Наистина ли Каракачанов беше чак толкова зле? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Наистина ли Каракачанов беше чак толкова зле?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 736 пъти
Привет. Преди изборите имахме един друг министър на отбраната, които вече наистина беше всичко. Красимир Каракачанов. Наричаха го още със сто имена. Агент Иван, Прасимир, Шкембе Войводата, Тумбак Войводата, Праси, рекламното лице на Била и какво ли още не. Той беше всичко. Беше министър на отбраната, но тежеше 150 кила. Изглеждаше абсурдно. Той сам си го правеше. Има много снимки и клипове как е на масата и яде като сумист. Беше и прост човек. Държеше се малоумно. Абе беше всичко. Всичко! Получаваше много ниска оценка от народа. Всички му се подиграваха. Появиха се стотици колажи с него как го подиграват и все с тази Била торбичка. Реално до централата на ВМРО е имало магазин Била и след работа е ходел да си пазарува и хора са го виждали там и сигурно така се е появило мемето. Показа среден пръст. Това изглеждаше смешно, но аз го видях по телевизията. Храня си се вечер вкъщи и гледам Каракачанов по телелвизията. И исведнъж показва среден пръст. Това беше наистина отвратително. Беше много неприятно. Правеше се и на патриот, но според мене да крадеш от народа си в това няма нищо патриотично.

Но се сетих нещо. Каракачанов беше всичко. Но като че ли се опитваше да направи нещо. Няма да го защитавам. След това оплюване няма как да го защитавам. Но трябва и да призная, че докато беше вицепремиер и министър на отбраната се опитваше да направи нещо. Крадеше, то е ясно. Но всички крадат. Всички знаем, че армията ни е зле. Наскоро падна един самолет. Пилота го няма. Всички критикуваха това, че Каракачанов подписа договор за закупуването на 16 нови изтребителя за българската авиация. Народа оплю договора, оплю и самолетите. И аз бях на това мнение, но се поинтересувах и видях. Хейтете ме, но преди това четете и се интересувайте. И ще видите. Дойде ли Ф-16 в България ще имаме най-модерния изтребител на Балканите. Турците и гърците имат стари на по 30 години обикновени Ф-16, сърбите имат Миг-29, който не е по-добър, румънците втора употреба, Северна Македония дори няма авиация. А, Северна Македония! Каракачанов има снимки как е на събранията на антибългарските сепаратистки македонски организации в Благоевградско. Да, но им сложи вето. Спря началото на преговорите за присъединяване към ЕС. Северна Македония в ЕС означава, че ще ни принудят да признаем всичките им организации тук, а те целят нов процес на македонизация и куктурна автономия. Никой не се поинтересува от това, но РСМ е антибългарска държава и е опасна за България. Връщаме се на армията. Каракачанов подписа договори за модернизация на съществуваща техника. Купи две стари холандски фрегати и да, това си е за съд. Но подписа договор и за строежа на два модерни кораба. Модернизира български изтребители Су-25. Въведе доброволна служба. Опитваше се да изготви планове за възраждане на Българската армия. Не направи кой знае какво, но го направи за няколко години. И направи повече от много други. Направи изложението “Бъди войник”. А онзи среден пръст го показа като говореше как в България се освобождавали престъпници. За колажите, беше забавно. В трудни времена да се посмеем малко. Краде, но всички крадат. Беше неугледан на външен вид, но пак се опитваше да направи нещо. Той каза и истината за разделението на народа. Накара ни и да се поинтересуваме малко за проблемите с Македония, защото това са наши проблеми. Накара ни да се замислим за армията. Колкото и да е зле, тя все още съществува и трябва да уважаваме нашите военни, защото не са се отказали въпреки трудностите. Красимир патриот не беше. Беше крадец. Беше неприятен на външен вид и не само на външен. Но пак се опитваше да направи нещо. Много повече от други. Друг също щеше да краде, но щеше ли да направи нещо? Не си мислете, че се примирявам с краденето само защото се е опитал да направи нещо. Не го харесвам. Но това трябва да му се признае. Беше всичко, но и се опита да направи нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: 085f05fac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Това, че другите крадат, не е оправдание и той да го прави! Сега тепърва излизат наяве безобразията му! Оказа се, че всички поръчки в неговото министерство са давани на свои хора не чрез конкурс, а чрез директно договаряне! Не ми хвалете такъв човек, моля! Човек, който краде от държавата и народа си, не може да е патриот!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: cf877836ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не мисля, че " и той краде КАТО ВСИЧКИ" е мантра, която трябва да продължава да се оправдава някой!!! Шкембе войвода е всичко, но не и "мислител за доброто на армията". Ф-16 бяха купени без никакво наземно оборудване, радари, с половината от началната окомплектовка боеприпаси (разбирай 1 ракета В/В, 1 В/З и т.н.) с орязано обучение (доколкото ми е известно) и още много неща, които като ЛОБИРАХА за тия американски трошки (погледни колко са паднали през годините) ни казваха как за същите пари като Грипен (не съм му фен) взимаме по-добро. ДА, АМА НЕ!!! Тия самолети ще ни излязат двойно, НАЙ-МАЛКО!!! Ако си спомняш Президента още тогава им каза, че не са помислили за тези неща, а те са СКЪПИ!!!
Фрегатите, които поръчаха за ВМС сега разбираме, че са БЕЗ НИКАКВИ БОЕПРИПАСИ!!! Пълен смях, дори няма да го коментирам това.
Учебната авиация е приземена, заради далаверка за нови самолети при наличието на отлични Пилатус, които трябва просто да се поддържат!!!
Храна за армията, земи, сгради....изобщо тоя от 120 килограма сигурно в края на мандата е бил 200 кила, най-малко от ОЯЖДАНЕ!!!

По въпросът за авиацията и наличието на стари самолети в Турция и Гърция....Ти знаеш ли, че тия 8 самолета ще ги "приземят" още докато излетят...Самолетите влизат в боя последни, защото са най-лесната мишена. Турция има безпилотни самолети колкото си искаш, РЕБ-ове и т.н. Тия самолетчета никаква работа не вършат сами по себе си.
Военният министър отделно каза, че сме нямали никакви модерни радари ( т.е. разбирай всички безполотници могат да си летят безнаказано и незабелязано където и когато си поискат на територията ни. Виж клипове за войната на Армения и Азербайджан...)
Изобщо трябва една много сериозна концепция на това какво ни трябва и план за действие. За десетилетие може и да наваксаме малко, но в момента тия самолети са за изложба и нищо повече!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 9d1f3f3afc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз бях член на ВМРО. Когато бяха протестите на Росенец, шефовете ни наредиха да не коментираме и да не участваме. Тогава разбрах, че зад ВМРО стои Ахмед Доган и напуснах партията. Дано не влязат в парламента!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e82fe09274
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   "Най модерен изстребител на Балканите" ха ха ха ако мислиш че 16 самолета, било то поколение 4 , оказват някакво стопиращо въздействие, значи не си запознат с военните работи, колкото и да са модерни, в този случай количеството на съседите наделява,като се има на предвид че Турците в момента имат С-400 най модерната ПВО система, а изстребителите на Гърците не са чак толкова стари, да нашите ще са най модерните но бройката ги спъва, да бяха поне 40 тогава положението щеше да е друго, вече според мен тази сделка беше чиста издънка от стрна на Каракачанов, надупи се на Американците и взе добри пари, ако Шведите бяха предложили същото на Каракачанката, щеше да видиш че щяхме Грипени да вземем, общото взето пак взимаме нещо не по интереси, а водени от кой ще даде по голям подкуп!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: dc5066be86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Каракачанов сложи вето на Северна Македония не защото му пука за македонизацията, а защото прокарва руски интереси. Русия е тази, която не иска Македония в ЕС, всъщност не иска изобщо ЕС да се развива и се опитва да сложи прът в колелата му.
И не, нищо не иска да прави. Иска да продава български паспорти и да се върне на власт. Затова плаши гаргите с гей паради, дето заплашвали традиционното семейство, норвежци, дето крадяли деца и прочие дивотии за Торбалан.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 21b84e4e52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се пеняви толкоз!
Американците няма да “ни дадът” най-модерния изтребител и то в 16 бройки та после да ни гонят опашката, не ставай смешен. Засега са ни дали един чертеж, рисунка демек и едно обещание, от него кво става кога и или в каква форма- според зависи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3d15bb65b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Наистина ли имаше Ковид?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker