Мнения за ЕГ "Света София"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (97851)
 Избор на редактора (167)
 Любов и изневяра (23032)
 Секс и интимност (11352)
 Тинейджърски (20293)
 Семейство (4907)
 Здраве (7888)
 Спорт и красота (4118)
 На работното място (2207)
 Образование (6025)
 В чужбина (1305)
 Наркотици и алкохол (937)
 Измислени истории (736)
 Проза, литература (1511)
 Други (13367)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Други

Мнения за ЕГ "Света София"?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 18827 пъти
Здравейте, приятели!
Искам да започна с това, че сега ставам 7ми клас и много се притеснявам дали накрая ще съм приeта там, където искам! Аз искам в 33 ЕГ "Света София", но ще бъда много благодарна ако някой ми помогне и ми сподели своето мнение за тази езикова гимназия в град София! Много ви моля не ме нападайте, а ми помогнете ако знаете нещо! Аз не съм от тези, които няма да учат! Ще ходя на частни уроци по Математика и Английки, а по БЕЛ на школа!

Не съм от безразличните, но много искам да чуя различни мнения! Ако не удобрявате тази гимназия-кажете защо! И ако може ми препоръчайте друга езикова! Много ще съм благодарна, наистина! Тази "история" няма да помогне само на мен! Ще помогне на много други, интересуващи се от това къде ще довършат средното си образование! Много благодаря, очаквам вашите отговори! ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 23d56ceb28
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Преди 5-6 години все още бяха елитна гимназия.
В момента търсят трима учители по английски език + един по заместване + учител по математика.
Това подсказва, че трудно намират кадри и/ или учителите напускат групово. А и елитна гимназия да търси ключови учители седмица преди началото на учебната година е, меко казано, странно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 622f4d6452
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   От авторката: хм... много интересен отговор! Много ти благодаря! ^^ Все пак ще се радвам на още мнения!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 34da96b9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Нищо хубаво не мога да ти кажа за това училище, освен че ще те приемат, те приемат почти всички...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a1ffb46eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Ооо, миличка няма за какво да се притесняваш : )) Ако не си някоя хипер тъпа със сигурност ще те приемат.. 95 процента ги приемат. Да не кажа 100 : D

А, какво толкова си се впрегнала от 6 клас още? Боже, та деца сте. Пуснете се малко по течението и си живейте живота. Тази годиа бях 7 клас, беше ми най-веселата година и въпреки всичко ме приеха в 9 ФЕГ. Само в немската не ме приеха, ма и не исках там :D Успокойте се малко, много сте ми странни такива. Живота ви сега е учене, след време ще е работа.. а кога ще живеете?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 622f4d6452
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   От авторката към номер 4: Много ти благодаря! Някак си твоя коментар ме успокои сравнително за предстоящата година.. мислеж, че 7ми клас ще е трагедия, но изглежда, че просто ще трябва да внимавам! Благодаря ти много, наистина! И все пак очаквам още коментари!

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2008a42ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Амии, какво да ти кажа... Мен миналата година ме приеха с англииски и френски, аз съм момче и не се чувствам много комфортно. За учене да, ако отиваш там отиваш да учиш, дано ти се паднат добри преподаватели и се пази, за жалост има много лоши хора там...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4a5fc9b30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Много тъпо и елементарно училище. Но с такъв директор и елементарни учители, които чакат пенсия и се клюкарат по между си нищо добро не се получава. Бягайте от 33 ЕГ

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 4a5fc9b30f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Съгласен съм с № 6 и №7. Училището беше много престижно при директора - г-н Величков. Сега при Г. П., който ходи с одежди като клошар и си бърка непрекъснато в носа е пълен провал. А учителите треперят за местенцето си, защото пенсия ги чака. Надпреварват се да доносничат и подмазват на Грудката, а зад гърба му се хи-хи-кат и подиграва. Той горкият е непрекъснато център на внимание. Жалко, че в часовете е обсъждан от преподавателите и учениците, вместо да се води нормален учебен процес. Това е 33 ЕГ.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d99ccb4cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз търся родители с който да изкажем заедно възмущението си от това училище, там където трябва. Стипендии не се дават цяла година. Пари за бал се събират година и половина по рано! Лихвите от тази сума къде отиват? Цяла година няма учител по математика, а всички завършват с оценки 5 и 6! Има ли готови родители да потвърдят това там където трябва?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dea4258ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Виждам, че темата е от преди 4 години и очевидно цялата суматоха около 7 клас е отминала. Къде те приеха да учиш и имало ли е смисъл да се притесняваш толкова, според теб? Аз съм 7 клас тази година и се надявам да отговориш на коментара ми, тъй като събирам мнения за софийските гимназии.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bc6f7efedd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Пропаднало училище. Фаворизират се подмазвачите -учители и ученици. Свестните и квалифицирани преподаватели се гонят или принуждават да напуснат. Материалната база е под всякаква критика. По-голямата част от учениците учат в така наречения филиал. Това е стара сграда от миналия век. В мазето й има частен фитнес, където се подвизават мъже с дебели вратове. Ръководството и администрацията са в сградата на 45 ОУ в разкошни кабинети. Ако искате детето ви да има диплома от езикова гимназия, макар и да няма достатъчно умствен багаж може даго запишете там.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f54c2d8806
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Здравейте виждам че това е преди 5 години, но да питам, защото вече ме приеха на 1во класиране там... Та.. Как е обучението там и пшат ли незаслужени оценки? И как са учениците???

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f54c2d8806
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Здравейте виждам че това е преди 5 години, но да питам, защото вече ме приеха на 1во класиране там... Та.. Как е обучението там и пшат ли незаслужени оценки? И как са учениците???

 
  ...
преди: 3 години, 23 дни
hash: facd465437
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА УЧИТЕ В ТАЗИ ПСЕВДО ГИМНАЗИЯ!!!!
Всичко в това училище е под всякаква критика... от начина на преподаване... до самите ученици. Ако сте дошли да учите езици... там не е вашето място. Ако държите на уважението.. пак не е вашето място. Преподавателите по английски език са от кол от въже... какво като са завършили филология... Преподавателката Кристина Ангелова е глуха, лабилна и тройкаджиите даже са и намирали грешки в превода... липса на всякакъв професионализъм. Предишна пък беше дружка с директора и караше учениците си да ходят по време на час да и купуват кафе. По време на тестовете ни ни дрънкаше за внучка и... сега има друга директорка. Учителите в 33 са доказателство за това, че не се наемат хора, които да са за тази работа... учителите си позволяват да унижават учениците си.. а забравят, че работят с хора преди всичко, не с чинове и столове... Таня Блъскова ( български), Велита Маркова(информатика) и най -вече Йорданка Ценкова( математика) която си позволява открито да нарича учениците си идиоти. На това място никой не уважава никого... нито учениците, нито учителите.. общо взето всеки с всеки се е карал и плюл. Графиците са им доста разбити постоянно има размествания, свободни часове.. миналата година не можаха да намерят учител по история.. цяла година. Училището е на две места с общ двор и сграда с 45 то и филиал на две преки. На никого не го препоръчвам 33 ЕГ, , Света София''..

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b942b874ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравейте, смятам, че коментарите тук са доста пресилени по отношение гимназията. Вярно е, че всеки преподавател има своите изисквания, но в училището от 1 година ситуацията е променена. Изискванията на учителите по отношение на качеството на преподавне са по-високи, а що се отнася до отношенията учител-ученик коментарите ви са погрешни. Все пак всеки има право на мнение.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fcb44288f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   номер 16
Да, Вие си изказахте мнението, но аз изложих фактите. Учих в това, , училище" точно преди една година. Нямаше промени. Наглостта на някои от по-вехтите учители няма граници. Новата директорка е там от преди 2-3 години. Симпатична е по-добре е от онзи пияница Груди Петков, но все още има много неща за поправяне. Аз не изказвам мнение за преподавателите. Аз изнасям факти. Не може учителката Ценкова по математика да си позволява да нарича идиоти, тези, от които и зависят парите. Цитирам я, , Няма да позволя тука няколко идиота да ми нарушават дисциплината". Също и Блъскова, която има лично отношение към някои ученици и Маркова, която обича да се заяжда без причина, казано най-общо. Иначе преподавателите по етика и право(Антоний Методиев) и по география (Еди.. забравих фамилията) са изключително добри!
Смятам, че там просто всички са си свикнали с хабитата и учители и ученици и за това не могат да се погледнат отстрани. Не могат да видят, че наистина има неща, които не са наред. Задочната форма там е намалена, защото се взимат по-малко пари от задочници, явно имат дупки за запълване. Аз такова нещо не съм виждала даже и с основното ми училище. А единственото хубаво нещо на тази гимназия е, че се извиняват отсъствията. Даже и 200 да имате за година всичко се огражда.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ff669e710a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Не правете грешката да учите там аз я направих ;)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dce9a62883
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   И аз да попитам за това училище. Мненията в нета са в двете крайности, а има хубави специалности, от тази година гледам са включили и китайски. Може ли актуално мнение за обучение, среда, какви предмети се изучават на чужд език..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dce9a62883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Забравих да попитам и какво е съотношението момчета-момичета в един клас.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fcb44288f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Повечето са момичета. Това е момичешка гимназия, но не е като да няма момчета. Повечето са селянчета от Люлин. Средата е лоша. Хората там обичат да се събират на глутници. Не си ли намамериш и ти такава - лошо.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 28fce666a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Уча в 33та от две години и според мен училището си е на ниво. Учителите като цяло не са лоши, но има някои изключения. Има доста свестни ученици, но има и лоши. Не може да се каже, че не се учи и никой няма да те накара да учиш насила. Директорката е много добра и е разбран човек.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f54ce17726
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Хайде сега да си дойдем на думата. Уча в 33 ЕГ от тази година. Коментарите които порочетох и са от преди 6 години нямат нищо общо с истината. Едната част ученици учат във филиала, а другата в голямата сграда. Да материалната база не е като на някоя частна гимназия, но това е нормално, защото все пак е частно училище. Бъдете реалисти. Всички учители, с дребни изключения държат на ученето и не пишат оценки ей така. Като например-г-жата по български изпитва адски много, и незаслужени иценки при нея няма. По-голямата част от учениците имат проблем с г-жата по математика- Йорданка Ценкова. Да наистина това е изключението. На моменти изключително нагъл преподавател, но има и такива когато е в Амин и се държи нормално. Истината е че трябва да има ред и дисциплина като смея да твърдя че за разлика от повечето училища в това се държи на математиката. Искам да кажа, че тя е строг преподавател, държи на реда и дисциплината и наистина можеш да се научиш от нея, стига да не ѝ навлезеш в полезрението. За учениците по-голямата част са пропаднали долни селянчета от Люлин, нищожни, бедни душички, които мислят че са голямата работа, но всъшност са едни бедни комплексарчета дето навън са голямата работа, а като се приберат в тях слушат мама и тати. Директорката смея да твърдя че е разбрана, държи нещата под контрол и да. Като цяло ако не ти се учи, и в най-елитната гимназия да си файда няма. Това което казвам, е чистата истина, без украшения или преувеличения.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 905fe716a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Супер скапано училище, сега ще ставам 12 клас и не мога да кажа нищо хубаво, нямам думи за преподавателите и директорката, 90 процента от учениците са за 3-то помощно това е моето мнение.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b942b874ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   На който не му се учи вероятно училището и учителите са виновни. Но когато си в 12 клас да използваш такива думи е слабо казано липса на възпитание. В това училище има хора, които знаят защо са се записали там.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 32cbd7a245
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Като не ви харесва даскалото, защо просто не се преместите, толкова ли е сложно?

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 381da979e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Забелязах, че публикацията е стара, но искам да изкажа мнението си. Аз съм 8ми клас с 1ви език английски и 2ри немски и съм изключително доволна от това училище. Учителката по английски език преподава добре, но изисква много, при нея сериозно се заляга над учибниците. Все още не уча немски, но съм чувала добри неща за учителката. За жалост не мога да кажа много добри неща за учителката по музика. Тя повече изпитва отколкото преподава. Почти всеки час ня изпитва по няколко човека и пише много двойки (според мен незаслужени). Базата на училището не е добра, но според мен по-важно самото убочение. Прочетох в коментарите под този пост, че хората в това училище не стават, а това не е вярно лично аз не съм имала проблеми с учениците в училището.В крайна сметка всяко училище има своите минуси, но честно казано преди бях в училище което се водеше много по-елитно, но в 33ЕГ се чувствам по-добре и на мястото си.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a34d2c07fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Ако искате да унищожите детето си го запишете там. Пародия на училище, хаос отвсякъде, имам 12 класник и няма как да упражня контрол. Бележник не им трябва, някакъв електроонен, който „заработи”м. ноември и никога не се подпълва от учителите. И там „СИСТЕМАТА НИ УБИВА”. Много е зле.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 64b165d379
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   как е пичовеееее

 
  ...
преди: 9 месеца, 2 дни
hash: 40839d6d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Темата е стара,но реших и аз да се включа!Уча от тази година в тази гимназия с първи език френски и втори английски.Искам да кажа,че учителите в тази гимназия дават доста,като знание!Коментарите изписани по адрес на госпожата по български не са вярни,защото когато се спазва тишина в часовете и когато учиш няма да имаш никакъв проблем с нея!Колкото до хората до сега съм нямала проблем с никого.

 
  ...
преди: 2 месеца, 22 дни
hash: f56395a26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Здравейте, виждам, че темата е стара и искам да ви попитам как е училището сега. Завърших 7ми клас и искам да отида в училище с паралелка френски език. За жалост балът ми не е висок-319, 5 и ако информацията е вярна, че балът на училището е под 200, сигурно то е единствения ми вариант. Според вас ще ме приемат ли и какво ви е мнението за училището от тази година?

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 6 дни
hash: f374a018fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Здравейте, а за 203 ПЕГ "Свети Методий" някои знае ли нещо, интересува ме ниво на преподаване, среда и учители?

 
  ...
преди: 13 дни, 15 часа
hash: 03050f8500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   В 203 нито базата, нито учителите са добри! Децата също повечето са кварталните поради факта, че са с нисък бал отиват там само защото им е близо. Не бих ти препоръчала в 203 в никакъв случай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker