Всъщност, аз не сгреших - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Всъщност, аз не сгреших
преди: 3 години, 27 дни, прочетена 1228 пъти
Аз авторът на историята ,,Защо винаги бързат да ти създават чувство за вина", ето и линк към нея http://spodeli.net/3/story-158637.html, но и да не работи линкът, съм написал как се казва. Просто се сетих за един детайл, който може да се е оказал ключов за това, че забравих да си премеря температурата. Всъщност, аз първоначално се обърках и влязох въвъ входа за служители, където си поставих ръката и устройството ме пусна, но ми казаха, че тук е за служители, а за посетители е съседният вход. А двата входа, са точно един до друг. И аз, може би, подсъзнателно, щом като съм си премерил температурата на единия,не съм счел за нужно да си я меря и на другия, който е точно до него, но, това, охранителят не го е видял(,че съм влязал в другия вход, защото, той стоеше навътре). Така, че, може да се каже, че аз не съм и сгрешил, по отношение на това, че съм забравил да си премеря температурата, и нямам вина, но охраната, е помислила, че съм пропуснал да си поставя ръката. Според вас, има ли шанс, след края на работното време, охранителите от двата входа, да са се срещнали и тези, от входа за служители, да са казали на този, от входа за посетители, за моя случай и да се е разбрало, че не съм сбъркал? Защото, за съжаление, ще е нелепо да се свържа с НОИ, в моя град и да ги моля, да обяснят на охранителя, каква е била работата. А и това стана, в края на февруари, така, че съм почти сигурен, че и този охранител ме е забравил.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 26 дни
hash: 9756c7395c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Сигурно си тийнейджър, защото ако беше зрял човек,щеше да знаеш, че на никой не му пука за теб, и никой не те помни една секунда след като си минал оттам.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 843b61071f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Човече, отиди на психолог. И гледай по-широко на живота. Не се вторачвай в дреболии. В крайна сметка всички сме изнервени покрай Ковид-а и охранителят е искал да предпази служителите. Живей си живота и се радвай на пролетта.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 76cd2aeee8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти сериозно ли? Тези охранители са те забравили 5 минути след случката, а ти още се терзаеш кой какво си е помислил. Наистина имаш някакъв проблем, за който трябва да поговориш с психолог. Ако стане нещо по-сериозно от това някой непознат да ти направи невинна забележка, не знам как ще го понесеш. Затова работи по отстраняване на проблема в главата ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 26 дни
hash: f22c9cdc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Споко човек, не трябва да ти пука толкова от разни чичковци. Жена съм, ако има значение и като бях на твоята възраст също ми се е случвало да се стресирам от някои възрастни хора.
Не си виновен, спокойно. Приеми, че някои от по-възрастните хора по природа са си с едно такова по-критично излъчване и груб глас/говор, не го взимай навътре и спри да го мислиш вече.

 
  ...
преди: 3 години, 26 дни
hash: 5c01a2c291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не мисля, че охранителят те е забравил. Сигурен съм, че всяка вечер преди да заспи си мисли за теб, и още е ядосан. Хахаха!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker