия за това нещо.... Имаш енергия да изчистиш къщата, но не и да седнеш да учиш, да отидеш на спорт и такива ми ти истории.
Това съм го обяснила по-качествено в темата "законът на привличането работи на обратно", нещо такова беше.
Законът за привличането и доказването на травма са едно и също.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f9bb976b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката
Здравейте и благодаря за отговорите
до номер 3 : ами със сигурност нямам лоши усещания. по скоро са добри и с нетрпение чакам въпросния месец и ден, за да видя дали просто ми се е набило от някъде това цялото нещо или наистина този ден ще има някакво значение

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 947e0188ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н 8, ок, подавам в такъв случай допълващи нещица:
Сърцето има собствен "мозък" то анализира, мисли, помни, в постоянен диалог е с мозъка в главата.
Освен това виж революционните теории на Хю Еверет и разработилите ги след него и други физици.
Потърси и за квантов дарвинизъм.
Доказан факт- съществуваме на минимум две места едновременно (повече са иначе).
Мозъкът функционира в поне 11 дименсии
Съществуваме в актуалността потомци на различни хоминиди и нямам в предвид само Денисованите за които се заговори наскоро.
Аз съм от "рядката генетика" за която няма база за сравнение ...
Доминиращата генетика от към процент има генетически съвпадения с всички останали живи, повечето даже не знаят че, съвпадението им с мишки е по- голямо отколкото с маймуни.
До тук факти които можеш да поразровиш. Естествено има и неща които няма да спомена... но съм сигурна че, ще се сетиш.
Но, не е това причината някои да можем да сканираме буквално, други- не. Само са латентни местенца в мозъка. Вярвам че, всеки може да ги активира, писах това към теб защото си разработила достатъчно за да минеш и по- напред...
Също се занимавам с йога, медитация... основно когато искам да се поразходя или позяпам тук- таме...
Поздрави!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: af29afc4cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Интересно ми е да прочета повече и да продължа с дискусията, но честно казано имам твърде много за четене в момента и една голяма професионална дилема за разрешаване (въпреки, че няма грешки, имам отговорност към тук и сега, щом съществувам)
Никога не получавам информация и интерес на празно, а в петък поличих и книга за квантово самолечение като подарък от една дама, с която работим.
Психологията много си служи с ефекта на наблюдателя, нали? Също и с декохеренцията. Самонаблюдението- мигът му вече е промяна в поведението, нали така. Също като елементарната частица. Искам да ти го обясня, чрез транзакционния анализ в психологията, чрез аналитичната психология на Юнг и Колективното неосъзнато, обаче има време, желая да публикувам тези свои разсъждения, когато съм готова, на правилното място.
В моето пътуване, имам безброй превъплъщения във взаимодействие, приличат на жива система, на организъм, всички са свързани и част от нея, преживяват я, но не се виждат помежду си, като че са заслепени от собстната си светлина. Така е, както трябва да бъде. Имам пълно доверие.
Ang sang wahe Guru - всяка клетка в мен е Божествена (не само сърцето ти)
"Ти не си капка в океана, ти си целият океан в една капка", приятелю!
По-здрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker