Не само тинейджърите изпадат в дупки... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не само тинейджърите изпадат в дупки...
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 2524 пъти
Здравейте!
Не съм тинейджърр отдавна. Искам да разкажа историята си такава, каквато аз я виждам. Искам да я разкажа,защото се надявам да получа съвети, които да ми помогнат да изляза от тази дупка, в която живея от 7 години.

В училище никога не съм привличала внимание. Бях отлична ученичка. Чак към края на 11клас си излизахме 5 момичета, компанията ни беше приятна. Едната от тях е най-добрата ми приятелка, която от 3години е на хиляди км от мен. С другите поддържам прилични отношения.

Преди това да се случи много пъти съм била обект на подигравки, злобни коментари от една изключително отвратителна компания от злобни хора, на които никой не смееше да каже нищо. Повечето неща забравих, но на видеата от бала ни чух една да казва от чиста злоба колко съм била грозна (което не е вярно, не бях).

С годините всичко отмина, имало е опити от нейна страна за мазнене към мен. Проблемът е там, (за да не се в пускам в много подробности) че се чувствам адски озлобена от миналото и начинът, по който са се държали с мен, а аз не съм успяла да отвърна.

Правили са ми толкова мизерии- дори на тогавашния ми приятел едно момиче беше звъннало, за да му каже,че ме е видяла с друг-той ме заряза. Това изобщо не е единственият случай, в който някой ми прави мръсотия, а аз не отвръщам-винаги съм такава.

И сега след години ме е яд на мен, чувствам се адски озлобена и искам отмъщение. Не ми харесва това! Искам да намеря спокойствие и повече да не се сещам за тези неща така с жаждата за мъст! Тези хора вече не са от обкръжението ми, не разбирам защо още ги мисля....

В университета като влязох лятото след завършването ми, се бях разхубавила адски много и всички гледаха да се лепнат за мен и да излизат с мен. Харесваше ми, защото хората, с които сформирах компанията си бяха точно мой тип. Имах много приятели, които не се познаваха по между си. С течение на времето аз почнах да вкарвам още хора, тъй като всеки искаше да излизаме, а аз не исках да отказвам-всички си ги обичах.

Точно след една година стана така,че едната ми приятелка ме предаде, другата не бях забелязвала колко време съм търпяла злобните й коментари относно това какво обличам, какво не ми било наред, дали е било от завист или от комплекси, не знам, но никога пак не съм й отвръщала, тъй като не знам защо-никога не осъзнавам злобните намерения на хората веднага, а след време като са ме наранили вече.

Общо взето стана така, че аз се одръпнах от 2те момичета, а 3тото имах за наистина добра приятелка. Аз исках да се одръпна,за да премисля всичко и дали съм права..изгубих време. Присламчиха я и нея. Излизаха си заедно, последното момиче не звънеше вече първо на мен за излизане-а на тях, на мен звънеяе да ме викне, да не да разбера, че не съм поканена...

Чувствам се ужасно! И от двете ситуации, тормозащо всеки ден съзнанието ми! Някой може ли да ми каже защо е така? Къде греша? Какво да правя?

Благодаря ви за отделеното време и внимание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: d8319ef618
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи ги! Това са хора, които ти завиждат. Никой не може да ти казва какво да обличаш и т. н. Явно се комплексирват в твоята компания и се опитват да си го изкарат на теб. А относно злобните коментари, не бих те съветвала да се заяждаш, но се опитай да им го връщаш на момента, за да не съжаляваш след това. Нека разберат, че не могат да те правят на глупачка и да те обиждат!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9274975c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно е, че грешиш някъде и това е в преценката ти за хората. Приятелките ти са били такива и преди, но ти не си го забелязвала, а си го осъзнала изведнъж, което те е наранило. Ако те обиждат, защо просто не прекъснеш контакта с тях? Ще си намериш други приятели!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5437cb53de
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Научи се да отвръщаш! Аз в момента съм на 13 и също не мога да отвърна-има една кифла от нашия клас, където постоянно ми прави мизерии-толкова хора настрои срещу мен, толкова цветни истории си измисли, че няма накъде. Сега вече се кани че и ще ме бие. Иска ми се да й отвърна, но не мога, защото познава доста така да се каже гадни хора и знае една моя тайна с, която може да ме заплашва-ако тъпия й мозък се сети. Ето на мен ми е иска да отвърна-но не мога а ти МОЖЕШ! Тези злобни коментари-колко такива съм понасяла. Колко пъти са ме изкарвали луда, аутсайдер. С тези коментари не свършва света. Когато някой ти каже нещо се обърни и му кажи нещо свързано с него и семейството му-това затапва. Преди и аз отвръщах, но откакто се разбра тази моя тайна и други неща вече дори да искам да им се изрепча трябва да си мълча. А теб нищо не те спира! Естествено, че ще говорят лоши работи за теб-И лисицата казва че гроздето е кисело като не може да го стигне! Ако имах твоята възможност щях да ги навра в...! Давай ти можеш-покажи им че и ти можеш да мачкаш. Не си родена за да те тъпчат някви надувки!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 36dfaacba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да се повтарям. Искам те питам нещо, с к'фо "ТИ", си по-различна от "ТЯХ"? С какво, с кое, да не би само с това, че ти си потърпевша?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c4d5cfbb48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си ли личи, че ти излизаш с много от другия пол, а те ти завиждат. Обикновено красивите момичета имат повече приятелства с момчета. Пробвай да си намериш и ти такива, но проблема е, че ти ще ги имаш за приятели, а те теб за нещо повече и тайно ще се надяват да се получи нещо.
Тогава търси по-срамежливи момичета за приятелки, които и да искат, нищо не могат да ти направят...

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e19dbfa97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   , , Къде греша? " - Грешиш в това, че им имаш прекалено много доверие и след всичко продължаваш да им вярваш. Което си е страхотно, обожавам хората като теб винаги може да ви се вярва, чудесни сте-мили, добри, разбирате голяма част и от аутсайдерите и от по-известните. Просто винаги имай едно на ум, предателите винаги ще съществуват, въпрос е дали на теб ще ти пука затова, че поредния предател се е разкарал от живота ти или ще си живееш добре- далеч от него, но с други приятели. Отвръщай им, никой няма правото да те мачка и да не ти позволява да се изправяш, абсолютно никой!!! И аз съм имала такива случки с приятелите, след едно огромно предателство се стегнах, на другия ден се държах така че на предателките им беше неудобно. Почти нищо не им бях казала, не ги засягах директно, само с някоя друга дума за стореното, гледах ги гадно, но не поглед със злоба а с разочарование.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 8d4bda8823
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че всичко ти е наред и ако наистина не разбираш начина им да се държат зле с тебе, то е защото явно си така устроене. И съвета ми е да не се опитваш, но ако като бавен риотан ти идва техния негативизъм, направи си равносметка и намери решение да се измъкваш от техните лапи... Всеки е различен някой успяваме да разберем други.. не.. и все си оставаме същите. Според мен човек не бива да се сърди на никого за това, че той е различен. Аз примерно съм от хората, които се сърдят лесно но винаги си е за моя сметка, и съм си поставила за цел да не го правя. В повечето случаи радоста изписано на лицата ни, ни кара да се чувстваме прекрасно, и това е вълшебството и магията да се справяме в трудни моменти. Пожелавам ти да грееш както утринното слънце, но да не залязваш, а да се радваш, а смиха ти никога да не стихва...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker