Мъж на близо 30 години въздиша по аниме момиченца (waifu) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мъж на близо 30 години въздиша по аниме момиченца (waifu)
преди: 3 години, 6 дни, прочетена 2402 пъти
Нормално ли е голям човек, независимо от пол, да гледа японски анимации и да се влюбва в нарисуваните героини? Да казва, че му носят комфорт с погледа си, характера, начина на обличане, поведение... да мечтаят за такова момиче в реалния живот? Тя да е идеалната, защото е покорна, добра, разбрана, невинна и с тия големи влажни очи. Да ги нарича недостижим идеал, който е така прекрасен, точно защото никога не може да се докоснеш до него и да го опорочиш, пренасяйки го в реалния живот един вид. В същото време момичетата са силно сексуализирани - къси полички, големи бюстове, покаже случайно я кълка, я нещо друго и т.н. Все сте виждали и знаете за какво иде реч.

Според мен това говори за тежки липси, може би проблеми със самочувствието? Гледам, че е особено популярно, даже в Япония си е проблем... явно има много отхвърлени момчета и мъже, които намират комфорт в тези идеални и супер сладки момичета. Изобщо доста еротични модели и порнетки залагат на подобна визия, като най-известната е Belle Delphine, естествено, която направи състояние, позирайки и държейки се като аниме героиня. Фотошопира се до безобразие, за да изглежда така, то е ясно, ама на никого не му дреме...

Какви биха били причините за подобно нещо? Питам, защото започнах да се срещам с въпросния мъж и това леко ме смущава. Всички си падаме по някой известен актьор или певец да не говорим какво беше с бой бандите преди години, но вече не сме влюбчиви пубери... при това говорим за нарисувани момичета. Признавам си, че винаги съм гледала на масовите аниме и манга фенове като на страшни загубеняци, които предпочитат да живеят във фантазиите и комиксите. Има някаква мания към азиатките, сред които се намират изключително красиви жени, никой не спори, но все си миля, че популярността им е най-вече заради това, че им се носи слава на покорни и примерни съпруги, които правят и се съгласяват с всичко, което мъжът им каже. Това пак го разбирам донякъде, но захласването по анимирани момиченца от възрастен ми е малко прекалено... какво да мисля за цялата тази работа, някакви идеи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 дни
hash: 53f7dfe20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Нормално е да, ако човека е в психиатрията. Във всички останали случаи не е, особено на неговата възраст. Той със самите си описания ти е казал какво търси - покорна робиня, чиято 'девственост' да отнема всеки ден. Дали това според теб е нормален човек ?

Няма значение дали човека е фен на аниме или не. Има много мъже които си търсят подобен тип жена, без да я свързват с анимационни героини. Всички страдат от подобни проблеми, което предполагам идва от това че не могат да понесат равностойна партньорка.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: dc5dac0738
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Абе това си е болест. Колкото и да не им харесва и да искат да изглежда нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 927ca7e9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Здравей, аз съм момиче на 15 и също съм полудяла по аниметата. Наскоро се вманиачих, че трябва да приличам на аниме момиче. Бих казала, че анимето е друг вид наркотик, който ти променя цялата психика, мислене, външен вид дори при мен и начин на говорене. Незнам дали знаеш как говорят в анимето, но е много нежно, галантно... приятно. Разбирам го напълно момчето, че му харесва и не мисля, че годините имат значение. Имам приятел, който е на 33 и също гледа аниме. Не го съди, не мисля, че е странно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: f6168dc3f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Споко,много сме така,аз дори лъскам брутално на тези анимета!

 
  ...
преди: 3 години, 6 дни
hash: bd534be83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не е нормално. Много са ми странни тези, които гледат анимета и подобни корейски/японски филмчета (хич не ми пука от къде са, да не тръгне някой да ми обяснява че греша, не ми пука.) Странни хора са. Имам няколко такива познати и са особени като характер, на външен вид също.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 дни
hash: 497a72792f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Познавам един балък, дето се хвана с азиатка, точно заради това схващане, че азиатките били покорни, добри и пр. Ами, тая му е*а мамата, с извинение, изневеряваше му, а пред нас се правеше на много примерна, ходеше с оскъдни дрехи през лятото, беше похотлива с мъжете и надута с жените, накрая си намери някакъв с пари и то заряза този приятел. Не казвам, че всички азиатки са такива, но и другите, които виждам из София, изглеждат надути.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 дни
hash: 4a2591cb5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Разкарвай го този, метално му има нещо.

Къде ги намирате такива пропадняци, живеещи във виртуалните хентаи светове?

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 89648069d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На пръв поглед, не е нормално. Но ти сама каза, че това са мъже, отхвърлени от средата си, които не са успели да намерят жена по ред причини. Намират някаква форма на удовлетворение и утеха в такива шарени картинки.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 41ac693fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Като мъж на 28 години, и аз бих се смутил и бих помогнал ако имах такъв приятел или познат.
Аз съм с художествено образование, като малък и тийнейджър гледах доста анимета, дори и си рисувах манга/комикси, измислях си герои и сцени. Бях и малко смотан и самотен, но чак да съм харесвал и да съм се омайвал прекалено много по тези герои, не ми се е случвало.
Чувал съм, че в Япония има такива мъже, самотни, отритнати от обществото, асоциални и подобни.
Не знам как да помогнеш на този човек... Излизай с него, покажи му, че има истински свят, помогни му да си намери някакво друго хоби, което да не е обвързано с анимета, компютри и интернет пространство.
При мен нещата станаха натурално. Просто в един момент надраснах аниметата, започнах да излизам с приятели, започнах да излизам с момичета, да ходя на купони и събирания, започнах и да спортувам.
Може би спорта също доста ми помогна.
Успех ти пожелавам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 79ae3d6c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ужас, гарантирам ти даже, че и си бие чикии докато ги гледа, то иначе няма как, момичетата в аниметата са хиперсексуализирани нарочно, за да пристрастяват хората към тях. Следователно най-много аниме гледат момчета с проблеми в отношенията с другия пол. Честно казано съм учуден, че сте се намерили, всички аниме гледащи които познавам са крайно непривлекателни и асоциални, и предпочитат да мастурбират на нарисувани жени отколкото изобщо да се пробват при истински.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 8b85e6ecee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря за коментарите!

Виждам, че доста хора споделят моите впечатления за "анимарите" - отблъскващи, затворени, изглеждат нечистоплътни, асоциални и супер неловки. Странното е, че мъжът, за когото е темата, не е такъв - изглежда много добре, асистент във ВУЗ, не му липсва женско внимание, има доста приятели и т. н. С жените е притеснителен, определено има ниско самочувствие по този въпрос и ми каза, че изобщо не е очаквал да му обърна внимание. Много е мил и внимателен, затова ми и допадна. Нямал е особени успехи с женския пол, защото е малко особняк и има някакви странни представи как се случват работите... абе филмира се повече, отколкото трябва - какво да каже, как да подходи, ама тя какво ще си помисли, олеле. Мисля да дам шанс на отношенията ни, пък каквото стане. При липса на реален контакт с жени е нормално да започнеш да си живееш с разни измислици предполагам, нямам особени очаквания, но все пак.

Забелязах, че изобщо не е запознат с всичките чалъми, трикове и протези, които използват голяма част от азиатките, за да изглеждат така, както ги виждаме на снимки и клипове. Клетникът беше потресен като малко дете, на което са казали, че дядо Коледа не съществува. Изобщо не бил допускал, че това, което ни се показва из соц. мрежи, тв и други канали, е силно обработено и изкуствено. Главата му гръмна като чу за контуриране, филъри, импланти, ринопластики, мезотерапии и всичките там тежки обработки, на които се подлагат жените (а и не само), за да изглеждат почти нереални. Работя в тази сфера и си говорихме наскоро. Хем ми стана смешно, хем се замислям в колко заблуди живеят възрастните, да не говорим за подрастващите, на които това влияе изключително зле... Борбата продължава.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: c14e07f0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   , , мания към азиатките, сред които се намират изключително красиви жени, никой не спори, но все си миля, че популярността им е най-вече заради това, че им се носи слава на покорни и примерни съпруги, които правят и се съгласяват с всичко, което мъжът им каже, , уписа мечтата на всеки мъж. Това са жените и слен време ще се избиваме за азиадки докато вие си стоите с котките вкъщи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 дни
hash: 8a91b244e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Обезпокояващо е. Защо не гледа видеа на истински жени в интернет, например. По-го приемам. Лудост.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 653bef370e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не ми звучи нормално. Това не е хейт, а просто съвет. Това е точно толкова странно, колкото да изпитваш подобно увлечение към играчки и плакати с анимации. Най-добре отиди на психолог. Тази странна мания може да се дължи на нещо, коетo подсъзнателно желаеш. Вероятно търсиш интимност. Не се притеснявай едва ли е нещо сериозно. Номер 10, бъди деликатен.

 
  ...
преди: 3 години, 5 дни
hash: 3beb1aa64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Аз съм на 44 и гледам много аниме, и харесвам готините хипер сексуализирани момичета в тях. Не ги превъзнасям, не си кича колата с лепенки и винил, не закачам постери в спалнята, дори на компютъра и на телефона си нямам тапети с тях, но наистина ми доставят удоволствие когато ги гледам и им се кефя. Жена ми не гледа с мен, но не ме кори и не намира за ненормално да гледам аниме. Може би и ти не трябва да кориш хората за различните им мании? Признаваш, че винаги си била негативно настроена към анимето, това означава, че и оценката ти за този тип хора е много субективна и пречупена през собствения ти негативизъм.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 544f61fc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   За мен не би било проблем ако прави разлика между фантазия и реалност, в крайна сметка всеки има някакъв чалъм фетиш и тн. И аз не знам но не мисля че тези филмчета са за деца, май са за възрастни по скоро.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 329511307d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не, психично отклонение е. Не е нормално да се опипваш на рисунки.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 53f7dfe20a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   №16, абе и аз гледам аниме, но не бих си и помислил нещата които въпросния мъж е казал на авторката. Да не говорим че за него е на практика еквивалентно на гледане на порно, щом е толкова обсебен от рисуваните момичета.
Такива неща са проблем не само когато става въпрос за романтични отношения между двама души, ами и чисто психологически и емоционално за страдащия от въпросните обсесии.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: e4fb26e1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   12, е като си хванеш азиатка какво? Няма да ти изневери или да те използва за пари? Един познат така се опари с една "добра" и "покорна" азиатка, направо му е*а мамата. Ама, мъжете колко сте тъпи, не е истина. :D Нищо, хващайте се с азиатки, после да не се тръшкате пак, че "всички жени са к*рви". Винаги се смея на такива.

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 7785e571be
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   20, вие пък се хващате с негри, същата работа.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 20f176564f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   21, кои ние? Шизофрения ли имаш или си ми светил, че да знаеш, че някои си "ние" се хващаме с негри?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 ден
hash: 329511307d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   23,

Никой не ти свети, защото никой не го грее. Може да е било с цигани, араби, индианци, аборигени или гибони. Може и с Шаро кучешката да си пробвала, все там. Изречението "мъжете колко сте тъпи" и "вие мъжете колко сте тъпи" са идентични. Ако жените ще обобщавате на "вие" за нас (мъжете), то ние ще правим същото. Недей да подмяташ обобщения ако ще хленчиш на ответното.

 
  ...
преди: 3 години, 16 часа
hash: 1286d1a3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, щом ме изкарваш, че съм спала с негри, значи явно те грее доста. Не, не съм спала нито с негри, нито с цигани и пр., а само със сегашният ми, който е чужденец и е много над повечето български мъже. Аз да не съм теб, че да си лягам с всякакви елементи от други раси? :D И не хленча, а констатирам факт за повечето "мъже" тук. Ти си този, който хленчи за азиатки. Хвани се, ама после да не хленчиш пак, че жените са еди какви си, защото азиатка едва ли ще те обича, както една свястна българка, но вие българските мъже не зачитате такива и все ние сме "к*рвите", дето сме спала с еди кого си, както и ти ме етикира. Когато моят приятел си изгуби работата, заради вируса и се депресира, бях неотлъчно до него, защото го обичам. Азиатката на 90% ще ти тегли шута, особено ако се врътне някой пич с пари.
И, между другото, след като си против обобщенията, прави и забележки на тези, които правят обобщения за българките. Или не ти изнася? :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 часа
hash: 329511307d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   25,

"изкарваш, че съм спала с негри, значи явно те грее"
- Друг коментатор съм, гледай хаша. Моят е 329511307d (коменар №18/24), неговият е 7785e571be (коментар №21). И не, не ме, прочети ми пак изписаното.

"прави и забележки на тези, които правят обобщения за българките"
- №12 и №21 не споменават конкретно българките, само някакви "вие"; аз се обърнах в първо лице, единствено число, а не колективно към българките или жените. Ако си се припознала в български стереотип, това е друг въпрос.

"Ти си този, който хленчи за азиатки"
- Не ме влекат. Няма нещо по-отвратително от някоя меркантилна, покорна пикла. Но за всеки влак има пътници, дори влака за Карлуково.

"азиатка едва ли ще те обича, както една свястна българка"
- Хванала се с чужденец, а свястни българки рекламира. Колко удобно. Свястен българин не намери ли?

"който е чужденец и е много над повечето български мъже"
- Стара песен, нова певица: "българин лош, чужденец готин". Гушнала си чужденец, но щом оня мухъл №12 тръгна да се подпичква на азиатките, тогаз развя байряка на свястната, мила, самотничка българка, сякаш сънародничките ти са цветенце за мирисане. Ако аз рябваше да изредя какви български изчадия с женски пол съм виждал, косата ти щеше да окапе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4a9025315e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26, няма защо да гледам хашове. Ако същият човек пише от компютъра на работа и после от телефона вкъщи, хашът ще е различен, така че не може за разчиташ на хашове и затова забележката ти е повече от неуместна. Сайтът е анонимен няма как да знаеш на 100% кой какъв е, кой коментар или коя тема е написал, с изключение на модераторите. Моите коментари по темата са с номера 6, 20, 23 и 25 и всичките им хашове са различни, защото пиша, ползвайки 4G, понеже обикновено съм навън или пътувам. Ако държиш да не те бъркат, уточнявай нещата в началото.

"Ако си се припознала в български стереотип, това е друг въпрос. "
От всички изписани от мен коментари, мисля че би следвало да ти е достатъчно ясно, че не се припознавам в никой стереотип, защото няма в какво. Просто ме дразни това, че масово от мъжете у нас се насочват точно към к*рви и кифли, на които обикновено от далеч им личи, че са такива, а после мрънкат от тях. Няма какво друго да се очаква от такива жени и няма защо да се мрънка. Елементарно.

"Ако аз рябваше да изредя какви български изчадия с женски пол съм виждал, косата ти щеше да окапе. "
Няма какви коси да ми капят. Знам какъв боклук са повечето българки, пък и не само българки и вече няма какво да ме учуди, просто масовката българи упорито се лепят по такива и после циврят. Пък и аз не съм говорила за българките жени като цяло, че да ми обясняваш неща, които и в училище се знаят. Говорех за свестните конкретно.

Колкото до въпроса ти дали не съм срещала свестни български мъже - да, от малцинството, което са останали у нас, които не са бесни батки, но въпреки това не си паснахме като характери или имахме някои съществени разминавания във вижданията. Накрая се получи с чужденец и не съжалявам. Пък и какво могат да минават 80% от българските мъже освен един гол х*й? Нищо.

"Гушнала си чужденец, но щом оня мухъл №12 тръгна да се подпичква на азиатките, тогаз развя байряка на свястната, мила, самотничка българка... "
Вече не съм "самотничка", ако случайно не си разбрал, но определено бях такава сред стадото к*рволюбци. И да, наистина съм мила грижовна с човекът до себе си, просто тези качества за повечето мъже у нас не са интересни и привлекателни. Гледа се жената да е провокативна, лесна и да флиртува, което често си има своята цена. Факт.

"прави и забележки на тези, които правят обобщения за българките"
Това го казах по принцип, а не само за конкретната тема. Сайтът е пълен с гнусни коментари срещу българките и рядко някой ги оспорва, но когато някой засегне "честта" на българския мъж, веднага цъфва елемент като теб, който да се "бори срещу обобщенията". Като си против обобщенията, отговаряй и на коментарите, в които и българките биват слагани под общ знаменател, иначе е доста лицемерно. Плюс това, аз действам на принципа "с техните камъни по техните глави". Ние биваме обиждани и аз отвръщам със същото, защото ми е писнало, ако не си разбрал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker