Как да спра с търсенето на "любов"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да спра с търсенето на "любов"?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1054 пъти
Мъж съм! Всеки път, когато се хвана с ново приятно, симпатично и секси момиче, особено ако е мой тип, след време спирам да бъда събе си, в търсене на "нещо повече", но тъй каот не ги умея тея "сериозни неща", провалям цялта връзка.
И общо взето сменям по 3-4 приятелки на година, а ако не съм във връзка лятото ... тези изобщо не ги отчитам!

Та така - приел съм съдбата си, че жените, които аз харесвам никога няма да изпитват любов към мен, не каквато аз искам.

Следователно търся решение. Медитация, медикаметни, посещение при психолог ... все тая. Осъзнавам, че мъж като мен, да иска любов, е просто болнава илюзия, но някак си се подвеждам всеки път! Което е глупаво, защото за ВСИЧКО останало в живота имам желязна воля.

Благодаря за съветите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: d363ba0a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Просто виждаш жените като някакви футболисти във ФИФА-та с определен рейтинг/точки. Виждаш жена А. После Б. Жена А = 87, а жена Б = 89 => заебавам А, за да търся Б, защото ще подобри отбора. Е, да, ама живота е по-скоро да видиш достойнството на отсрещния, неговата уникално, която дори и жена В със 99 рейтинг няма. Това не екато да сравняваш две стойности. Обзалагам се, че е или професионална деформация, или си имаш някакъв комплекс - да се доказваш на някого или свързваш обвързването с болка (може в семейството ти да са се карали или единия ти родител да е потискал другия, или просто да си дете на разведени родители).

И между другото никакви медитации, молитви и психолози не могат да ти помогнат. Само опита и собствените ти разсъждения могат да те накарат да се осъзнаеш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 485bd7548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   До 1

Благодаря за отговора. За съжаление не играя футбол, но все пак разбирам за рейтинга и всичките ти предположения са грешни.
Винаги е суепр отначало. Никога не съм подбирал жена, заради красотата и, а заради това коя е тя, какво носи в сърцето си, какво е общото и различното между нас. За съжаление, всеки път когато "меденият месец" приключи, не знам как да процедирам и става доста ... "не мен", уж за да бъда сериозен и заземен мъж, ама не ми се получава.

И не, опита и разсъжденията ми не ми помагат, затова търся помощ.
Целта ми е да се отърва от илюзията и копнежа за любов. От нищо друго нямам нужда, за да е перфектен живота ми :)

Благодаря отново!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d850024b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами според мен просто трябва да се поинтересуваш, проучиш и научиш какво точно искат, очакват и т.н. жените в една връзка, а не само ти какво искаш.
Другото е - трябва ти определено количество такт и търпение. Това 3-4 приятелки годишно не звучи никак добре... Имай предвид, че една успешна връзка се гради с години, не с няколко дена до месец-два...
Пришпорваш жените ли, отблъскваш ли ги с нещо, действаш припряно и ги отвращаваш ли... това ние (читателите тук) не можем да знаем и няма как да ти дадем съвет. По-скоро се самонаблюдавай, бъди по-самокритичен, говори и с психолог, ако трябва. Разбери кое е това, което отблъсква жените от тебе, или не им дава достатъчно време и те да развият собствените си чувства, да свикнат с тебе.
И като за капак - най-често любовта те спохожда в живота тогава, когато вече си се отказал да я търсиш, да я гониш, да я чакаш. Връхлита те съвсем неочаквано и преобръща света ти и плановете ти с главата надолу. Нещата стават точно когато премахнеш фиксацията си върху тях...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 1d1d251378
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До 3

Всъщност съм имал успещна връзка и мога да кажа, че усещам бързо, дали ще отиде на там или не. 3-4 връзки на година означава, че не срещам правиланта.
И не, досега не съм "отблъсквал" жена. Е, отхврълял съм много, но до отблъскване не сме стигали. Работата е, че не съм за "стабилна връзка" и имаше само една, с която можеше да изкараме така, както аз и тя искаме. За съжаление, не се получиха нещата, поради напълно различни причини.

Иначе вианги е едно и също - 2 месеца е супер, после единия се изтощава, започва да има изискване, да се намали темпото, след което минаваме на скучната фаза и осъзнаваме, че няма да сработи. Ако исках скука, щях да се оженя за работата си.

И следователно търся начини, да се откажа от илюзията, че ще имам "любов". Ако нямам този копнеж, всичко ще е супер, защото само това ми липсва.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4ee40010c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ето тук търси ключа от бараката:
"... любов към мен... каквато аз искам"
Любовта не е палачинка, за да ти я приготвят с пълнеж по желание. Колкото жени има на света, по толкова различни начина могат да те обичат. Любовта за отсрещната страна е стого субективно, интимно изживяване, чийто обект си ти, т. е. не можеш да режисираш нечии емоции. Но можеш да режисираш своите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bb464c56fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 5

Въпросът е как да спра да искам любов. Друго не ме интересува в този момент. АКо това ми се махне от главата, жиовтът ми ще е перфектен.

Мисля, е съм Шрек - търся си същия изрод като мен. Работата е, че те се надяват, че ще се превърна в принца от приказките накрая, което няма как да стане.

И не се изразих правилно. Жeните вярват, че това което виждат отначало в мен, не е истинското ми аз. Тези жени искат да съм "спкоен" и "улегнал", въпреки че съм противоположното. Привича ги това, което съм, но същвеременно искат да ме променят. Накрая повечето искат да сме домакиня и домакин.
Само не разбирам защо имат такива очаквания?
Кое ги кара да мислят, че човек, който спи средно по 4 часа на ден, за да събере работа, изкуство, купони, готвене, екскурзии и хобита и то винаги с тях, ще "улегне"?
Колкото и опити за улгане да правя, накрая ствам скучен, депресиран или и двете. Повечето сами си тръгват, защото "ме наранявали", но съм ги бил "изтощил".

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: fd3a005a28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   в търсене на "нещо повече", но тъй каот не ги умея тея "сериозни неща", провалям цялта връзка... Буквално си го копирах, защото това беше най-парадоксалното и едновременно адски логично изречение, на което съм попадала някога. :) Как си хем несериозен, пък искаш нещо повече? Ти си бетер жена. Хем боли, хем сърби. Искам го, ама май не го искам. Я, се стягай, това не е мъжко, ама грам. Или решаваш, че искаш просто еднократни връзки и действаш, или се стягаш и решаваш, че искаш повече. Ако същността ти е на плейбой, не се мъчи да си друг, бъди си такъв, няма нищо лошо, просто да си знаеш, така ще си останеш, с еднодневките, нямаш право да искаш истинска жена до себе си, най много някоя засукана мадама с нулева интелигентност и с вход като на била по време на промоция между краката. Ако искаш стойностен човек, с когото да споделяш и да се развиваш, тогава започваш да подбираш и да работиш върху себе си, за да си го заслужиш човека. Нима някоя сериозна, успешна и стойностна дама би искала неориентирано пишлеме на 25 , което няма никакви качества? Съмнявам се. Не може всичко. Или си за бройката, или за качеството, и двете не става, нахално е. :/

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0f27cab8b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Как по дяволите смееш , да ме наричаш "неориантирано писшле"? Какъв си ти, че да ми казваш на какво има право и на какво не?! Кой по дяволите те научи, що е то мъж и какво е мъжко?
И стягане? Обясни ми, за какво стягане става въпрос.

А аз се съмнявам, че си нещо повече от злобно човече, което просто иска да "нарани някого", ех така от злобичка.

А сега нека и аз да цитирам:

"нямаш право да искаш истинска жена до себе си, най много някоя засукана мадама с нулева интелигентност" -
Каза човек с магистратура по психология? Или просто "начетен в областта"? Н еми казвай само, че е житейски опит. Ако ще съдиш някого за "интелигентността", поне не пропускай шибаните тирета. Аз съм с дислексия - какво е твоето извинение?
И не, не харесвам глупави жени. Харесвам жени, които знаят какво е Дада, които са чели повече класическа литература, които се имат интерес във философията и изкуството,при това от ранна възраст.

И не, не съм за бройката. Нито считам себе си за плейбой. Самата идея, да "въртя гаджета" и да изневерявам, или да съм с "две гаджета едновременно", просто ме отвращава.

И нека да приключа със следното - Знеш ли ти, кое е нахалното? Да си даваш мнението, когато не ти е искано и не помага с НИЩО.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker