Как човек да бъде себе си? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121260)
 Любов и изневяра (29726)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18544)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как човек да бъде себе си?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 666 пъти
Здравейте! Искам да попитам как човек да бъде себе си?! Много е трудно в днешно време. Момиче на 18 години съм,човек съм на отговорността,разума,точността! Не обичам да закъснявам,да създавам проблеми,да тревожа някой! Не съм ходила никога на дискотека,не пия алкохол,не пуша,чалга слушах като малка - вече ми се струва еднаква,а и вече не я понасям,също и кючеци,оркестъри,(абе скучна съм). Имам,ако мога да нареча "приятели" (няколко).Когато се събера с едната особено ставам много лигава( тя си е такава). Както казват с какъвто се събереш такъв ставаш!!! Нищо не споделям с тях, изпитвам срам,присмиват ми се,аз съм и пълничка! Това ме смачква тотално! (опитвам се да отслабна). Нямам приятели (освен тези няколко- 2). Не излизам никъде! Може ли човек да си намери златна среда??? От близо 4 години гледам футбол,от миналата се интересувам от политика! Важно е да се гласува,не да гледаме от страни и да се оплакваме! ЕДНА ПТИЧКА ПРОЛЕТ ПРАВИ!!!! За тях това не е нормално,била съм луда! Луда ли съм,странна ли съю,лоша ли съм и аз не знам! Постоянно се съобразявам с тях!
Още от малка съм такава! Винаги каквото кажат другите,за да не изглеждам лоша или да се правя! Не ми харесва тяхното поведение,защото и аз ставам такава( лигавя се),после се самообвинявам! Искам да съм различна,не толкова срамвжлива и себемразеща! Моля помогнете със съвети! БЛАГОДАРЯ МНОГО!
МОЛЯ ПУБЛИКУВАЙТЕ ГО! БЛАГОДАРЯ СТРАШНО МНОГО

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 87bbf35693
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Горре долу същия, момче 20. :)

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: fef613e827
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей. Разбирам, че може би по един или друг начин се отличаваш от другите хора (поне за тях; съобразявам се с твоето описание), но това не означава, че трябва да се чувстваш зле точно заради това, и ще ти кажа защо. Проблемът е, че ти не живееш за себе си, а за ДРУГИТЕ. Нямаш контрол над чувствата си, опитвайки се да си като другите... Защо не се научиш да живееш според своите правила? Опитай се да направиш така, че да не ти пука какво казват хората за самата теб. На думи е лесно, но в реалността животът си е твой, не техен. Те няма как да влязат в твоите обувки, защото през XXI век всеки си търси интереса...

Бъди здрава и лек ден!
М16

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 055dedde3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ами явно влагаш прекалено много в това приятелство и в нуждата да те одобрят и харесат. Защото ти самата имаш ниска самооценка и като някой отвън те харесва се чувстваш по-добре. Затова и влизаш в техните рамки на поведение. Общо-взето цаката е да намериш баланса - хем да си запазиш самоуважението, хем да можеш да си част от групата. Ясно е, че това значи, че няма да изпълниш всичките им прищевки, но от друга страна ще си запазиш същността.

И ако не се харесваш физически виж дали не можеш да направиш нещо, за да го промениш. Ако мислиш, че си дебела най-добре първо провери с калкулатори на индекс на телесна маса в интернет дали наистина е така, защото някои момичета около твоята възраст имат нереални очаквания за това колко трябва да тежат. Едва ако се окаже, че си дебела започни да сваляш като ограничаваш калорийния прием и засилиш спорта.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d7b0e6b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Искам да съм различна,не толкова срамвжлива и себемразеща"

Е , сега според заглавието се обърках. Ти себе си ли искаш да бъдеш или да си друга?

Я хубаво си помисли и препрочети въпроса ми няколко пъти , пък да се надяваме да ти светне лампичката.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: be5d41494f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо качеството ти като човек не се определя от това каква музика слушаш, пиеш ли, пушиш ли, колко връзки имаш и подобни. Това влияе, да, но ако не правиш тези неща, не ставаш автоматично свестен човек. Хората около теб, книжките, които четеш, хората около теб, целите ти, ценностите ти - това те изгражда като човек. Нещата, с които храниш ума и душата си. Да бъдеш себе си не се научава, просто се отпускаш и не се тревожиш от околните. Приемаш се каквато си и отвътре, и от вън и така. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker